Profile

Cover photo
Makpetrol AD Skopje
Lives in Macedonia (FYROM)
10 followers|91,254 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
 
СТЕКНУВАЊЕ ПОЕНИ!

Секој Корисник со активирана картичка ВЕРНА има право да стекнува поени за трансакциите направени на продажните места.

Пред да ја остварите Вашата купопродажба, најавувате дека сакате да Ви бидат впишани поени, а при плаќањето, ја приложувате картичката
ВЕРНА, за да Ви ги впишат стекнатите поени за таа трансакција.

Стекнатите поени за секоја трансакција се појавуваат веднаш на Вашата лична сметка!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
 
Град Скопје, улица Илинденска, бензинската станица на #Макпетрол низ годините!
#Tbt #МакпетролРетро
 ·  Translate
1
Add a comment...

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
 
Со економичниот #Ultra95Economy и експлозивниот #Ultra100RacePro секогаш први на целта!
Разликата е во квалитетот.
Само на бензиските на #Макпетрол.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
 
Отсекогаш најсовремени да испорачаат врвен квалитет. Поздрав од бензинската станица во Прилеп која е изградена во 1960 година! Фото-1994.
#Tbt#МакпетролРетро
 ·  Translate
1
Add a comment...

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
 
#UltraDieselBioJet
Подобар за природата, подобар за моторот!
Разликата е во квалитетот.
Само на бензиските на #Макпетрол.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
 
Повеќе моќ во секоја капка од #UltraDieselPowerJet!
Сите плаќаат исто, но некои добиваат повеќе!
Само на бензиските на #Макпетрол.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
 
#Најдобри
Секогаш први на целта со #Ultra горивата на #Макпетрол !
 ·  Translate
1
Add a comment...

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Makpetrol AD Skopje

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Macedonia (FYROM)
Basic Information
Gender
Male