Profile cover photo
Profile photo
Malue Wittusrose
33 followers -
Clairvoyant, Healer, Alkymist og Yogainstruktør
Clairvoyant, Healer, Alkymist og Yogainstruktør

33 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
This is sooo beautiful. The gentle feeling of love permeating through all of life... we need but be reminded <3

The Window of the Night 
by Almine 

In a hollow tree
The owlet awakes from sleep
And looks out through the window of the night

Among slumbering trees
Where giants dream
A wild rose unfolds in the moon’s tender light

Along mossy stones
A forest stream in whispered tones
Tells of a romantic tryst with the sea

With full-throated glee
From his water lily leaf
A frog sings the Evening Star into the East

Inspired by the nightingale’s melody
The crickets sing the harmony
Their notes, like silver pebbles, roll across the dome of the night

Then, silence grows
As the night breeze blows
The tale of romance of the Earth and the star-studded sky
Photo
Add a comment...

Post has attachment
To all my friends and luminous souls - may our light always grow stronger, our joy grow deeper and our love expand to be felt all over the cosmos ❤️
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dare to be different...

Det kræver mod at turde vende sig fra masserne, at træde uden for stammens normer og slippe trosssystemer, som har holdt dig lænket i middelmådighedens trædemølle.

Lysarbejdere i særdeleshed har ofte en indre trang til at bryde ud og en dyb længsel efter frihed, efter at leve det de faktisk er her for og forandre verden.

Men frygten kan overtage, især frygten for ensomhed, for udelukkelse og adskilthed, selvom den ensomhed man kan føle blandt andre er endnu mere deprimerende, det ved jeg af personlig smertefuld erfaring. Der er ingen glæde ved at undertrykke sig selv for at tækkes andre, ligesom universet ikke understøtter den der lever i en offerrolle.

Ligesom en flok rensdyr på vandring kræver det at én begynder at gå og for en stund er alene, hvis migrationen af hele stammen skal lykkes. Vi er nødt til at begynde at gå, i den retning der intuitivt føles rigtig, uanset hvad andre siger. Så vil glæden begynde at bære dig oppe, kærligheden give dig fremdrift og friheden give dig vinger <3
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DAG UDEN FOR TID - Magisk manifestationsdag

Idag er årets sidste dag uden for tid. Ifølge min lærer, seeren og mystikeren Almine, findes der nogle få gange i løbet af året specielle dage der er såkaldt ’dage uden for tid’. Det er dage som ikke er fysiske, selvom vi ikke rigtigt bemærker det. Det er dage hvor forskellige tidslinier er i nærhed af hinanden, så det er muligt nemmere at ’hoppe over på en anden’, dvs skifte tidslinie, og dermed skabe et andet liv end det du ville have kunnet hvis du havde forsat på den du var på.

Disse dage kan ses som at eksistere i flere plan. Lidt ligesom hvis du ser på en række soldater og nogle træder et skridt tilbage. De eksisterer stadigvæk men på et andet plan. De er forsvundet fra rækken, dvs fra den fysiske dimension, men set fra siden af er der nu pludselig to rækker – den ene eksisterer i det ikke-fysiske, altså det æteriske.

Dagen i dag er sådan en dag – den eksisterer i virkeligheden på et andet vibrationsplan end alle de andre omkringliggende dage.

HVAD KAN DU BRUGE DETTE TIL

Som lysarbejder, starseed eller hjertemenneske er du her for at gå forrest i skabelsen af en ny og mere harmonisk verden, og det er afgørende at dette arbejde starter i dig selv. For du er arketypisk, dvs resten af menneskeheden påvirkes af dig. Den sten du smider i vandet spreder ringe i langt højere grad end manden på gaden, som ikke er bevidst om så meget andet end den næste øl og cigaret, så at sige. Ved at ændre ting inde i dig selv skaber du ikke alene et bedre liv for dig selv, men også for resten af os.

Dette er en dag hvor din oplevelse af virkeligheden befinder sig i det æteriske. Her kan du igangsætte nye tendenser, skabe nye muligheder og forme dine drømme ind i manifestation langt nemmere. Det æteriske plan er alkymistisk af natur og kan løfte resultater til langt højere niveauer. Du har altså i din egenskab af kraftfuldt guddommeligt væsen særlig stor mulighed for at løfte kvaliteten af din livsrejse denne dag, og dermed skabe en kærlig bølge af forandring i dig selv og verden, og glæde i menneskers hjerter.

Hvor skønt er det ikke lige?

SÅDAN FÅR DU MEST UD AF DAGEN

Det bedste er at du så vidt muligt er i væren frem for gøren. Prøv at være så meget i stilhed, fred og alenehed som du kan. Frekvensen denne dag er højere, så ved at skifte din egen emotionelle status kan du bringe dig selv i balance med højere stadier af liv. Det gør du ved f.eks at ændre attitude til en der er fuld af taknemmelighed, værdsættelse, kærlighed, lovprisning osv. Så vibrerer du simpelthen på en højere frekvens, og da frekvens skaber form er det dermed oplevelser, der er i resonans med denne som du vil tiltrække.

Da din virkelighed denne dag befinder sig på et mere højfrekvent plan kan du altså give kraft og form til det du ønsker dig, mere effektivt end til hverdag.

Tag dig tid til, evt. i små bidder i løbet af dagen, at drømme – at forestille dig hvordan dit nye liv ser ud. Drøm fremtiden ind og se dig selv og dine kære i den bedste udgave. Lyt til den inspiration der kommer fra dybet i dit indre. Det er den Uendeliges kærlige vejledning, kilden til bringe dig i ’alignment’ med livets flow, så du kan leve fra dit højeste selv, fuld af dyb glæde og frihed fra begrænsninger.

Lad os flyve på vores ønskers vinger, smelte sammen med det guddommelige i os selv og mærke kærligheden dybt i vores væsen.

Jeg ønsker jer alle en velsignet dag <3

Kærligst,
Malue
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu hvor efterårsfarverne pryder landskabet og bladene er begyndt at falde af træerne bliver jeg lige mindet om en dyb indsigt jeg fik af et 9-årigt barn sidste år og som Almine beskriver sådan her:

'Sammenhængen mellem energi og bevidsthed kræver at du behandler din energi som et uvurderligt eje. At ødsle med din energi er manglende respekt for bevidsthed.' - Almine 

Drengen spurgte om vi vidste hvorfor træerne smider bladene? 
Øh næhmen, jooh... For at overleve var hans ivrige svar :-)   og det er jo rigtigt. Træet passer på sin energi og livskraft ved at trække bevidstheden tilbage i situationer (vinter) hvor en tilstedeværelse af den (i bladene) ellers ville koste den liv og helbred. Vi kan lære så meget af naturen og lige denne her var en for mig ny måde at få indsigt på. 

Det er utroligt vigtigt at vi passer på vores energi. Vælger vores kampe med omhu og vender os fra det der ikke opbygger og løfter os. Bliver i vores eget centrum som orkanens øje. Udvikler vores egen energibeholder så vi kontinuerligt bliver tanket op indefra.

Tab af energi er tab af bevidsthed, og det har vi ikke råd til på længere sigt. Dels fordi vi så ikke har klar nok forbindelse til vores intuition og højere vejledning, dels ikke kan manifestere det liv vi dybest set ønsker os og længes efter, og også fordi vi så bliver mere modtagelige for eksterne drænere/energislugere i form af krænkende eller grænseoverskridende personer i vores nærhed, sygdom, uheld mm. 

Jeg er så uendelig taknemmelig for at være så tæt på naturen her i Sorø, så jeg nemmere kan blive afladet, tanket op og få indsigter på plads i mit indre. Idag har min søn og jeg lige været ude på en skøn sejltur på søen, fantastisk dejligt, også bare lige det at komme i kontakt med mit indre barn der fantaserede om mulige hajer og kæmpemaller på bunden af søen :-D

Jeg håber også du benytter dig af det skatkammer af healing og visdom naturen byder på - især nu hvis du har ferie og med de gyldne farver der efterhånden så smukt bølger over landet <3
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kære spirituelt interesserede

Jeg sender nyhedsbrev ud i eftermiddag om et helt særligt emne - skriv dig på listen via nedenstående link hvis du vil vide mere! (Du modtager også automatisk en miniguide til at kontakte din skytsengel eller åndelige vejleder, og du kan selvfølgelig til hver en tid nemt afmelde dig igen).

Ifølge min lærer og dybe inspiration, seeren og mystikeren Almine, er der ganske få dage om året der er såkaldt uden for tid. Imorgen er sådan en speciel dag, med unik mulighed for at arbejde fra et højere spirituelt plan med at manifestere det du ønsker dig <3

Kærligst,
Malue

http://malue.us2.list-manage.com/subscribe?u=3ec2b406011f2cd1943539dc7&id=ea7b281f2e
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Facebook rykker for at kunne aflytte os...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded