Profile cover photo
Profile photo
Мебеле ЕООД
2 followers -
Професионално пране на мека мебел и матраци със специализирани машини за почистване от Мебеле ЕООД.
Професионално пране на мека мебел и матраци със специализирани машини за почистване от Мебеле ЕООД.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Колко струва наемането на фирма за почистване? Една интересна статия от блога на фирма Орвио, виж линка.
Add a comment...

Post has attachment
Наскоро се рових в Google по ключова дума "почистване" и след като ми се стори, че виждам няколко пъти една и съща фирма за почистване се взрях малко повече...

Истина е, че наемането на фирма за почистване вече не е глезотия, а необходимост и хоп навъдиха се безброй близки по име фирми.Оказа се, че при избора на фирма за почистване повечето хора са се вторачили в името да присъства думичката "клийн" под една или друга форма, ето и някои примери за подобни фирми:

Про Клийн Сървис - Професионално почистване на офиси и домове;
Клийнито - Професионално почистване и пране на мека мебеле;
София Клийн - Почистване на домове, моята домашна помощница;
Мистър Клийн - Професионално почистване в София на ниски цени;
Клийнуъркс - Професионално почистване на домове и офиси;
Клийнхелп - Фирма за професионално почистване в София;
Райт Клийнинг - Професионално почистване и aбонаментна поддръжка на офиси, домове и административни сгради;
Кедрон Клийнинг - Почистване на домове, офиси и търговски обекти в Благоевгреад;
Респект Клийнинг - Професионално почистване на всякакъв тип помещения;
Клийн Мастър 007 - Професионално почистване на малки и средни обекти в Севлиево, Габрово, Ловеч, Троян, Априлци и региона;
Лаптоп Клийн - Професионално почистване на лаптопи без разглобяване;
Скай Клийн - Професионално почистване;
Актив Клийн - Абонаментно почистване на офиси София;
Мастър Клийн БГ - Почистване на домове и офиси София;
Грийн Клийн Сити - Почистване на общи части.
Направи ми впечатление и в имента на някои дурги почистващи фирми набиващото се на очи "М", има ли нещо вълшебно в това "М" или е някак за благозвучие? Далеч съм от мисълта, че всичките фирми завършващи на "М" са на един и същи човек, но кой знае... Ето и списък с "ЕМ фирмите":
Свежест ЕМ - Професионално почистване;
Шерита М - Професионално почистване;
Бараж М - Професионално почистване;
Рефлекс М - Топ цени за професионално почистване в София.
Някой ще каже липса на креативност, друг смята, че присъствието на "клийн" е нормално и навеждащо на мисълта за "почистване", но така не си ли приличат твърде много повечето фирми, не е ли по-добре да се направи нещо уникално като име? Какво му е да кажем на "Бориван"? Аз например се спрях на името "Мебеле" не навежда на мисълта за почистване, но въсщност основната ми дейност е "Почистване на мека мебел и матраци".

Ще се радвам да разбера какво име бихте избрали Вие ако сега ще стартирате фирма за почистване?

Извадката с имена на почистващи фирми е на база търсене в Google до 10-та страница по ключова дума "почистване".
Add a comment...

Post has attachment
Като се върна назад в годините и се сещам за пика на машините Рейнбоу в бизнеса с почистването. Факт, бяха много добре рекламирани, промотирани и т.н. върши ли по-добра работа в днешно време системата Рейнбоу когато говорим за почистване на матраци и мека мебел?

В моята фирма (Мебеле ЕООД) редовно хората питат по телефона дали почистваме мебелите с Рейнбоу, явно все още си има хора които държат да им се чисти с тази система. Факт е обаче, че след кратък разоговор същите тези хора поръчват нашите услуги за пране на дивани и матраци въпреки, че не използваме точно тези машини за почистване. Същите тези хора остават доволни клиенти на фирма Мебеле и след време се обаждат отново, същите тези хора дори незнаят как изглежда системата Рейнбоу, съдя по това от разговорите между клиентите и работниците ми...

Хората са го казали, работи 10 години за името, после то ще работи за теб!

Е в нашата фирма почистваме матраците и диваните с екстракторни перящи прахосмукачки, в крайна сметка те за това са създадени, за да извличат мръсотията от дамаските и тапицериите. Рейнбоу е система за изтупване и обезпрашаване, доста скъпо обезпрашаване ще да е. Няма диван или матрак който да сме изпрали ние от Мебеле ЕООД с екстракторна машина и след като е изсъхнал да се е вдигало прах от него! Звучи малко самохвално, но и това е факт, използваме дву и тримоторни перящи прахосмукачки за по-силен вакуум при почистването, това дава възможност да оставяме изпраните мебели почти сухи, издърпваме 90% от влагата в тъканта.

По този повод за мен лично системата Рейнбоу не само, че неможе да осигури качествено пране на дамаските, но е и морално остаряла машина за почистване. Може би все още има някакъв смисъл в това да се използва за обезпрашаване, но някак прахта която ще извлечете с тримоторна перяща прахосмукачка е в същия диапазон като грамаж на кв.м.

Екстракторна перяща прахосмукачка като решение за премахване на петна от дамаски? Да стига човек да има опит с различните материи за тапицериите и богата гама от препарати за почистване на текстилните повърхности е в състояние да премахне почти всяко старо или ново петно от дивана или матрака. За всяка мръсотия и тапицерия си има както се казва чалъм: начин на обработка, различен препарат и т.н.

Имате ли опит със системата Рейнбоу и какъв е той, любопитно ми е дали все още бранда работи така успешно за създателите си или модерните и съвременни машини за почистване са издухали отдавна системата и тя е отживелица?

Как вие перете вашите мебели и матраци?
Add a comment...

Post has attachment
Откакто си чакаме картичката от Гошето изпрахме 3 дузини с мръсни дивани... а повече за услугата ни може да видите от линка.
Add a comment...

Post has attachment
По-лоша снимка нямахме...
Photo
Add a comment...

Чакаме си пощенската картичка от чичо Гошо вече 11-та седмица... иначе почистването върви с пълна пара!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded