Profile cover photo
Profile photo
MentorShaklee Anda
31 followers -
Fai Nardir, Shaklee Independent Distributor since 2011
Fai Nardir, Shaklee Independent Distributor since 2011

31 followers
About
Posts

Post has attachment
Bisnes Part Time Online Mudah untuk anda yang nak jana side income secara online, hanya dari rumah.

.

JADI PROTEGE KAMI DI DALAM PROJEK INCOME RM2000 PST

10 orang terpilih saja setiap bulan akan direkrut ke dalam 1 team khas EKSKLUSIF untuk projek ini. Daftar segera!

✔️ 4 orang mentor bisnes online yang terpilih akan guide dan beri training
✔️ Intensif training akan diberi dan diguide selama 3-6 bulan
✔️ Follow 100% , InsyaAllah RM2000 pasti milik anda🤝

.

Siapa yang layak untuk join projek ini?

🔓Wanita bekerja yang ada impian untuk bekerja hanya dari rumah

🔓 Anda yang bekerja, tetapi masih belum mampu beri mak ayah duit kocek setiap bulan

🔓Duit gaji habis untuk bayar hutang sahaja

🔓SURI RUMAH yang nak bantu jana income keluarga

🔓STUDENT yang nak EXTRA INCOME secara part time

🔓BUJANG yang nak cari duit kahwin😆

.

Dont waste your time!
Hanya orang yang nak berjaya sahaja layak join projek ni.
Yang tak sedia dibantu boleh abaikan post ini.. hehe.

Setiap hari anda cuma perlu peruntukkan masa 2-3 jam sahaja.
Buat semua yang di ajar.. Sharing secara konsisten.. InshaaAllah income RM2000 pasti menjadi milik anda

.

Tak lama lagi Ramadhan..
Alangkah baiknya jika kita ada lebihan wang untuk disedekahkan dan diinfakkan.

Jom kita jadikan bisnes sebagai jalan untuk mendapat RedhaNya

.

Pertanyaan lanjut mengenai Projek Income Rm2000 ini, whatsapp Fai ya..
www.wasap.my/60197428120
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bisnes Online Modal Rendah hanya RM79.80 sahaja anda sudah boleh memulakan bisnes dengan Shaklee.

Tidak perlu simpan stock
Tidak perlu keluar pos barang
Tidak perlu cari orang, 100% online

Anda sendiri yang tentukan berapa jumlah bonus yang anda nak, RM200? RM500?RM1200?

Fai akan guide anda, online dan offline coaching, marketing material diberikan

Pertanyaan lanjut, hubungi Fai di
http://www.wasap.my/60197428120

Atau boleh ke
http://www.ibuadams.com

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jana Income Pasif Dari Rumah

Jom sertai kami dalam Project Shaklee Team #kickstart2018.. Kami dah sediakan modul bisnes mudah untuk anda. Macam mana nak bermula, marketing tools, dan banyak lagi. InshaaAllah.. Kita buat sama-sama sampai jadi..

Fai Nardir
019-7428120
Add a comment...

Post has attachment
Cara Mudah Buat Income Online hanya dari rumah.. Khas untuk Suri Rumah, Fresh Grade yang masih tiada kerja dan juga untuk anda yang nakkan EXTRA income secara Online. Ilmu dan bimbingan disediakan. Coaching secara online dan offline
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Business Shaklee ni untuk siapa sebenarnya?
Business untuk suri rumah?
Business untuk penganggur?
Untuk yang nakkan side income?
Business untuk ibu bekerjaya?
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded