Profile

Cover photo
Mandag Morgen
15,261 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
Meget tyder på, at vi i de kommende år vil blive vidne til en kraftig stigning af midlertidige ansættelser på ledelses- og specialistniveau. Det handler ikke om virksomheder, der presser lønmodtagerrettigheder, men om erfarne ledere og specialister, der vrister sig fri af de faste rammer til fordel for større frihed og fleksibilitet i både arbejdsliv og privatliv, skriver Maiken Schack, managing partner i Moment Professionals.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
Verden har brug for både innovative løsninger og for jobs til mennesker i fremtiden. Derfor er der god grund til at sikre de bedste rammer og vilkår for skaren af kreative vækstskabere, der vokser hastigt både herhjemme og globalt.
 ·  Translate
Kreative erhverv udgør verdens hurtigst voksende sektor, og her ligger et stort uudnyttet potentiale for mere vækst, påpeger eksperter. Men kun et fåtal af de danske virksomheder udnytter mulighederne.
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
“Ingen er længere rigtigt i tvivl om, at teknologi er i stand til at knuse hele industrier og sætte bestemte sektorer i økonomien og arbejdsmarkedet på den anden ende."

I den internationale bestseller "Rise of the Robots" forudser Martin Ford enorme samfundsmæssige omvæltninger, hvis vi undervurderer den teknologiske udvikling. Mød ham til et eksklusivt morgenmøde, hvor han vil dele sin viden og diskutere perspektiverne sammen med deltagerne. Pladserne er begrænsede, og det er først til mølle.
 ·  Translate
Kom til eksklusivt morgenmøde med Martin Ford, international bestsellerforfatter til "Robotterne kommer" ”Ingen er længere rigtigt i tvivl om, at teknologi er i stand til at knuse hele industrier og sætte bestemte sektorer i økonomien og arbejdsmarkedet på den anden ende. Kan de
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
Ledere på udkig efter nyt job ønsker ikke bare nye udfordringer og højere løn, men også en bedre balance mellem arbejdsliv og fritid.
 ·  Translate
Arbejdstiderne på danske arbejdspladser er ikke fleksible nok til at imødekomme danske lederes voksende ønsker om en bedre work-life-balance, viser ny undersøgelse.
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
“Vil I have, at danske børn vokser op og frygter muslimer? Eller vil I have, at de vokser op sammen med dem, lærer, spiller fodbold og er venner med dem?"
 ·  Translate
Skolen er det bedste sted at integrere de flygtninge- og indvandrerbørn, der kommer til Danmark i disse år. Det skal ske gennem et fælles værdisæt og et fokus på diversitet som en styrke for at undgå eksklusion.
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
“Der er et akut behov for at skabe et innovativt kraftcenter, der både kan samle og matche de bedste initiativer fra hele verden – en platform, hvor virksomheder kan finde nye partnere, den finansielle sektor kan finde nye investeringsmuligheder, og myndigheder kan finde leverandører til at løse nogle af de største samfundsopgaver,” skriver Erik Rasmussen og Lise Kingo om Mandag Morgens store nye bæredygtighedsprojekt.
 ·  Translate
14 år til at løse 17 af verdens største udfordringer. Det er i gennemsnit cirka én om året indtil 2030. Uanset hvordan udfordringen beskrives, er den kolossal – måske den største, menneskeheden er blevet konfronteret med. Men hvorfor netop 2030? Fordi 193 lande i verden har erkendt, at det er den
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
Mærsks udmelding om, at man vil satse på sine globale transportaktiviteter og udfase olie og gas, er et vigtigt signal til andre danske og internationale erhvervsledere om, at bæredygtig business er fremtiden.
 ·  Translate
Mærsk-koncernens udmelding om, at man vil satse på sine globale transportaktiviteter og udfase olie og gas, er et vigtigt signal til andre danske erhvervsledere. Bæredygtig business er rettidig omhu i en verden præget af politisk og teknologisk disruption.
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
Butikskæder og varehuse verden over eksperimenterer med fremtidens shopping-universer, hvor købsoplevelsen sker i en kunstig virkelighed.
 ·  Translate
Fra svenske IKEA til kinesiske Alibaba eksperimenterer butikskæder og varehuse verden over med fremtidens shopping-universer, hvor købsoplevelsen sker i en kunstig virkelighed. Gennembruddet ventes med næste generation af mobiltelefoner, som får indbygget augmented reality.
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
Det opsigtsvækkende krak i olieselskabet OW Bunker kan ikke tilskrives et misvisende prospekt, men derimod mangelfuld ledelse og svigt blandt nøglepersoner, lyder det fra kapitalfonden Altor.
 ·  Translate
I et omfattende svarskrift peger kapitalfonden Altor på, at den skandaløse konkurs i OW Bunker skyldes grove fejl samt flere af selskabets nøglefigurers mangelfulde styring og ledelse.
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
“EU kan ikke gøre noget, uden at medlemsstaternes ministre og de folkevalgte politikere i Europa-Parlamentet har sagt god for det. EU er i sidste ende medlemslandene; populært sagt er vi alle EU. I det fremtidens EU, som vi ønsker, skal medlemslandene, herunder Danmark, tage ansvar og stå ved de beslutninger, de har været med til at træffe i Bruxelles," skriver Kasper Ernest, EU-chef i Dansk Erhverv.
 ·  Translate
Det indre marked er vores fundament. Det indre marked sørger for vækst, beskæftigelse og velstand i Danmark. Goderne ved det indre marked har det med at blive glemt i debatten, og der er en tendens til at tage goderne for givet, mens der fokuseres på EU’s mange udfordringer. Det er en uheldig tenden
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
Selv om befolkningen vokser i alle årene frem mod 2025, skal antallet af offentligt ansatte ifølge Løkkes 2025-plan fastholdes på det nuværende niveau.
 ·  Translate
Selv om befolkningstallet stiger, skal der ifølge 2025-planen ikke ansættes flere mennesker i den offentlige sektor. Frem mod 2025 skal politikerne i stedet prioritere benhårdt. “Jeg anerkender ikke, at vores plan fører til dårligere velfærd,” siger finansministeren.
1
Add a comment...

Mandag Morgen

Shared publicly  - 
 
Det bør være et offentligt og politisk anliggende at drøfte, hvad det er, vi overlader til Facebook, når skolebestyrelsen, kommunen, Danmarks Radio, statsministeren og alle andre anvender Zuckerbergs maskineri til vores vigtige personlige eller offentlige informationer.
 ·  Translate
Facebooks såkaldte åbenhed er en by i Rusland, når det handler om at diskutere det sociale medies handlinger. Ingen andre virksomheder med den enorme indflydelse kan tillade sig en sådan arrogance.
1
Add a comment...
Story
Tagline
Mandag Morgen – Skandinaviens førende uafhængige tænketank
Introduction
Som Skandinaviens førende uafhængige tænketank arbejder Mandag Morgen for et innovativt samfund hvor gamle skel mellem sektorer, institutioner og ledere brydes ned til fordel for videndeling og samarbejde om nye løsninger på fælles udfordringer.

Mandag Morgens mission er at gøre risici til muligheder for samfundets beslutningstagere.
Contact Information
Contact info
Phone
33939323
Email
Address
Valkendorfsgade 13, Postbox 1127, 1009 København K