Profile cover photo
Profile photo
Libusoft Cicom d.o.o.
About
Posts

Post has attachment

Koordinacija grado/načelnika i učinkovita organizacija JLS - Ludbreg 2017

Naša tvrtka, u suradnji s Udrugom gradova, organizira stručni skup koji je namijenjen čelnicima JLS s područja Međimurske, Varaždinske te Krapinsko-zagorske županije.

Koordinacija će se održati u petak, 17. studenog 2017. godine u Hotelu Amalia (Trg Sv. Trojstva 27, Ludbreg) s početkom u 08:30 sati, s nizom aktualnih tema s kojima se susreću čelnici JLS u svom svakodnevnom radu.
Add a comment...

Post has attachment
Održana je LC Konferencija Panorama 2017

LC Konferencija Panorama 2017 održana je od 27. do 19. rujna 2017. godine na već poznatoj lokaciji u Hotelu Panorama Zagreb.

U 3 dana održavanja LC Konferencije Panorama 2017 na našim savjetovanjima i stručnim radionicama sudjelovalo je 1420 sudionika, što čini ovogodišnju Konferenciju najposjećenijom do sada.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
05. 10. 2017.
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Pogled iznutra! LIBUSOFT CICOM, Remetinečka cesta 7a, zagreb
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10.10.2016.
12 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Tijekom srpnja održane su završne radionice za 4 korisnika u sklopu Projekta upravljanja javnom imovinom u BiH.
Add a comment...

Post has attachment
Pozivamo Vas da nam se i ove godine pridružite na LC Konferenciji Panorama 2016 koja će se tradicionalno održati u Panorama Zagreb hotelu. Datum održavanja je 28. do 30. rujna 2016.
Zadovoljstvo korisnika glavna je nit vodilja našeg poslovanja, te stoga LC Konferencija Panorama postaje centralno mjesto stjecanja novih znanja, razmjene iskustava, ali i ugodnog druženja.

http://www.spi.hr/lc-konferencija-panorama-2016-28-do-30-rujna-2016
Add a comment...

Post has attachment
Specifikacija nepovezanih uplata - sutra, 12.07. u Zagrebu. Još jedno mjesto dostupno!
Add a comment...

Post has attachment
U organizaciji Udruge gradova u Rapcu, danas i sutra se održava Savjetovanje o lokalnoj samoupravi na kojem će stručni i relevantni govornici obraditi čitav niz tema objedinjenih u više tematskih blokova. Savjetovanje je namijenjeno predstavnicima gradova - članova Udruge gradova. http://www.udruga-gradova.hr/savjetovanje-o-lokalnoj-samoupravi-u-rapcu-2/
Add a comment...

Završena je javna rasprava o izmjenama i dopunama Zakona o računovodstvu. Nacrt prijedloga izmjena i dopuna ZOR-a još nije objavljen, no sasvim je izvjesno da će do kraja lipnja Uredba (NN 134/15) biti ukinuta, dok će pojedine njezine odredbe biti ugrađene u prvobitan tekst Zakona. Za sada je poznato da će iz Zakona biti brisan čl. 11. koji propisuje primjenu jedinstvenog kontnog plana za poduzetnike, kao i sve druge odredbe vezane za propisani kontni plan. Saznajte više na www.spi.hr.

http://www.spi.hr/zavrsena-je-javna-rasprava-o-izmjenama-i-dopunama-zakona-o-racunovodstvu
Add a comment...

Post has attachment
Dragi korisnici, partneri i kolege, 05. svibnja naša tvrtka LIBUSOFT CICOM d.o.o. slavi 24 godine od osnivanja.
Hvala Vam na povjerenju i suradnji!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Od stupanja na snagu Zakona o procjeni vrijednosti nekretnina (NN 78/15), uočene su brojne dileme u njegovoj primjeni i tim povodom LIBUSOFT CICOM, uz suorganizatore Udruga gradova i Hrvatska zajednice županija organizira specijalistički seminar “Procjena vrijednosti nekretnina”.
http://www.spi.hr/specijalisticki-seminar-procjena-vrijednosti-nekretnina-03-lipnja-2016
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded