Profile cover photo
Profile photo
Lasse Kjær
978 followers -
Jeg brænder for Online Forretning og de mennesker, som lever med at jeg brænder for førstnævnte...
Jeg brænder for Online Forretning og de mennesker, som lever med at jeg brænder for førstnævnte...

978 followers
About
Lasse's posts

Post has attachment
Rigtig fedt job til en talentfuld digital marketer!

Post has attachment
Vi søger endnu en sælger!
Jeg garanterer at det er et rigtig fedt job med seje kollegaer. Kender du en? Jeg gir' selvfølgelig en fed oplevelse til den der henviser den rigtige kandidat til stillingsopslaget:

Post has attachment
Oplevelsesprisen 2015
I 2013 fik vi en idé til et content-projekt (lad os kalde det hvad det er). Vi ville finde og hylde Danmarks bedste oplevelser. Vi kaldte det for Oplevelsesprisen. I år afholder vi det for tredje år i træk...
Oplevelsesprisen er et rigtig godt eksempel på hvad der kan skabes, hvis man gør tingene ordentligt. Èt content projekt med et meget begrænset budget har udviklet sig til en anerkendt branchepris med en jury blandt andet bestående af Jan Olsen, direktør for VisitDenmark, titusindvis af deltagere og masser af omtale.

Vi er nu nået til den endelige, stemmerunde i årets udgave. Du kan stemme på din favorit her: http://oplevelsesprisen.dk

Post has attachment
Jeg vil gerne dele (og sparre) mere med ligesindede og samtidig forbedre mine skrivekundskaber. Første skud/test er her!
Vil super gerne høre hvad du synes.

Post has shared content
Mens vi andre svedte på kontoret, tog +Ida Christine Andersen og +Lars Daniel Rasmussen en tur på toppen af Europa. Læs beretningen herunder skrevet af Ida Christine. Super spændende læsning!
Min sommer gik med fantastiske +Refuga til toppen af Europas højeste bjerg: Mount Elbrus i Rusland! Det var vildt, fedt, hårdt og en kæmpe udfordring - men noget jeg aldrig glemmer!

Vil du med? Så læs med i min beretning om den fedeste tur med de fedeste mennesker +Lars Daniel Rasmussen, +Nikolaj Astrup Madsen, +Michelle Rødgaard-Jessen, +Christoffer Baadsgaard, +Steffen Hedebrandt, +Bo Møller og +Bala Gopalan 

Post has shared content
Vi sendte vores kollega, Dovile, til København for at teste Bungyjump. Læs hendes anmeldelse og se video fra testen her!

Post has attachment
Det hér, gør mig så fucking glad!

Først lige baggrund: Vi (+DuGlemmerDetAldrig) SKAL gøre det nemmere for danskere at få store oplevelser ind i hverdagen. Det er afgørende og vi arbejder hårdt hver dag (pt. 6 mand) på at indfri det mål.

En af mine personlige favoritter fra vores udvalg, er Ballonflyvning. En oplevelse som vi tilbyder direkte bookings på samt selvfølgelig gavekøb. Ballonflyvning er en speciel oplevelse på mange måder, blandt andet fordi den er enormt vejrfølsom, hvilket betyder MANGE aflysninger og kunder som venter 5, 6 og 7 gange på endelig at komme afsted.

De seneste par dage har vejret artet sig og i dag er der kommet anmeldelser ind fra en række kunder. Læs dem. Det er det her, det hele handler om. De her personer glemmer det ALDRIG og deres lykke er større i dag end den var inden flyvningen - det tror jeg 100% på.

"Den svenske pilot var i verdensklasse - turen hen over Himmelbjerget var bare smuk og en rigtig fin oplevelse - også var vi tæt på at lande på egen mark - herligt."
- Henrik H

"Helt fantastisk oplevelse. Vejret. Forberedelsen og ballonskipperens gode humør. Skipper var en perfekt guide. God til at forklare og få folk til at sammarbejde. Styrede ballonen til UG. Alt i alt en oplevelse langt ud over det forventede."
- Ruben F

"En helt igennem unik oplevelse. Bedre ballonskipper (Henrik) tror jeg ikke findes; yderst behagelig, hyggelig og meget kompetent, og forstod at gøre det på en måde, så alle blev inddraget. Vejret var i total top og det sluttede med champagne og ost på en hyggelig græsmark - det skal opleves !!"
Henrik O

Du kan godt forstå hvor meget motivation den slags feedback skaber, ikk?

Oplevelsen kan du finde her:
https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/ballonflyvning/

/ Lasse

Post has attachment

Post has attachment
Cut the crap og hold dig sund for dem du holder af
Vi synes selvfølgelig det er for fedt at vores redaktør på Fitness-blog.dk endelig bliver anset af medierne, for den ekspert han er!
Endnu vigtigere, er dog hvor godt Kristian håndterer debatten. Bemærk hele præmissen for debatten og hvordan han til sidst skærer igennem - ind til det som betyder noget. Fuck idealer og trends. Overvægt er overvægt og det reducerer din levetid. Hvis du vil være en god forældre og en god bedsteforældre, så er det dét du fokuserer på: at holde dig sund for dem du holder af. 
Stærkt gået +Kristian Bradsted

Post has shared content
Lad os bare sige, at +Lasse Kjær og jeg er pænt imponerede over, hvordan det går for +Kristian Bradsted arbejde med at blive en kendt for sin ekspertise indenfor sundhed og træning!
#godtgået  !
http://fitness-blog.dk/aftenshowet-far-krop/
Photo
Wait while more posts are being loaded