Profile cover photo
Profile photo
mdm nissa
648 followers -
"Life is a - gift - journey - story"
"Life is a - gift - journey - story"

648 followers
About
Posts

Post has attachment
Episod 2 : Peristiwa itu
Entry ni sebenarnya dah lama nisa tulis. bulan April 2016 lagi... hari ni baru tergerak hati nak publish...Mungkin time nisa taip citer ni nisa duk mengigil sampai tak terpost kot, hehe....tapi sekarang, dah ok dah...Maaf lah, memalam post citer pelik-pelik...

Post has attachment
Hari ni ngadap mendealah ni je.😅
Photo

Post has attachment
Hari Pertama Bergelar Cikgu
Khamis 18 Ogos 2016 Walaupun perasaan gembira ini tidak dapat ditandingi dengan perasaan gembira saat nisa mendapat tahu nisa berjaya menjadi seorang pensyarah UiTM dulu, namun nisa tetap bersyukur akan segala kasih sayang, rahmat dan limpahan rezeki dari A...

Post has attachment
Jangan mencari terlalu sempurna
Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi...  yang kamu pasti baik untuk dirimu. Mengenyangkan. Berkhasiat.  Mengapa kamu berlengah, cuba mencari makanan yang lain..  Terlalu ingin mengejar kelazatan.  Kelak, nasi itu akan basi dan kamu tidak boleh memakannya...

Post has attachment
Pengalaman Interview Cikgu Seni Sambilan MRSM
Isnin 8 Ogos 2016. Peratusan keinginan nisa untuk meneruskan sesi temuduga sebenarnya adalah dalam lingkungan 50-50 percent.  Namun setelah hasil desakan si ayah ke atas nisa,  akhirnya nisa akur untuk meneruskan perkara yang paling membosankan yang nisa ra...

Post has attachment
Panggilan Interview Cikgu MRSM
Annyeonghaseyo............. Dah lama rasanya tak membebel tentang perjalan hidup kat ruangan maya ni...  eh, lame ke? hehe Apa yang tercalit disini sebenarnya cuma sebagai koleksi cerita untuk bacaan diri sendiri tentang jatuh bangun, susah senang, perit pe...

Post has attachment
Panggilan Interview Cikgu MRSM
Annyeonghaseyo............. Dah lama rasanya tak membebel tentang perjalan hidup kat ruangan maya ni...  eh, lame ke? hehe Apa yang tercalit disini sebenarnya cuma sebagai koleksi cerita untuk bacaan diri sendiri tentang jatuh bangun, susah senang, perit pe...

Post has attachment
Siapa Mdmnissa?
Siapa sebenarnya mdmnissa? Jawapannya,  bukan siapa-siapapun... hehe nisa is no one and nothing special about me to story morry... but if you want to know me ,  semuanya tercatit di blog usang ini. kalian boleh baca di sini ...  not at all actually,  ada la...

Post has attachment
Putihkan Kulit Wajah dan Badan dengan POWER C BOOSTER
Kepada sahabat diluar sana yang mencari produk vitamin C yang sesuai untuk mencerahkan kulit wajah serta badan anda... Kini anda tak yah risau- risau lagi dah, sebab POWER C BOOSTER didatangkan khas untuk anda bagi mengatasi pelbagai masalah anda. Krik! ^_^...

Post has attachment
Panduan Bila Menziarahi Orang Sakit dan Meninggal
Setiap detik akan ada insan yang meninggal dan setiap detik juga ada insan yang dilahirkan ke dunia. Kematian Kematian adalah sesuatu yang pasti dan kita harus bersedia menghadapinya kerana ia merupakan titik permulaan kepada penghidupan yang kekal abadi. H...
Wait while more posts are being loaded