Shared publicly  - 
 
Kære Alle Miinto-Google+ fans. I anledningen af en forholdsvis nyopstartet Miinto-Google+ profil - holder vi en super sej KONKURRENCE!

Konkurrencen går i alt sin enkelthed ud på, at vi udlodder et gavekort til www.miinto.dk på 200 kr. for hvert + der kommer på DETTE INDLÆG smider vi 1 kr. mere oveni og for hver deling der kommer på DETTE INDLÆG, smider vi 5 kr. mere oveni. Vi trækker en heldig vinder mandag d. 18 februar 2013.

Så det er bare med at dele, +, like, invitér jeres venner (på google+, facebook, instagram osv.) - så vi kan få gavekort-beløbet op på et fantastisk niveau! <3 Share the Love, Share the fun <3
Translate
132
43
Maria H's profile photojohn klausen's profile photoMiinto.dk's profile photoAnders Kuhnel's profile photo
34 comments
Translate
Translate
Translate
 
tja, lidt aggressivt - lad os se hvor meget + det giver... 
Translate
Translate
Translate
 
Nørder er vel også interesserede i kluns til gode priser :-)
Translate
Translate
Pnl 76
+
1
2
1
 
Enig.. Alexander..
Translate
Translate
Translate
Translate
Translate
 
hvor er du dum mod heste :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Translate
Translate
Translate
 
delt og +1. I må gerne slutte med at informere om hvilken værdi i har kunne spore af dette tiltag. Altid spændende læsning :-)
Translate
 
Hej +Anders Kuhnel , denne konkurrence er faktisk afsluttet, hvis du læser lidt længere oppe af siden, så må vi fremadrettet ikke afholde sådanne konkurrencer på Google+. Men tak for din opbakning! Jeg kan berette om, at dette opslag/indlæg var det danske indlæg med mest aktivitet på Google+ i denne periode, så det er jo værd at tænke over :-) Mvh. Miinto.dk
Translate
 
Det tænkte jeg nok, men var stadig nysgerrig efter at høre om i kunne spore en værdi i indekserede artikler osv. 
Translate
Add a comment...