Profile cover photo
Profile photo
Music and More
About
Music and More's posts

Post has attachment
Poze noi din showroom-ul nostru Music and More.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2/24/17
36 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Chitarele silent Yamaha din seria SLG sunt renumite pentru sunetul specific, timbrat și dinamic. Acestea sunt folosite și pentru a studia acasă, dar sunt destinate în primul rând interpretării pe scenă. În acest demo puteți asculta chitara silent Yamaha SLG200N, conectată la amplificatorul Acus One 5T Simon Wood.
Chitare silent Yamaha: https://goo.gl/4OGAMy
Amplificator Acus One 5T Simon Wood: https://goo.gl/Ot0U90

Post has attachment
Vă așteptăm în magazinul Music and More din strada Academiei, nr. 39, București, pentru a testa noua serie de sintetizatoare compacte Roland Boutique - TR-09 si TB-03. De asemenea, începând de Miercuri, sunteți invitați să testați în showroom un alt nou model de sintetizator al producătorului - Roland SYSTEM-8.
Roland Boutique - http://goo.gl/MgyOth
Roland SYSTEM-8 - https://goo.gl/pGjgh2

Post has attachment
Pianul digital Yamaha DGX-660 este un workstation excepțional - incorporează o claviatură cu greutate, 88 clape Yamaha Graded Hammer Standard, include atât sunete excelente de pian, cât și sunetele altor instrumente, alături de un întreg modul de performant aranjor pentru acompaniament. Astfel, este potrivit și pentru acompaniament și compoziție.

Noua funcție Piano Room a pianului digital Yamaha DGX-660 permite selectarea mai multor spații acustice - sală de concert, sală de recital, cameră de studio etc. Astfel, în timp ce interpretați, veți obține un efect specific plasării unui pian acustic într-unul din aceste spații.

Post has attachment
Primul video din acest an pentru amplificatorul BOSS Katana-50 este realizat de către chitaristul nostru - Dan Adrian Săndulescu - folosind o chitară Cort Classic Rock CR100. Vor mai urma și alte video pentru BOSS Katana-100, BOSS Katana-HEAD, precum și alte chitare electrice.
BOSS Katana-50 - https://goo.gl/thcbGf
Cort CR100 - https://goo.gl/2IGqVZ

Post has attachment
PhotoPhotoPhoto
2/21/17
3 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
PhotoPhotoPhoto
2/21/17
3 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded