Profile cover photo
Profile photo
montserrat lacomba
216 followers -
Jewelry Maker
Jewelry Maker

216 followers
About
montserrat lacomba's interests
montserrat lacomba's posts

Post has attachment
"L'estiu de la meva infància"
Article de l'Agusti Casanova Masferrer publicat avui al Diari de Girona.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2017/07/19/lestiu-meva-infancia/857446.html

Post has attachment
Aprendre dels adolescents

No he tingut fills, ni germans petits ni nebots de qui tenir cura. He passat per la vida, un cop ja adulta, sense jugar amb nens i ara que vinc de compartir uns dies amb la Martina, una joveneta de catorze anys filla de la meva neboda, veig tot el que em perdo en no tenir a prop, més sovint, un adolescent. Viu en un món per a mi desconegut i m’ha mostrat coses que mai seré capaç d’aprendre, sembla que l’únic que sé fer és recular en el temps i situar-me en aquells anys quan tenia la seva edat per constatar en quin món tan diferent vivíem i quin era el nostre tracte amb els adults, res a veure amb el d’ara. Hem sobreviscut a més de tres dies sense internet, aquí a l’illa les conexions de tant en tant ens fan males jugades, sort que anant amunt i avall amb els seus amics ha trobat de tant en tant on poder estirar i comparir informació! Espero que la vida tracti bé a la Martina i se sàpiga fer estimar, que res espatlli el seu camí, que la fragilitat de la infantesa quedi enrera i la fortalesa s’instal.li dins seu, però sobretot que sigui una bona persona i pensi sempre en els demés.

Photo

Post has attachment
Sun & Moon
Photo

Post has attachment
Pendants and earrings Giulietta just finished!
From The Sparkling Fishes: Giulietta & Hans collection #original by #montserratlacomba
www.montserratlacomba.com 
Photo

Post has attachment
Cels embruixats.
Photo

Post has attachment
When we become points.
Photo

Post has attachment
Necklace from the Irregular Circles collection.
Photo

Post has attachment
Necklaces in progress. From the Irregular Circles Collection.
Photo

Post has attachment
Quan durant el dia varies persones enceten amb tu una conversa amb el mateix tema sense haver-hi donat peu és que alguna cosa passa. Amb diferents graus d’intensitat el malestar és generalitzat, hi ha qui ho porta fins al convenciment que, com que tot el món està canviant, no hi ha res a fer, així constata que el que veu i el que viu no li agrada gens i sovint es pregunta què ha de fer però no troba resposta. Potser ens hem de refugiar en els records de quan la joventut tenyeix d’una pàtina brillant tot el que l’envolta, de quan tot era fàcil i bonic, és el que m’ha dit avui una de les persones que he trobat, viu dels records perquè aquest món no el suporta. Quan de temps es pot viure així?
...

Cuando durante el día varias personas inician contigo una conversación con el mismo tema sin haber dado pie a que eso sucediera es que algo pasa. Con diferentes grados de intensidad el malestar es generalizado, hay quien lo lleva hasta el convencimiento de que como todo el mundo está cambiando, no hay nada que hacer, así constata que lo que ve y lo que vive no le gusta nada y a menudo se pregunta qué debe hacer pero no encuentra respuesta. Quizás hay que refugiarse en los recuerdos de cuando la juventud tiñe de una pátina brillante todo lo que la rodea, de cuando todo era fácil y bonito, es lo que me ha dicho hoy una de las personas que he encontrado, vive de los recuerdos porque este mundo no lo soporta. ¿Cuánto tiempo se puede vivir así?

Photo

Post has attachment
Necklaces in progress. From the Irregular Circles Collection.
http://www.montserratlacomba.com/17-irregular-circles
Photo
Wait while more posts are being loaded