Profile

Cover photo
Lasse Kjær
Works at DuGlemmerDetAldrig.dk
Attends University of Trying
Lives in Aarhus, Denmark
984 followers|291,496 views
AboutPostsPhotosVideosReviews

Stream

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Rigtig fedt job til en talentfuld digital marketer!
 ·  Translate
Kan du sikre top-performance på marketingdelen, når vi i 2016 tager endnu et stort skridt mod en dominerende oplevelsesvirksomhed i både ind- og udland?
9
7
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Jeg vil gerne dele (og sparre) mere med ligesindede og samtidig forbedre mine skrivekundskaber. Første skud/test er her!
Vil super gerne høre hvad du synes.
 ·  Translate
Tre år senere gik det op for mig, hvor jeg havde fejlet. Det sker ikke igen.
25
Tobias Ehlig's profile photoVegar Lorentzen's profile photoLasse Kjær's profile photoJacob Leander Christensen's profile photo
14 comments
 
Ja - Tror også ofte det handler om at ejerledere bliver ramt af det omtalte "BMW syndrom" :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
 
Vi sendte vores kollega, Dovile, til København for at teste Bungyjump. Læs hendes anmeldelse og se video fra testen her!
 ·  Translate
Lørdag den 27. juni 2015 var vores engelsk-talende online marketing specialist, Dovile, på tur til København med hendes kæreste, for at teste lige præcis Bungyjump.
View original post
4
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Søndag klokken 13.00. Vi er færdige. Eller vi har i hvert fald et produkt klar, som er klar til omverdenenes feedback. V…
4
1
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
 
Lad os bare sige, at +Lasse Kjær og jeg er pænt imponerede over, hvordan det går for +Kristian Bradsted arbejde med at blive en kendt for sin ekspertise indenfor sundhed og træning!
#godtgået  !
http://fitness-blog.dk/aftenshowet-far-krop/
 ·  Translate
View original post
3
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Statistisk analyse-geni søges
Vi skal i gang med en stor spørgeskema-undersøgelse og har ikke selv kompetencerne til at udarbejde det optimale skema + sikre at de efterfølgende konklusioner drages på baggrund af et repræsentativt udsnit af den danske befolkning. Kender du en jeg skal hyre, på freelance basis? 
 ·  Translate
2
Tim Liljendahl's profile photoJannick Andersen's profile photoLasse Kjær's profile photo
10 comments
 
+Jannick Andersen Fedt! Kommer nok lige ned og forstyrrer i næste uge så :)
 ·  Translate
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Vi søger endnu en sælger!
Jeg garanterer at det er et rigtig fedt job med seje kollegaer. Kender du en? Jeg gir' selvfølgelig en fed oplevelse til den der henviser den rigtige kandidat til stillingsopslaget:
 ·  Translate
Attraktivt fuldtidsjob som udbyderkonsulent til en selvmotiverende salgsprofil
3
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Oplevelsesprisen 2015
I 2013 fik vi en idé til et content-projekt (lad os kalde det hvad det er). Vi ville finde og hylde Danmarks bedste oplevelser. Vi kaldte det for Oplevelsesprisen. I år afholder vi det for tredje år i træk...
Oplevelsesprisen er et rigtig godt eksempel på hvad der kan skabes, hvis man gør tingene ordentligt. Èt content projekt med et meget begrænset budget har udviklet sig til en anerkendt branchepris med en jury blandt andet bestående af Jan Olsen, direktør for VisitDenmark, titusindvis af deltagere og masser af omtale.

Vi er nu nået til den endelige, stemmerunde i årets udgave. Du kan stemme på din favorit her: http://oplevelsesprisen.dk
 ·  Translate
Stem på din favoritoplevelse og vind oplevelser fra den samlede præmiepulje på en værdi af 50.000.
10
1
Henrik Bondtofte's profile photoEmil Lykkeskov's profile photoSøren Sprogø's profile photoLasse Kjær's profile photo
4 comments
 
+Henrik Bondtofte
 Indeed! Jeg finder meget sjældent på noget uden at få inspiration andre steder fra ;)
 ·  Translate
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Mens vi andre svedte på kontoret, tog +Ida Christine Andersen og +Lars Daniel Rasmussen en tur på toppen af Europa. Læs beretningen herunder skrevet af Ida Christine. Super spændende læsning!
 ·  Translate
 
Min sommer gik med fantastiske +Refuga til toppen af Europas højeste bjerg: Mount Elbrus i Rusland! Det var vildt, fedt, hårdt og en kæmpe udfordring - men noget jeg aldrig glemmer!

Vil du med? Så læs med i min beretning om den fedeste tur med de fedeste mennesker +Lars Daniel Rasmussen, +Nikolaj Astrup Madsen, +Michelle Rødgaard-Jessen, +Christoffer Baadsgaard, +Steffen Hedebrandt, +Bo Møller og +Bala Gopalan 
 ·  Translate
Ida Christine beskriver sin oplevelse med Mount Elbrus - læs hendes oplevelse med at komme til toppen af Europa her.
3 comments on original post
5
1
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Det hér, gør mig så fucking glad!

Først lige baggrund: Vi (+DuGlemmerDetAldrig) SKAL gøre det nemmere for danskere at få store oplevelser ind i hverdagen. Det er afgørende og vi arbejder hårdt hver dag (pt. 6 mand) på at indfri det mål.

En af mine personlige favoritter fra vores udvalg, er Ballonflyvning. En oplevelse som vi tilbyder direkte bookings på samt selvfølgelig gavekøb. Ballonflyvning er en speciel oplevelse på mange måder, blandt andet fordi den er enormt vejrfølsom, hvilket betyder MANGE aflysninger og kunder som venter 5, 6 og 7 gange på endelig at komme afsted.

De seneste par dage har vejret artet sig og i dag er der kommet anmeldelser ind fra en række kunder. Læs dem. Det er det her, det hele handler om. De her personer glemmer det ALDRIG og deres lykke er større i dag end den var inden flyvningen - det tror jeg 100% på.

"Den svenske pilot var i verdensklasse - turen hen over Himmelbjerget var bare smuk og en rigtig fin oplevelse - også var vi tæt på at lande på egen mark - herligt."
- Henrik H

"Helt fantastisk oplevelse. Vejret. Forberedelsen og ballonskipperens gode humør. Skipper var en perfekt guide. God til at forklare og få folk til at sammarbejde. Styrede ballonen til UG. Alt i alt en oplevelse langt ud over det forventede."
- Ruben F

"En helt igennem unik oplevelse. Bedre ballonskipper (Henrik) tror jeg ikke findes; yderst behagelig, hyggelig og meget kompetent, og forstod at gøre det på en måde, så alle blev inddraget. Vejret var i total top og det sluttede med champagne og ost på en hyggelig græsmark - det skal opleves !!"
Henrik O

Du kan godt forstå hvor meget motivation den slags feedback skaber, ikk?

Oplevelsen kan du finde her:
https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/ballonflyvning/

/ Lasse
 ·  Translate
Om vores Ballonflyvning Ballonflyvning er en fuldstændig unik og fantastisk oplevelse. Det kan være svært at forklare følelsen af den ro og nærhed med naturen, som opstår ved en tur i en luftballon - det skal opleves. Videoen herover er fra en af vores ballonflyvninger over Silkeborg/Ry området. Videoen er optaget en smuk efterårsdag, den 2. oktober 2014. Vi giver dig her muligheden for en populær ballonflyvning fra Sjælland eller Jylland med Bal...
14
René Bygballe's profile photoFrederik Trovatten's profile photo
2 comments
 
Nice!
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Cut the crap og hold dig sund for dem du holder af
Vi synes selvfølgelig det er for fedt at vores redaktør på Fitness-blog.dk endelig bliver anset af medierne, for den ekspert han er!
Endnu vigtigere, er dog hvor godt Kristian håndterer debatten. Bemærk hele præmissen for debatten og hvordan han til sidst skærer igennem - ind til det som betyder noget. Fuck idealer og trends. Overvægt er overvægt og det reducerer din levetid. Hvis du vil være en god forældre og en god bedsteforældre, så er det dét du fokuserer på: at holde dig sund for dem du holder af. 
Stærkt gået +Kristian Bradsted
 ·  Translate
I går aftes var jeg i Aftenshowet på DR1 for at diskutere de nye begreber “mor- og far-kroppen”, også kendt som mom bod og dad bod. Du kan se indslaget med debatten i programmet herunder.   Far-kroppen Begrebet dad bod (far-krop) blev først kendt da en amerikansk studerende skrev et …
15
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
 
Who's going to make our day? Vi leder efter verdens bedste praktikant til mademyday - er det, en du kender? 
Opslag her: https://mademyday.dk/praktikant/

Del eller tag meget gerne - tak :) 
 ·  Translate
3 comments on original post
2
Add a comment...
Story
Tagline
Jeg brænder for Online Forretning og de mennesker, som lever med at jeg brænder for førstnævnte...
Introduction
Jeg brænder for at sætte ting i gang og få ting til at ske - For tiden hedder hjertebarnet DuGlemmerDetAldrig.dk. Udover at skubbe ting i gang, så elsker jeg at skaber god trafik til gode websites og tjene penge på det. Jeg er så heldig at jeg har fået lov til at arbejde ud fra Novicell, hvor jeg tidligre var ansat som Online Marketing Konsulent. I min fritid er jeg med til at drive sider som Blacksnow.dkA-Forsikring og Fitness Blog

Har du spørgsmål eller lyst til at snakke om online forretning, så råb højt!
Education
 • University of Trying
  present
 • Business College Syd
  2006 - 2009
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Networking
Work
Occupation
Pedel og Direktør hos DuGlemmerDetAldrig.dk
Employment
 • DuGlemmerDetAldrig.dk
  Pedel og Direktør, 2012 - present
 • LK Online ApS
  Owner, 2007 - 2012
 • Novicell
  Online Marketing Konsulent, 2011 - 2012
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Aarhus, Denmark
Previously
Broager, Denmark - Sydney, Australia
At skrive til en dansk virksomheds kundeservice og efterspørge direkte produktvejledning og inputs, er ofte lig' med ønsketænkning i dagens Danmark. Jeg tog dog chancen med Jydsk Emblem Fabrik. Fire timer senere, fik jeg et opkald sprængfyldt med kompetent vejledning og fleksibilitet i forhold til produkt og leveringstid. Stærkt!
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
2 reviews
Map
Map
Map