Profile cover photo
Profile photo
monster.hu
116 followers -
Állás, munka, karriertanácsok - itthon és külföldön: www.monster.hu
Állás, munka, karriertanácsok - itthon és külföldön: www.monster.hu

116 followers
About
Posts

Post has attachment
A nyelvvizsga bizonyítvány a megszerzett tudás objektív bizonyítéka (kellene, hogy legyen), de ezt mindenki tudja, hogy nem minden esetben van így.
Add a comment...

Post has attachment
Budapesten nőtt fel, egyetemi tanulmányait Dániában végezte. Aztán külföldi karrier helyett visszatért Magyarországra, hogy saját vállalkozást építsen. A házi sörkészítést automatizáló Brewie-t alapította meg társaival. Mára már 25-en dolgoznak a cégben, a gépből 1500 darabot értékesítettek főleg az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában. Az eszköz 6 óra alatt a világ bármely sörét lefőzi nulláról emberi közreműködés nélkül. Sorozatunkban egy fiatal startup vállalkozó, Pál Marcell.
Add a comment...

Post has attachment
Három újabb területtel zárjuk sorozatunkat, amely a Hays Hungary munkaerő-közvetítő „Salary guide” című kiadványának néhány érdekességét mutatja be. Az első részben az IT, mérnöki és logisztikai területtel, majd a pénzügy, banki, SSC vonal került terítékre, most pedig az értékesítés, a marketing és a HR. A fizetési adatok jellemzően multinacionális cégekre vonatkoznak és a fejvadász megbízásokban felbukkanó jellemző (tehát a minimum és a maximum közötti) havi bruttó összegeket takarják.
Add a comment...

Post has attachment
Folytatjuk sorozatunkat a fizetésekről. A mostani részben a pénzügyi, banki szektort és a szolgáltató központokat (SSC) elemezzük részletesen. #alla #munka #karrier #monster #fizetesek
Add a comment...

Post has attachment
Diákként a vendéglátásban kezdte kisegítőként, majd pénzügyi asszisztensként folytatta üzleti szolgáltatóközpontban, ahonnan nagyvállalati marketing területre váltott. Aztán rájött: nem az ő világa másnak dolgozni szigorú keretek között. Most egyéni vállalkozóként online marketing tanácsadó és a hazai szabadúszó mozgalom egyik arca. Egyebek mellett rendezvényeket szervez a „freedom életformára” való áttérésről, a legközelebbi egy nyári fesztivál lesz Spanyolországban. És még csak 24 éves. Rovatunk első részében Majsai Richárd.
Add a comment...

Post has attachment
Úgysem vesznek fel”, “dehogy költözöm”, “nem felelek meg minden elvárásnak”, “szidják a cégek az ismerőseim”. Efféle kifogásokat gyakran hallani álláskeresőktől. De nézzük, hogy mi lehet az igazság:
#allas #munka #karrier #monsterHu
Add a comment...

Post has attachment
Február közepéig látogatható még az első kelet-közép-európai régiós online állásbörze a CareerCall.eu oldalon. A kiállítók több száz nyitott pozícióval várják a fiatal munkavállalókat Csehországba, Lengyelországba és természetesen Magyarországra is. #allas #munka #jobabroad #careercall #job #Hungary
Add a comment...

Post has attachment
CareerCall - your gateway to career in the heart of Europe! Visit CareerCall.eu, browse hundreds of job positions and apply today!

Arconic waits for you with multilingual open positions in Hungary!
https://2018.careercall.eu/EN/#/en/stand/view/2072/

#monster #careercall #job #career #Hungary #Poland #CzechRepublic #jobabroad #Recruiting #Jobs #ssc #arconic
Photo
Add a comment...

Post has attachment
CareerCall - your gateway to career in the heart of Europe! Visit www.CareerCall.eu, browse hundreds of job positions and apply today!

KBC waits for you with multilingual open positions in Brno!

#monster #careercall #job #career #Hungary #Poland #CzechRepublic #jobabroad #Recruiting #Jobs #ssc

https://2018.careercall.eu/EN/#/en/stand/view/2080/|openads
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy milyen fontos az idegennyelv-tudás az álláskeresés során is. Te hány nyelvet beszélsz? Ne feledd, soha nem késő elkezdeni! ;)
https://www.monster.hu/karrier-tanacsok/cikk/kell-a-ket-idegen-nyelv

Ha több nyelvet beszélsz és szívesen dolgoznál nemzetközi környezetben itthon vagy a környező országokban, akkor látogass el a www.CareerCall.eu oldalra, ahol február 4-ig elérhető online állásbörzénk. #monsterHu #allas #penzugy #munka #karrier #jobabroad

Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded