Profile cover photo
Profile photo
Marketingfacts
36,846 followers -
Het platform voor interactieve marketing
Het platform voor interactieve marketing

36,846 followers
About
Marketingfacts's interests
Marketingfacts's posts

Post has attachment
De week op social: de Facebook F8 editie. Zuckerberg en co lieten deze week de toekomst van Facebook zien. Die toekomst draait om 3 dingen: Messenger, je camera en augmented & virtual reality. Chat-extensies, nieuwe bots, social VR en je camera en augmented reality als platform dus. Genoeg kansen voor contentmarketing. Dit is alles wat je moet weten.

Post has attachment
Hoe wordt die iPhone nu eigenlijk gemaakt? Undercover als productiemedewerker in een Chinese iPhone-fabriek. Ben jij even blij met je kantoorbaan.

Post has attachment
Vijf virale video's op vrijdag, de vijfde dag van de week. Dat is echt vijn, uuh fijn dus. Paashazen, hackende fastfoodketens, honkbalknuppels, smartphones en sneakers: will it blend? Jazeker.

Post has attachment
Search-advertising roept niet bij iedereen het idee van creativiteit uit. Toch leent het kanaal zich er wel voor, zo toont deze case van Max Havelaar aan.

Post has attachment
"Het moet beter", is het antwoord van Facebook op de stroom geweld die via Facebook Live over de wereld wordt uitgestort. De belofte dat iedereen kan livestreamen is mooi, maar aan het feit dat iedereen een televisie is, kleven nogal wat haken en ogen.

Post has attachment
Niet op voorraad, niet leverbaar, niet beschikbaar. Allemaal boodschappen die klanten niet willen horen, lezen of zien als ze in je (web)winkel zijn. 3 do's en don't's om te zorgen dat je geen conversies misloopt.

Post has attachment
Achmea achterhaalde met hun Trendword Challenge wat volgens jou én andere marketeers dé trends voor 2017 zijn. Wil je zeker weten dat je bezig bent op de ‘cutting edge’ van marketing, zorg dan dat je plannen voor dit jaar in ieder geval deze drie winnende trends bevatten!

Post has attachment
De diensten die via deelplatformen worden aangeboden zijn in de meeste gevallen flink goedkoper dan het aanbod van de bestaande en reguliere dienstverleners. Dat maakt ze ook zo populair bij consumenten: goedkopere taxiritten, hotelovernachtingen, schoonmakers, zorgverleners en postbezorgers. De deelplatformen verdringen daarmee voor een deel de bestaande dienstverleners met ongelijke concurrentie in de markt omdat de platformen niet de verantwoordelijkheden van werkgevers hebben. Tegelijkertijd zorgt dit voor de maatschappelijke kritiek op platformen als Uber en Airbnb. Tijd voor hervorming.

Post has attachment
United Airlines, Pepsi, BP: met grote regelmaat komen merken negatief in het nieuws als gevolg van slechte service, niet nagekomen beloftes, producten die niet werken of ongelukken. Op zo’n moment zijn er altijd stemmen die roepen dat “any publicity good publicity” is. Is dat wel zo?

Post has attachment
Festivals nemen in populariteit toe. Maar hoe maak je van fans klanten (die betalen)? En hoe betrek je andere stakeholders daarbij? Zo pakt het regionale festival zonder winstoogmerk Roots in the Woods het aan.
Wait while more posts are being loaded