Profile cover photo
Profile photo
Nur Effa Shareen
334 followers -
Pengedar Shaklee Sungai Petani
Pengedar Shaklee Sungai Petani

334 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Musim berkhatan dah habis dah.. Tapi tak pa, next cuti sekolah kot ada parents yang nak sunatkan @ khatankan anak..

Boleh baca entry ni.. insyaAllah membantu cepat pulihkan luka tau..

http://ourlovebonding.com/2016/12/luka-berkhatan-cepat-pulih-dengan-set-berkhatan-shaklee.html
Add a comment...

Post has attachment
Merana juga kalau kena kudis buta ni. cari ubat kudis buta macam2 masig tak baik2. ianya gatal dan ianya mudah berjangkit.

Lepas jumpa doc pun dan sapu krim pun masih boleh gatal2 sebab imun bdan tgh lawan bangkai kutu kudis buta tue..

http://ourlovebonding.com/2016/11/rawatan-kudis-buta-secara-tradisional.html
Add a comment...

Post has attachment
Siapa nak COD Vivix ready stock area kawasan Sungai Petani bagitau ahkak nahh..

InsyaAllah akak bley hantaq di segenap tempat yg diinginkan :)

Whatsapp effa 0195738234



http://ourlovebonding.com/2016/11/codvivixsungaipetani.html
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Ingatkan batuk kering @ tibi ni hanya sekadar batuk..
rupanya2 bahaya dan boleh membawa maut jika dibiarkan..

Mujur sekarang dah ada cara alternative bantu merawat batuk kering @ tibi dari dalam.


http://ourlovebonding.com/2016/10/ketahui-rawatan-alternative-berkesan-batuk-kering-tibi-yang-boleh-membawa-maut.html
Add a comment...

Ingatkan batuk kering @ tibi ni hanya sekadar batuk..
rupanya2 bahaya dan boleh membawa maut jika dibiarkan..

Mujur sekarang dah ada cara alternative bantu merawat batuk kering @ tibi dari dalam.


http://ourlovebonding.com/2016/10/ketahui-rawatan-alternative-berkesan-batuk-kering-tibi-yang-boleh-membawa-maut.html
Add a comment...

Post has attachment
KU AIMAN ZHAREEF
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pening kepala nak layankan kerenah anak yang mengamuk setiap kali nak mainan di mall?  Selalunya korang buat pe kalau anak nak mainan dan mengamuk di mall? 

Nak tips? Jom baca dalam entry ni :) 

http://ourlovebonding.com/2016/03/anak-anda-sering-mengamuk-dan-menangis-apabila-tak-beli-barang-yang-dikehendaki-ini-tips-yang-wajib-anda-baca.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded