Profile

Cover photo
Moreto.net - Сайтът на Варна
175 followers|151,753 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Хиляди варненци гледаха концертите и зарята за Деня на Варна
http://www.moreto.net/novini.php?n=328744
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
so nice
1
Add a comment...
 
Въпреки проливния дъжд и ниските температури десетки враненци се събраха пред Катедралния храм "Свето Успение Богородично" тази сутрин, за да наблюдават освещаването на бойните знамена навръх Богоявление, предаде репортер на Moreto.net. След като отслужи литургия, Варненският и Великопроеславки митрополит Йоан присъства на военния ритуал с частите от военния гарнизон на площад " Св. св. Кирил и Методий". 

В тържествения строй пред катедралата се включиха и членове на Сдружение "Клуб миноносец Дръзки", които бяха облечени в автентични униформи. 

Малко по-късно заедно с командващия на ВМС Митко Петев, кмета Иван Портних, областния управител Стоян Пасев, депутати, общински съветници и граждани, множеството се отправи на шествие към Морската градина за полагане на цветя пред паметника на Христо Ботев.
 ·  Translate
Въпреки проливния дъжд и ниските температури десетки враненци се събраха пред Катедралния храм "Свето Успение Богородично" тази сутрин, за да наблюдават...
1
Add a comment...
 
"Представи си...
Сигурно ще ме наречеш мечтател,
но не съм единственият"

35 години без Джон Ленън... да си спомним за него.

https://www.youtube.com/watch?v=DVg2EJvvlF8
 ·  Translate
3
2
Add a comment...
 
#Варна  Местни избори 2015
#варнаместниизбори2015 
 ·  Translate
На предстоящите местни избори в края на месец октомври студентите и учениците, които имат право на глас, ще могат да дадат своя вот по общия ред, определен...
1
Add a comment...
 
Незаконните кабели освен неестетични са и опасни. Днес...дърво. Утре? #Варна  
 ·  Translate
Камион закачи незаконни кабели и изтръгна дърво в една от варненските улици, споделя със снимки читател на Moreto.net Високото около три метра камионче,...
1
Add a comment...
 
Този уикенд какво ли не летя във #Варна - свръхзвукови самолети, напети хайдути, крилати трабанти, плажни барове, мъже по пелени, фтиченца, гигантски балони, портативни титаници и катапултиращи се муджахидини.
Вижте и споделете най-забавното от FLUGTAG Varna

Прочети кой спечели ‪#‎FlugtagVarna‬
http://www.moreto.net/novini.php?n=325145
+Red Bull 
 ·  Translate
2
1
Add a comment...
 
Пред паметника на революционера в Морската градина бе и актьорът Филип Филипов, който е участвал във филмите „Ботев: от Голгота към Свобода" (2013), „Авантюра с Ботев" (2014) и „100 000 крачки с Ботев" (2015). Той прочете част от фейлетона "Политическа зима". 
 ·  Translate
С военен ритуал, полагане на венци и цветя, във Варна бяха чествани 168 години от рождението на Христо Ботев, предаде репортер на Moreto.net. Пред...
1
Add a comment...
 
Кръстът бе хвърлен от борда на военен катер от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Преди това владиката отслужи водосвет.

Анжел Димитров е вадил кръста пет пъти досега. Младият мъж участва за осми път в ритуала. Той е студент в Техническия университет. Пожелавам си здраве, каза на излизане от водата мъжът.

Най-младият участник тази година бе 9-годишният ученик Александър Николаев от СОУ "Гео Милев". Той тренира кикбокс и плуване. За участието си днес се е подготвял със студени душове. Най-възрастният плувец се оказа 76-годишният Васил Тепеделенев. Общо 46 души се хвърлиха в ледените води за кръста.
 ·  Translate
24-годишният Анжел Димитров извади кръста от морето във Варна на Богоявление, предаде репортер на Moreto.net. Кръстът бе хвърлен от борда на военен...
1
Add a comment...
 
Международният ден на учителя се отбелязва на 5 октомври в над 100 страни от света. Той влиза в световния календар по препоръка на ЮНЕСКО по повод годишнината от приемането на документа „Препоръки, касаещи статуса на учителя”. Това става през 1966 г. и целта на документа е да се подчертае колко е важна ролята на учителите в обществото.
 ·  Translate
Международният ден на учителя се отбелязва на 5 октомври в над 100 страни от света. Той влиза в световния календар по препоръка на ЮНЕСКО по повод годишнината...
1
Add a comment...
 
Трасето, което ще осигури бързо придвижване с градски транспорт ще тръгва от бул. “Константин Фружин”, минава през булевардите “Трети март”, “Янош Хуняди”, “Вл. Варненчик”, “Мария Луиза”, “Осми Приморски полк”, “В. Левски”, ул. “В. Пападополу” и завършва в терминал “Бриз”.
 ·  Translate
Изпълнителите на Високоскоростното автобусно трасе (BRT коридор), в рамките на проекта за Интегриран градски транспорт на Варна, вече са определили маршрута...
1
Add a comment...
Story
Tagline
Варна, Varna, новини за Варна, афиш за Варна, обяви за Варна, пътеводител за Варна
Introduction
Всичко най-важно за Варна - Какво и къде се случва! Новини, обяви, пътеводител, програма за кино, театър, опера, изложби. Каква ми е сметката за вода и къде се намира "енергото" :-) Къде е купона и къде да хапна с приятели!
Contact Information
Contact info
Phone
052/603273
Email