Profile cover photo
Profile photo
Nur afiqah
2,615 followers
2,615 followers
About
Posts

Post has attachment
8 perkara yang boleh anda lakukan dengan keluarga anda hujung minggu ini
Mesti boring juga kan bila weekend duduk terperuk dekat rumah je,apa kata korang buat sesuatu yang boleh mengeratkan hubungan kekeluargaan,ye lah hujung minggu adalah waktu paling berharga untuk melakukan aktiviti bersama-sama keluarga tidak kiralah di dala...

Post has attachment
Quinny Zapp Flex Review. Stroller Pilihan No 1 Ibu di Malaysia
Jika anda baru beli dan stroller ini masih lagi di dalam kotak. Maka sebelum anda guna Quinny Zapp Flex ini, anda perlu ada skill D.I.Y sedikit. Sebab anda perlu cantumkan beberapa bahagian seperti roda, shopping bag, kerusi bayi dan canopy pada kerangka ut...

Post has attachment
Besides Tech, What Other Stuff Can You Get for Black Friday Sale 2017?
If you love online shopping, you would know that Black Friday is one of the biggest events of the year. Celebrated the day after Thanksgiving in the U.S., this annual shopping holiday marks the beginning of the Christmas shopping season. It is a revered hol...

Post has attachment
Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet
[  Untuk join CONTEST ini Dan Menang Wang Tunai RM1100 by PH x Emas Putih Sila Klik  ] Prof Hariz Internet Marketing Malaysia Ridhauddin Hariz   ialah salah satu Internet Marketing Malaysia yang dikenali sebagai Prof Hariz dikalangan rakan-rakannya. Beliau ...

Post has attachment
Kenali Jenis Makeup Brush
Bagi mereka yang dah biasa dengan tatarias muka mesti dah kenal kan jenis-jenis berus mekap nie.Haha tanya fiqa memanglah tak tahu ini untuk apa tu untuk apa.Jarang nak bermekap-mekap bagai tu pasal tak amik tahu..Lately nie baru teringin nak belajar makeup...

Post has attachment
Lazada Online Revolution Blogger Contest.
  Lazada Online Revolution Blogger Contest | Yeaaa, Lazada anjurkan lagi Blogger contest sempena Online Revolution yang telah pun  berlangsung di Lazada mulai 11 November 2017 hingga 14 Disember 2017. Contest kali ni kena jawab 4 soalan yang telah disediaka...

Post has attachment
TOP 5 MERCHANTS WITH THE BEST DEALS THIS 11/11 SALE | IPRICE
Anyone who loves to shop online knows that the biggest online event is now a few days away! The annual  Singles Day 11.11 sale  is almost at hand, and everyone's just gearing up for a year's worth of shopping! From your favorite fashion brands, beauty produ...

Post has attachment
Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja Dengan ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM
Kebiasaan hari seorang wanita bermula dengan semburan wangian pada nadi, rambutnya dirapi dan membuat kemasan terakhir pada pakaian dan solekan di hadapan cermin sebelum melangkah keluar. Menjelang tengah hari, selepas menghadiri beberapa mesyuarat dan mela...

Post has attachment
Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja Dengan ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM
Kebiasaan hari seorang wanita bermula dengan semburan wangian pada nadi, rambutnya dirapi dan membuat kemasan terakhir pada pakaian dan solekan di hadapan cermin sebelum melangkah keluar. Menjelang tengah hari, selepas menghadiri beberapa mesyuarat dan mela...

Post has attachment
GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN
Oleh kerana blog dah lama berhabuk..sebenarnya tak dak idea nak karang apa..jadi nya ini adalah entri pertama di bulan november..haha..boleh lah kan.😄😄😄.. Tahniah kak mia dah 10 tahun usia blog..Ok nak citer serba sedikit tentang blog kak mia nie tak ber...
Wait while more posts are being loaded