Profile cover photo
Profile photo
loopID
About
loopID's posts

Post has attachment

Plugins voor uw website met betrekking tot de omnikassa van de Rabobank nu in de download area voor klanten.

Dit zijn officieele plugins voor:
Joomla Hikashop
Joomla Virtuemarkt
Magento
Oscommerce
Prestashop

Geheel gratis te downloaden.


Post has attachment

Let op! Belangrijk nieuws over Joomla!

Op dinsdag 15 december is er door de ontwikkelaars van Joomla een update uitgebracht, waarin een noodpatch verwerkt is. Deze update dicht een zogenaamd 'zero day lek'. Het betreffende lek is al aanwezig sinds de oorspronkelijke lancering van Joomla (vanaf versie 1.5 dus!), maar werd de afgelopen paar dagen actief misbruikt en toen pas bekend bij de ontwikkelaars.

Gebruikt u of gebruiken uw klanten Joomla om uw website te beheren? Via het lek kan de website volledig worden overgenomen en misbruikt worden. Het lek is aanwezig in ALLE versies vanaf 1.5.0 tot 3.4.5. Het is dus ook zaak om zo snel mogelijk uw websites te updaten naar de laatste nieuwe versie van Joomla, zijnde 3.4.6.

Meer informatie vindt u op de websites www.security.nl en www.blog.sucuri.net.

lees meer:http://loopid.nl/announcements/21/Let-op-Belangrijk-nieuws-over-Joomla.html


Post has attachment
Wij wensen u fijne feestdagen en een super 2016.
Op een goede samenwerking.

Post has attachment
Bent u al over naar Windows 10?
Sinds eind juli stappen er steeds meer mensen over naar Windows 10, de laatste nieuwe versie van Microsofts populaire besturingssysteem. De update is gratis en verloopt in veel gevallen vlekkeloos. Persoonlijk heb ik er met vijf upgrades totaal geen problemen mee gehad, maar links en rechts ontstaan er toch wat klachten.
Eén van de problemen waar wij vragen over krijgen, is dat Outlook rariteiten gaat vertonen nadat u de upgrade heeft uitgevoerd. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld problemen hebben met het ontvangen of versturen van e-mail of het bekijken van eerder ontvangen berichten. Dit is een bekend probleem en wordt veroorzaakt doordat er in sommige gevallen Windows-bestanden beschadigd raken tijdens de update naar Windows 10.
De oplossing hiervoor is de Command Prompt als administrator uitvoeren. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de 'start-knop' (het Windows-vlaggetje links onder in uw scherm) te klikken en voor Opdrachtprompt (Administrator). In het zwarte scherm wat in beeld komt, typt u dan het volgende commando:
sfc /scannow
Als u dan op de enter-toets drukt, begint het systeem met het uitvoeren van een scan. Dit kan even duren, u ziet in het zwarte scherm de voortgang als percentage. Ter indicatie: op een PC hier duurde het 23 minuten voordat de volledige 100% gescand waren. Nadat het proces voltooid is, zijn de bestanden op uw systeem gescand, de beschadigde bestanden hersteld en zal Outlook weer correct functioneren.
Photo

Post has attachment
KPN heft mailserver op
KPN kondigde recentelijk aan dat het enkele mailservers zou gaan uitschakelen, omdat het systeem verouderd zou zijn en niet langer ondersteund gaat worden. Helaas was deze oplossing de enige manier waarop KPN klanten gebruik konden maken van het verzenden van e-mail over de algemene internationale mailpoort 25, omdat hun netwerk deze poort voor alle andere mailservers dan die van hunzelf blokkeert. En aangezien dat hun eigen mailservers nu niet meer functioneel zijn en KPN een alternatief niet aanbiedt, zijn vele mensen nu gedupeerd en kunnen ze niet langer e-mail versturen. 
Dat is dus niet zo handig voor de KPN klanten met een gewoon hostingpakket bij ons, welke van de KPN mailserver gebruik maakten. Om u, als KPN klant bij ons, toch te kunnen laten mailen, hebben we hiervoor nieuwe servers ingericht en geschikt gemaakt voor gebruik. Wij kunnen uw hostingpakket hier naar verhuizen, zodat u via alternatieve instellingen toch e-mail kunt blijven versturen.
Wilt u hier gebruik van maken? Dan kunt u een e-mail of ticket sturen om verhuisd te worden naar één van deze ‘speciale’ servers. Uw e-mail mag u richten aan support@loopID.nl, het ticket mag gericht worden aan technische afdeling. U hoeft hierbij enkel aan te geven over welke domeinnaam het gaat, u krijgt dan van ons wat meer informatie en een indicatie wanneer we deze verhuizing voor u kunnen realiseren. Deze verhuizing bieden wij u natuurlijk volledig kosteloos aan. 

KPN heeft een wijziging gemaakt in hun mailservers, waardoor het niet meer mogelijk is om de KPN SMTP server te gebruiken voor uitgaande mail.
U en uw klanten kunnen via uw eigen server wel nog e-mail versturen. Mochten zij problemen ondervinden, gebruik dan de volgende instellingen in uw e-mail client:

Gebruik voor uitgaande mail server (SMTP) : mail.uwdomeinnaam.nl
Authenticatie : Ja, ( of indien aanwezig "gebruik de zelfde instellingen als voor ontvangen" aanvinken.)
SSL en TLS uitschakelen of op automatisch instellen ( beveiliging "geen").
Stel voor uitgaande mail poort 587 in

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag.
Photo

Post has attachment
Maak kans op een Gratis Hostingpakket inclusief domeinnaam

We geven 5 hostingpakketten weg
*LIKE de FB pagina van loopIDEE
*DEEL dit bericht

zowel voor particulier als zakelijk gebruik
Photo
Wait while more posts are being loaded