Profile

Cover photo
lokman amirul
169 followers|3,194,030 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
Komisen Pertama Dari Affiliate Klikjer Januari 2017
Komisen Pertama Dari Affiliate Klikjer | Syukur Alhamdulillah permulaan baik bagi tahun 2017. Saya tak menyangka akhirnya dapat komisen buat pertama kali dari affiliate Klikjer. Memang tak jangka sebab ini baru permulaan saya target tahun ini untuk giat akt...
 ·  Translate
Komisen Pertama Dari Affiliate Klikjer Januari 2017. Cara buat duit dengan affiliate klikjer. Cara promosi affiliate klikjer.
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
27 Jawatan Kosong Angkatan Pertahanan Awam - Januari 2017
Anda berminat bekerja sebagai Angkatan Pertahanan Awam (APM)? Jika anda calon warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini Angkatan Pertahanan Awam, anda boleh lihat details di bawah ini. 27 Jawatan Kosong An...
 ·  Translate
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
Cara Daftar Perniagaan di SSM Secara Online
Adakah anda peniaga online yang sah ? Anda tahu bagaimana cara daftar perniagaan di SSM dengan mudah. Sebenarnya anda boleh membuat pendaftaran perniagaan sama ada di kaunter atau pun melalui online, tapi artikel kali ini saya syorkan cara paling mudah hany...
 ·  Translate
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
Senarai Pemain Kedah FA Liga Malaysia 2017
Anda peminat pasukan Kedah? Mampukah skuad Helang Merah dapat merebut gelaran juara Liga Super Malaysia 2017? Skuad di bawah kendalian Tan Cheng Hoe masih mengekalkan dua pemain import iaitu Liridon Krasniqi dan Sandro manakala menyingkirkan Bang Sung Kwan,...
 ·  Translate
Senarai Pemain Kedah FA Liga Malaysia 2017. Pemain Kedah 2017. Pemain Import Kedah 2017. Skuad Helang Merah 2017. Senarai Perpindahan Pemain Kedah 2017.
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
Live Streaming Keputusan JDT vs Buriram United 14 Januari 2017
Pasukan bolasepak Johor Darul Ta'zim (JDT) melengkapkan aksi persahabatan pra musim siri jelajah menentang beberapa kelab Thailand termasuklah Buriram United pada 14 Januari 2017. Tiga perlawanan aksi persahabatan di Thailand sebagai persiapan dan perancang...
 ·  Translate
Live Streaming Keputusan JDT vs Buriram United Friendly Match 14 Jan 2017.
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
Semakan Keputusan Peperiksaan STAM 2016 Online dan SMS
Semakan keputusan peperiksaan STAM 2016 ok? Untuk makluman, bagi pelajar STAM tahun 2016, anda boleh membuat semakan keputusan peperiksaan STAM 2016 mulai pada 19 Januari 2017. Tarikh ini telah diumumkan secara rasmi oleh Portal Lembaga Peperiksaan Malaysia...
 ·  Translate
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
Permohonan Cuti Kuarantin Kakitangan Awam 2017
Permohonan Cuti Kuarantin Kakitangan Awam 2017 | Anda tahu kini adanya borang permohonan cuti kuarantin bagi kakitangan awam? Bagi yang masih belum ketahui hal ini, sebenarnya sebelum ini kerajaan telah mengumumkan satu kemudahan kepada penjawat awam mengen...
 ·  Translate
Permohonan Cuti Kuarantin Kakitangan Awam 2017. Syarat anak yang dikuarantin . Borang Permohonan Cuti Kuarantin Penjawat Awam.
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2017
Bila Liga Super Malaysia 2017 akan membuka tirai perlawanan? Mampukah JDT juara bertahan dapat mengekalkan kejuaraan piala Liga Super Malaysia musim ini? Dapatkah pendatang baru iaitu Melaka United dalam merebut kedudukan selaku juara Liga Super 2017? Nanti...
 ·  Translate
Jadual Perlawanan Liga Super Malaysia 2017. Senarai Pasukan Liga Super Malaysia 2017. Senarai Pasukan Liga Super Malaysia 2017. Jadual Siaran Langsung Liga Super Malaysia 2017. Jadual perlawanan dan keputusan liga super 2017.
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
Permohonan Pengambilan Perajurit Muda Tentera Darat 2017
Permohonan Pengambilan Perajurit Muda Tentera Darat 2017 ok? Anda berminat menyertai anggota badan beruniform Tentera Darat Malaysia sebagai Perajurit Muda? Untuk pengetahuan anda, mempelawa yang berkelayakan untuk menghadiri sesi Pemilihan Awal Perajurit M...
 ·  Translate
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
Live Streaming JDT vs Buriram United Friendly Match
Perlawanan persahabatan pra musim JDT menentang Buriram United ok? JDT akan berhadapan dengan Buriram United dalam musim perlawanan persahabatan tour dengan beberapa kelab di Thailand. JDT akan menentang dengan Buriram United di stadium tuan rumah pada 14 J...
 ·  Translate
Live Streaming JDT vs Buriram United Friendly Match
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
150 Kekosongan Jawatan Kosong Jabatan Kastam Diraja Malaysia - Januari 2017
Anda berminat bekerja di Jabatan Kastam? Jawatan kosong Jabatan Kastam Diraja Malaysia ok? Untuk makluman anda, Jabatan Kastam Diraja Malaysia telah menawarkan 150 kekosongan jawatan kosong di Jabatan Kastam Diraja Malaysia ambilan Januari 2017  bagi calon ...
 ·  Translate
150 Kekosongan Jawatan Kosong di Kastam Diraja Malaysia - Januari 2017. Jawatan kosong Kastam 2017.
1

lokman amirul

Shared publicly  - 
 
Senarai Jersi Pasukan Liga Malaysia 2017
Musim bolasepak Liga Malaysia 2017 nampaknya akan bermula tidak lama lagi. Semua pasukan sama ada dalam Liga Super dan Liga Perdana telah membuat persiapan yang terbaik dalam musim perpindahan pemain 2017 termasuklah pengenalan senarai pemain dan juga jersi...
 ·  Translate
Senarai Gambar Jersi Pasukan Liga Malaysia 2017. Jersi baharu JDT 2017. Jersi baharu Kedah 2017. Senarai pemain baru Liga Malaysia 2017. Senarai pemain JDT 2017.
1
Story
Tagline
Blogger 4 my part time job
Collections lokman is following
Links
lokman amirul's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
This week at CatJira - 8 Nov
us11.campaign-archive.com

NZIS is developing a solution to help you compare grocery prices easily. To achieve this, they need you help them get more people fill up th

Hasil Affiliate Dengan ZALORA Selepas Setahun
lynndamya.blogspot.com

Salam. Syukur Alhamdulillah, sebab melalui reward ini..dapatlah aku bershopping di ZALORA secara percuma! Muaahaha..(n_n) Aku start 'ber-Aff

Segmen Bersama Amirah Azman & Sponsor
akuhanyagadiskampung.blogspot.com

( CLICK banner untuk Join sekali ) TAMAT : 31/05/2016 UMUM PEMENANG : 01/06/2016 Tweet

Google Publisher Toolbar
chrome.google.com

View data on your AdSense, Ad Exchange, and DoubleClick for Publishers ads and accounts, and block unsuitable ads on your site.

Perbandingan Harga Kereta di USA dan Malaysia
www.zukidin.com

Please study the following differences in car prices between the USA and Malaysia. Mainstream Car Prices Honda Accord In USA RM64,440 In M's

Senarai Peserta 1st Giveaway by Semanis Anggur
greenfarra.blogspot.com

Terima kasih kepada semua yang sudi memeriahkan GA cik puan Semanis Anggur ni... kami akan kunjungn anda.. dan anda pon boleh kunjungn rakan

Mini Giveaway by Hanis Masturina
hanismasturina.blogspot.com

Assalamualaikum, Hai semua, kali ini Hanis nak buat Mini Giveaway . Hadiahnya simple je sebab namanya pun mini giveaway je kann hehehe . Sya

Mini Giveaway by Hanis Masturina.
ciklapunyabelog.blogspot.com

Assalamualaikum wbt... Mini Giveaway by Hanis Masturina. | Jom join giveaway adik ni... Klik banner untuk join. Syaratnya pun senang. So, Ci

Tiada Kepalsuan: Siapa Dr. Zakir Naik Sebenarnya? | Biodata Dr. Zakir
mohdyunus89.blogspot.com

Disarikan dari wikipedia, nama lengkapnya adalah Zakir Abdul Karim terlahir pada 18 Oktober, 1965 Mumbai (Bombay pada waktu itu). Secara pro

Anak Sungai Derhaka: Kisah Skandal 1MDB 'The Master and His Wolf' Akan D...
darisungaiderhaka.blogspot.com

Seorang pengarah yang pernah dicalon untuk Anugerah Oscar kini menerbitkan sebuah dokumentari yang cuba menghubungkan penerbit karya Hollywo

ASMANIZA ASHRI
chocolatesbanana.blogspot.com

Terima kasih sudi melawat blog ini. Semoga apa yang dicari dan apa yang dibaca dapat dimanfaatkan dengan sebaik-baiknya. Sebarang kekhilafan

1st Mini Giveaway by CikNurul
ciknurul23.blogspot.com

Bismillah. Assalamualaikum For the first time aku anjurkan segmen giveaway sponsor by myself hahaha. So, kalau berminat boleh join. Syarat p

GIVEAWAY BULAN APRIL BY MEZQUITALIFESTYLE
www.mezquitalifestyle.com

GIVEAWAY BULAN APRIL BY MEZQUITALIFESTYLE Seperti GA lepas harini, dengan rasa bersyukurnya bila GA kalini di sponsor oleh beberapa blogger

Mini Segmen by Syaidah Seha
cahayakukasih.blogspot.com

بسم الله الرحمن الرحيم Assalammualaikum. Setelah fikir-fikir rasa nak buat segmen juga lah...