Profile cover photo
Profile photo
GREENPRO Környezetvédelmi Zrt.
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
2017 ÉVÉRTÉKELŐ: A VÁLTOZÁSOK ÉS A FEJLŐDÉS ÉVE
A Greenpro Zrt. 2017-ben több mint 15 000 tonna hulladékot gyűjtött be és szállított el, amelynek több mint 60%-ból megújuló energiaforrás, biogáz készült.
http://greenpro.hu/2018/02/2017-evertekelo-a-valtozasok-es-a-fejlodes-eve/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
IDÉN ELŐSZÖR MAGYARBRANDS DÍJAS A GREENPRO

2017-ben először és reméljük nem utoljára nyerte el a MagyarBrands elismerést a Kiváló Üzleti Márka kategóriában a Greenpro Zrt! A bírálóbizottság idén nyolcadik alkalommal díjazta a legkiválóbb hazai márkákat.
Add a comment...

Post has attachment
A Biofilter Zrt. és a Greenpro Zrt. munkatársai közösen vágtak neki szombaton a 10. Intersport Terepfutás és Túranapnak, a 9 km-es távon!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A FENNTARTHATÓ JÖVŐNK KULCSA AZ EMBER MAGA – KIOSZTOTTÁK A BCSDH DÍJAIT
http://greenpro.hu/2017/10/a-fenntarthato-jovonk-kulcsa-az-ember-maga-kiosztottak-a-bcsdh-dijait/

Több mint 70 csúcsvezető vett részt a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) díj szakmai szervezésében, melyben azokat a kiemelkedő vállalatokat és szakembereket ismerték el, akik pozitív példamutatásukkal a legtöbbet tettek a fenntarhatóság eszméjének magyarországi terjedéséért.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
4 KÉRDÉS 4 VÁLASZ AZ INGREEN MAGAZINBAN
http://greenpro.hu/2017/10/4-kerdes-4-valasz-az-ingreen-magazinban/

Az InGreen Magazin 2017-es őszi lapszámában vezérigazgatónk, Bédi Attila adott interjút a 4 kérdés 4 válasz rovaton belül. Az interjújában Attila kifejtette, hogy a magyarországi vállalatok egyértelműen egyre nyitottabbak a zöld gondolkodásra, és évről évre nő az igény a professzionális hulladékgazdálkodásra. “A Greenpro Zrt. például a 2016-os évben több mint 10 000 tonna élelmiszerhulladékot gyűjtött be és szállított el biogáz újrahasznosításra, elsősorban hipermarketekből, áruházláncokból.” – emelte ki. Hogy pontosan mekkora mennyiségű hulladék keletkezik évente Magyarországon az állati eredetű melléktermékekből, milyen arányban és hogyan hasznosul a begyűjtött élelmiszerhulladék, és milyen célok megvalósulásán dolgozik a Greenpro csapata nap mint nap, megtudhatják a magazinból.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ÚJ VEZETŐ – VÁLTOZATLAN ELTÖKÉLTSÉG A FENNTARTHATÓSÁG MELLETT
http://greenpro.hu/2017/08/uj-vezeto-valtozatlan-eltokeltseg-a-fenntarthatosag-mellett/

Bédi Attila, a Greenpro Zrt. vezérigazgatói tisztségét tölti be 2017. július 5-e óta. Közgazdász, diplomáit az Óbudai Egyetemen és a Corvinus Egyetemen szerezte, 10 évet dolgozott az építőiparban, ebből 7 évig a KÖZGÉP Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. gazdasági eredményeiért felelt.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Közel két héttel ezelőtt a Kék bolygó stábja felkereste a Greenpro Zrt.-t, amely során Simon Anita, a vállalat vezérigazgatója is interjút adott. Hatalmas elismerés ez számunkra, mivel a népszerű magazinműsor, akárcsak a Greenpro Zrt., kimondottan a környezetvédelem, a természetvédelem, a fenntartható fejlődés és az energiagazdálkodás aktuális helyzetével és kérdéseivel foglalkozik. A részletekért kattints a linkre!
http://greenpro.hu/2017/04/a-kek-bolygo-is-felfigyelt-rank/?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=post+20170422&utm_term=greenpro&utm_content=kek+bolygo+greenpro+cikk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
[ÁLLÁSAJÁNLAT]
A GREENPRO Környezetvédelmi Zrt. százhalombattai telephelyére TITKÁRSÁGVEZETŐ pozícióra azonnali kezdéssel munkatársat keresünk, 6 órás munkaidőben. További részletek és jelentkezés a linkre kattintva a weboldalon lehetséges.

#greenpro #állás #titkársgávezető #keres
Add a comment...

Post has attachment
Sok helyen halljuk, illetve mi is használjuk a ""fenntartható fejlődés"" kifejezést. De mit is jelent pontosan?
Ennek részletes kifejtéséről és a fenntarthatóság célkitűzéseiről ír a Magyar UNESCO Bizottság ebben a cikkben.
#greenpro #unesco #fenntarthatóság #fenntarthatófejlődés #definíció
Add a comment...

Post has attachment
Jó hírrel szolgálhatunk!
Ezentúl a Greenpro Zrt. weboldalán is elérhető minden hétköznap 08:00-tól 16:00-ig az online ügyfélchat, vagy másnéven online live chat szolgáltatás.
Ha kérdése van, kérdezzen bátran!

#greenpro #livechat #online #szolgáltatásfejlesztés
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded