Profile cover photo
Profile photo
Nur afiqah
2,611 followers
2,611 followers
About
Posts

Post has attachment
Lazada Birthday Blogger Contest: Win Vouchers for You and Your Friends!
Yeaa..ada lagi contest dari Lazada.Jom ramai-ramai join.Info seperti dibawah.... Join Lazada Malaysia, Southeast Asia’s number one online shopping and selling destination in celebrating its 6th anniversary with the Birthday Festival sale ( https://www.lazad...
Add a comment...

Post has attachment
Ini Sebab Susu Rumusan Friso Gold Terbaik Untuk Anak Saya
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Meluangkan masa bersama  anak-anak adalah satu perkara penting.Mereka akan merasakan tidak terabai dan hubungan antara keduanya terjalin lebih erat dan mesra.Masa istimewa itu adalah yang paling sesuai untuk ibubapa bers...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday Abam ke-4 tahun
Lama tak cerita tentang anak..huhu... Actually 3hb 4 lepas genap anak fiqa yang sulung 4 tahun.Sedar tak sedar tahun depan dah nak sekolah dah.Macam tak percaya jer dah nak sekolah.Cepat masa beredar anak pun dah bujang gitu..hihi.. Apa-apa pun mama berdoa ...
Add a comment...

Post has attachment
ALTHEA STRIPS DOWN TO THE BARE ESSENTIALS WITH NEW SKINCARE LINE
Althea,your one-stop online shop for absolutely everthing k-beauty,has finally launched its very own product line!First to be intrudeced from this highly anticipated label is the Petal Velvet Powder ,a mattifying,translucent powder that sets makeup and leav...
Add a comment...

Post has attachment
KERIANGAN TANPA HENTI DENGAN CARRIE JUNIOR FUNTIME WIPES
KELEMBAPAN TERBAIK UNTUK RASA SEGAR DAN BERSIH
SEPANJANG WAKTU Permulaan yang baik ke arah kehidupan yang sihat dan bersih bermula dengan memupuk amalan kebersihan sejak kecil. Amalan yang baik adalah dengan memastikan tangan sentiasa bersih sepanjang masa ...
Add a comment...

Post has attachment
KULIT BEBAS JERAWAT DALAM MASA 14 | PRO ACNE SOLUTION
Siapa yang tak  inginkan kulit wajah yang bebas tanpa jeragat, parut dan pori-pori terbuka.Menginginkan semua masalah kulit muka hilang dengan hanya satu rawatan yang tidak melibatkan kos yang mahal.Kulit muka bersih,berseri dan sihat sudah tentunya menjadi...
Add a comment...

Post has attachment
Buat Duit Dengan Tok Syed
Buat Duit Dengan Tok Syed | Carian tentang buat duit secara online ini merupakan carian paling popular di internet.Ramai yang ingin mendapatkan duit sampingan dari internet dan ramai juga yang telah berjaya mendapatkan duit sampingan dengan hanya kerja seca...
Add a comment...

Post has attachment
Tempat dan Hotels in Perlis yang menarik
Apabila sebut saja tentang negeri Perlis, semua orang tahu ianya merupakan negeri yang terkecil dan nun jauh di utara Malaysia.Tetapi walaupun saiz negerinya kecil tak sangka rupanya terdapat banyak lokasi pelancongan yang boleh anda lawati apabila anda ber...
Add a comment...

Post has attachment
Membeli belah di JD.com & Mogujie.com melalui Ezbuy.My
 ezbuy.my Ezbuy adalah sebuah pembekal professional yang memberi perkhidmatan membeli belah dalam talian. Ditubuhkan pada tahun 2010 lagi dan menjadi platform membeli-belah di luar negara yang pertama dan terbesar di Singapura. Sehingga hari ini, ezbuy meny...
Add a comment...

Post has attachment
Beli barang keperluan anak murah
Hai..assalamualaikum korang.. Semalam fiqa baru lepas shopping barang dapur serta barang keperluan anak..tapi dalam entri ini fiqa cuma share tips serta mana fiqa beli barang keperluan anak yang murah.Bolehlah jimat sikit kan. Untuk susu dan pampers anak fi...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded