Profile cover photo
Profile photo
monster.hu
100 followers -
Állás, munka, karriertanácsok - itthon és külföldön: www.monster.hu
Állás, munka, karriertanácsok - itthon és külföldön: www.monster.hu

100 followers
About
monster.hu's posts

Post has attachment
Új hét, új lehetőségek.
Böngéssz Monster állásajánlatai között, és jelentkezz még ma! http://bit.ly/2lmk3ZV
#monsterHu #allas #munka #karrier

Photo

Post has attachment

Post has attachment
Mit jelentenek a színek, mire figyeljünk, amikor állásinterjúra készülünk? 

Post has attachment
Szoftver- és mobilalkalmazásfejlesztőkből lesz továbbra is a legnagyobb hiány az informatikai munkaerő magyar piacán, és ez a jövőben sem fog változni – derült ki a Codecool informatikai szakoktató cég HR-vezetők körében végzett kutatásából. 

Post has attachment
Világot látni, angolt tanulni, pénzt keresni, új kultúrában megállni a helyet. Egyebek mellett ez vonz nyaranta sok magyar fiatalt az Egyesült Államokba gyermektábori munkára. Így tett Szabó Zénó is, aki a HelloKarriernek a kinti munka és élet hozadékáról beszélt.


Post has attachment
Ráczné Szőke Ildikó képzési területről lépett elő HR vezetővé, dolgozott holland, német hátterű vállalatoknál, 2008 óta az osztrák tulajdonú pénzintézet alkalmazásában áll. 

Post has attachment
Egy csapat, akit a dinamika, az innovációs kedv, valamint az autók iránti szenvedély köt össze.
A kormányrendszerek területén technológiavezető ThyssenKrupp Presta cégcsoport az autóipar meghatározó innovatív partnere.
Világszerte 16 telephelyen dolgoznak olyan modern technológiai megoldások fejlesztésén, amelyekkel biztonságossá teszik a járművek közlekedését. A liechtensteni központú ThyssenKrupp Presta budapesti leányvállalata 1999 óta foglalkozik személyautók elektromos kormányrendszerének fejlesztésével a cégcsoporton belül egyedüli elektronikai és szoftverfejlesztési kompetenciaközpontként. Az iránt kötelezték el magunkat, hogy a neves autógyárak igényeit kiemelkedő minőségű, innovatív termékekkel elégítsék ki. Céljuk, hogy kormányrendszerük biztonságos legyen és tökéletes vezetési élményt nyújtson ügyfeleik számára. Az aktuális állásajánlatokat itt tudod megnézni:
https://cegprofil.monster.hu/#!thyssenkrupp-presta/cegbemutato
Photo

Post has attachment
Szívesen dolgoznál asszisztensként? Majd' kétszáz állásajánlatunk közül tudsz választani, különböző szakterületeken. Nézd meg a Monster.hu ajánlatait és jelentkezz a számodra ideális munkahelyre még ma!


Post has attachment
Tizennyolcezer új dal, 15,5 ezer jogdíjban részesülő szerző és jogutód – az Artisjus közzétette a 2016-ra vonatkozó éves zenepiaci statisztikáját. Az egyesület 8,6 milliárd forint jogdíjat osztott szét a dalok, zeneművek alkotói (és jogutódjaik) között.


Post has attachment
Te jártál már közösségi (co-working) irodában? Milyen volt?
Ma már évi 1 millió 200 ezer szabadúszó is megfordul a világ közel 14 ezer co-working munkaterében. A részleteket olvasd tovább a Hello, karrier oldalán:

Wait while more posts are being loaded