Profile cover photo
Profile photo
Ianolia Marina
204 followers -
Cand iubesti pe cineva esti mai puternic. Cand esti iubit, devii mai curajos!!
Cand iubesti pe cineva esti mai puternic. Cand esti iubit, devii mai curajos!!

204 followers
About
Posts

Post has attachment
Când eram mai mică, mi se părea, cumva, că toate lacrimile plânse de fiecare dintre noi se aduna într-o ulcică pentru momentele în care avem nevoie disperată de o ploaie care să ne spele de toate. Apoi mi s-a părut de multe ori că mi-am plâns toate lacrimile şi mă certam pe mine pentru inconştientă de care m-am făcut responsabilă. Apoi am descoperit ploaia englezească şi cum te poate spăla de trecut.
Add a comment...

Post has attachment
Pentru că Bookfest a ajuns la cea de-a treisprezecea ediţie în 2018, m-am gândit că ar trebui să îi dedic un articol cu ocazia aceasta. Pentru că majoritatea dintre noi cunoaştem modul în care zilele de 13 din fiecare lună ne pun la încercare, în special dacă zilele de 13 sunt marţea sau vinerea,am decis să cercetez puţin vieţile unora dintre cei mai cunoscuţi scriitori şi obiceiurile/superstiţiile acestora şi dacă au avut vreo contribuţie la succesul ulterior al persoanelor în cauză. Asadar, in urma lecturilor am ales 7 superstiţii ale scriitorilor celebri.
Add a comment...

Post has attachment
Seara trecută am urmărit lansarea în cinematograf a celui de-al doilea film din seria Deadpool, acest recent erou, sau nu, al Universului Marvel pentru a cărui producţie Ryan Reynolds s-a luptat aproximativ 11 ani. Prima impresie este ca Deadpool 2 este un fel de Deadpool x 10. Adică este mult mai bun decât prima parte iar prima parte a fost incredibil de bună.
Deadpool 2
Deadpool 2
funions.ro
Add a comment...

Post has attachment
Este ştiut faptul că poporul român este un popor extrem de superstiţios. Legendele purtate prin viu grai de-a lungul secolelor, religia oamenilor, creştinismul şi legile nescrise ale Bibliei, poveştile familiilor şi prietenilor, toate acestea contribuie la continuarea acestei tradiţii de a fi superstiţioşi. Fie că vorbim de pisici negre, oglinzi sparte, numărul 13 sau zilele însemnate cu acea cruce roşie în calendar, România sta sub o cupolă a precauţiei, credinţei şi naivităţii. Personal, am multe amintiri cu superstiţii.
Add a comment...

Post has attachment
Vechile obiceiuri mor greu, asta ştie orice om, însă dacă părinţii tăi au trăit, marea majoritate a vieţii lor, în perioada comunismului ştii că au fost educaţi în spiritul protejării resurselor, în special resurselor financiare pentru a putea înveşti în lucruri şi momente mult mai importante pentru traiul de zi cu zi sau pentru liniştea minţii şi sufletului. Aşadar, am fost învăţată de mică să ascult poveştile părinţilor şi bunicilor despre comunism, despre cele două ore de tv pe zi în care îl ascultau pe dictator, despre magazinele goale, despre aparatură electronică şi electrocasnica veche şi care se strică mereu, despre puţinele zile cu apă caldă şi necesitatea de a încălzi acele imense oale cu apă, despre Crăciunurile în care copiii se bucurau de fructe şi ciocolată, despre magazinele goale şi mâncarea pe cartela, s.a.
Add a comment...

Post has attachment
Fiecare dintre noi, însă, are sau a avut, la un moment dat, o problemă destul de stresantă, odată cu venirea primăverii, măcar o dată în viaţă. Acele mici insecte care parcă aşteaptă să deschidem larg ferestrele pentru a pătrunde în casele noastre. Bâzâie, îţi deranjează somnul, se aşează pe bucatele abia preparate, te înţeapă, se agită şi deranjează. Îţi acaparează casele când te aştepţi mai puţin şi nu se dau duse prea uşor.
Add a comment...

Post has attachment
A Quiet Place este mai mult decât ceea ce se vrea a fi, adică un horror. Nu pot spune că sunt o amatoare a acestui tip de film dar unele părţi sunt incredibile în timp ce alte părţi m-au dus cu gândul la mult cunoscute seriale precum Stranger things sau Black mirror. Cel mai probabil, pasionaţii acestor seriale vor regăsi finalul undeva în memorie.
A Quiet Place
A Quiet Place
funions.ro
Add a comment...

Post has attachment
Aşadar, ştiindu-se faptul că Londra este un oraş extrem de scump, m-am gândit să prezint 10 lucruri gratuite de făcut în Londra şi care te vor face să înţelegi mai multe despre cum funcţionează aceast oraş dar şi câteva detalii cu privire la istoria umanităţii.
Add a comment...

Post has attachment
30 de lucruri de facut la Londra. Cum, în curând, voi împlini un an de la mutarea în Londra, m-am gândit că ar fi ideal să scriu un articol în care să recomand 30 de locuri şi/sau lucruri care trebuie vizitate şi/sau făcute în Londra. Unele dintre ele deja îmi sunt extrem de cunoscute, altele sunt încă pe lista mea dar cred că toate merită atenţia oricui este interesat de această metropolă plină de istorie şi cu o multitudine de tipuri de oameni care se învârt pretutindeni.
Add a comment...

Post has attachment
Îmi pare rău, sunt așteptată... de Agnes Martin-Lugand este cea de-a treia carte a autoarei pe care o lecturez şi, cel puţin din punctul meu de vedere, este cea mai bine construită şi cartea la care, se observă, o mai multă activitate şi munca depuse pentru a ajunge la un final.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded