Profile cover photo
Profile photo
Markteffect
4 followers -
Effectief onderzoek: gedegen, pragmatisch en to-the-point
Effectief onderzoek: gedegen, pragmatisch en to-the-point

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Het einde van het jaar is in zicht en de zorgverzekeraars hebben hun premie voor 2016 bekend gemaakt. Ruim de helft van de Nederlanders is op de hoogte dat de zorgpremie met € 92,- zal stijgen. Voor meer informatie aangaande dit onderwerp kijk je op onze website:

Post has attachment
Wie is de sponsor van het jaar 2015? Nederlanders en de vakjury zijn het volkomen met elkaar eens. Lees hier meer over:

Post has attachment
Zijn zorgrobots de toekomst? Bijna een kwart van de Nederlands is positief over zorgrobots. Lees meer in onderstaand artikel!

Post has attachment
Ruim 150 marketeers, brand- en communicatiemanagers, één evenement. Glow Your Brand 2015! Kijk hier de terugblik.

Post has attachment
Nederlanders hebben, ondanks negatieve berichtgevingen, positieve associaties met de thuiszorg. Meer hierover op onze website.

Post has attachment

Post has attachment
Wie zijn spontaan de vijf bekendste voetbalsponsoren? Dit en meer meet de Voetbalmonitor.

Meer informatie hierover op onze website.

Post has attachment
Maaltijdboxen steeds populairder in Nederland.

Lees meer...

Post has attachment
Markteffect voert onder andere onderzoeken uit om dergelijke brainstormsessies op het juiste spoor te zetten, maar ook voeren wij onderzoek voor verschillende BVO’s in Nederland om onder andere de gasttevredenheid te verhogen. Zo willen wij ons steentje bijdragen bij sportsucces, want dat komt in Nederland niet zomaar. Wanneer er door het harde werken de successen uiteindelijk wél behaald worden, staat Markteffect het hardste te juichen!

Lees meer over dit onderwerp op onze website:

Post has attachment
Vlak voor het WK Rugby bleek dat de sport nog weinig leefde onder de Nederlanders, slechts 5% van de Nederlanders was op de hoogte van het feit dat het WK Rugby zou gaan plaatsvinden. Als we kijken naar de resultaten uit dit onderzoek dan zien we dat mensen die het WK Rugby hebben gevolgd bekender zijn geworden met de sport. De uitzendingen van het WK Rugby op RTL 7 hebben naar verwachting de populariteit van de sport vergroot. Lees meer op onze website:
Wait while more posts are being loaded