Profile cover photo
Profile photo
Marketingfacts
36,651 followers -
Het platform voor interactieve marketing
Het platform voor interactieve marketing

36,651 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Hoe maak je succesvol gebruik van LinkedIn? 5 lessen van LinkedIn-expert Corinne Keijzer.

Post has attachment
Creatieve bureaus die voor marketeers werken, zoals reclame-, online of redactiebureaus, hebben het lastig. Vooral de zogenoemde ‘full-service bureaus’ hebben de nodige concurrentie gekregen. De marketeer werkt tegenwoordig liever "met speciaalzaakjes". Hoe zit dat eigenlijk?

Post has attachment
Dit is BlueBot, de chatbot van KLM die je helpt een ticket te boeken via Facebook Messenger.

Post has attachment
Er is over weinig zoveel consensus als over het belang en de waarde van het leren van klachten. Maar: de meest voorkomende klacht is waarschijnlijk niet wat er op grote schaal misgaat in je organisatie. Pas dus op met het leren van klachten en zorg dat je weet waar de echte pijn zit.

Post has attachment
Je haat hem of je houdt van hem: Simon Sinek, de bedenker van de Golden Circle-theorie. Wat je ook van hem vindt: duidelijke en eenduidige handvatten over hoe je tot jouw Why komt ontbraken altijd. Tot nu, want in zijn laatste boek deelt Sinek hoe je je bestaansrecht of hogere doel kunt ontdekken. Wij doken erin en halen de krenten uit de pap.

Post has attachment
Een maand werken op Bali, wie wil dat nou niet. En dan wel echt werken. Dat is wat ze bij Coworkparadise doen. Maar je mag alleen mee wanneer je een eigen bedrijf met een omzet van minimaal 250.000 euro per jaar hebt.

Post has attachment
Testen is interessant, maar het valt of staat met hoe de resultaten geïnterpreteerd worden. In veel gevallen wordt een uitslag gebruikt om een ‘ja’ of een ‘nee’ antwoord te geven op de vraag of een aanpassing op de website geïmplementeerd moet worden. Terwijl een resultaat eigenlijk gezien moet worden als een analyse van het risico dat hangt aan het wel of niet doorvoeren van een aanpassing. En dat doe je zo.

Post has attachment
Marketing, de klantervaring en de blockchain. Daarover zijn nog een hoop vragen. Hoe weet je straks nog wie je klant is als je enkel een blockchainadres als A1zP1eP5QGefi2DMPTfTL5SLmv7DivfNa hebt en verder niet wie de persoon daarachter is? En hoe optimaliseer je de klantervaring als je de klant niet meer kent? Dit artikel verkent de antwoorden.

Post has attachment
De marketingblik is volledig gericht op de belofte van de nullen en de enen. Niet de creatieve conceptuele denkers, maar de data-hosselaars grijpen de marketingmacht. Een hele generatie marketeers probeert nu op basis van rekenmachinemodellen mensen in hokjes te duwen. Menselijk gedrag te reduceren tot een optelsom van nullen en enen. In de hoop op controle, macht en dat marketingsucces voorspelbaar is. Het is misschien wel één van de grootste leugens van de afgelopen tien jaar.

Post has attachment
YouTube wil dat je geld gaat verdienen aan sponsoren, Google wordt een HR-adviseur, 5000 nieuwe targetingopties op Pinterest en co-creatie tussen merken en makers en Facebook herstelt de targetingopties na de 'jew hater'-affaire. Dit en meer lees je in ons social media nieuwsoverzicht.
Wait while more posts are being loaded