Profile cover photo
Profile photo
Metro Nederland
59,382 followers -
Metronieuws.nl: Het laatste nieuws van dagblad – Metro
Metronieuws.nl: Het laatste nieuws van dagblad – Metro

59,382 followers
About
Metro Nederland's posts

Post has attachment
Column Ebru Umar: "Was je nou echt van plan om twee homo’s te mishandelen? Ik bedoel, ben je echt de deur uitgegaan met het idee: ik ga iemand z’n tanden uit z’n bek slaan? Zeg me, wat dacht je? Of denk je niet? Heb je geen hersencellen?"

Post has attachment
„We hebben zijn uitspraken gehoord”, zegt KNVB-woordvoerder Koen Adriaanse. „De Nederlandse regels zijn duidelijk: Het is niet mogelijk dat een partij als Red Bull aandeelhouder wordt van een Nederlandse betaaldvoetbalorganisatie op het moment dat Red Bull ook direct of indirect verbonden is als aandeelhouder, bestuurder en of commissaris aan een andere betaaldvoetbalorganisatie die lid is van een bij de UEFA aangesloten bond. Dit is met RB Leipzig in Duitsland en Red Bull Salzburg in Oostenrijk wel het geval.”

Post has attachment
Gewapend met een persoonlijk manifest trekt Tim Hofman het land in. Zijn manifest heet ’Ik stem, dus ik neem vrij’. De programmamaker vindt dat als we vieren dat de koning jarig is en er een nieuw jaar begint, we ook de verkiezingen moeten vieren met een vrije dag. Hij roept alle onderwijsinstellingen die over vrije dagen gaan dan ook op om studenten op 15 maart een vrije dag te geven.

Post has attachment
Het is het nieuwe wapen van clubs om supporters aan zich te binden. PSV is de eerste club in Nederland die een vlogger aan zich heeft gebonden om video’s van achter de schermen te maken. Woordvoerder Thijs Slegers legt uit waarom. „Kinderen van tussen de 10 en 16 jaar worden door hun ouders meegenomen naar het stadion, maar op een gegeven moment krijgen ze in hun puberteit te maken met andere zaken die interessant zijn. Een vriendinnetje, uitgaan, een scooter, noem maar op. Dat kan allemaal ten koste gaan van het voetbal. Op deze manier proberen wij uit te dragen dat PSV ook nog steeds een leuke vrijetijdsbesteding is. Via deze vlogs willen wij laten zien wie wij zijn en waar wij voor staan.”

Post has attachment
Manon (17) ligt nog steeds in het ziekenhuis. Afgelopen zaterdag hoorde ze dat haar zus een auto + rijbewijs voor haar had gewonnen via een ludieke Facebookactie. ,,Eindelijk een positief punt na al die weken. Tranen van geluk."


Post has attachment
Moedermelk... yummie!!

Post has attachment
Een Nederlander in de aanval. En een Nederlander die zijn tweede plek moet verdedigen.

Post has attachment
Een mega kopgroep van 29 man in deze etappe van de Tour de France. Op naar de eerste echt berg!

Post has attachment
Al snel een aanval van Jan Barta (Bora-Argon 18) and Yukiya Arashiro (Lampre-Merida).

Post has attachment
Een serieuze aanval. Bergen! Eindelijk een boeiende etappe in de Tour de France.
Wait while more posts are being loaded