Profile

Cover photo
Lasse Kjær
Works at DuGlemmerDetAldrig.dk
Attends University of Trying
Lives in Aarhus, Denmark
948 followers|285,227 views
AboutPostsPhotosVideosReviews

Stream

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Det hér, gør mig så fucking glad!

Først lige baggrund: Vi (+DuGlemmerDetAldrig) SKAL gøre det nemmere for danskere at få store oplevelser ind i hverdagen. Det er afgørende og vi arbejder hårdt hver dag (pt. 6 mand) på at indfri det mål.

En af mine personlige favoritter fra vores udvalg, er Ballonflyvning. En oplevelse som vi tilbyder direkte bookings på samt selvfølgelig gavekøb. Ballonflyvning er en speciel oplevelse på mange måder, blandt andet fordi den er enormt vejrfølsom, hvilket betyder MANGE aflysninger og kunder som venter 5, 6 og 7 gange på endelig at komme afsted.

De seneste par dage har vejret artet sig og i dag er der kommet anmeldelser ind fra en række kunder. Læs dem. Det er det her, det hele handler om. De her personer glemmer det ALDRIG og deres lykke er større i dag end den var inden flyvningen - det tror jeg 100% på.

"Den svenske pilot var i verdensklasse - turen hen over Himmelbjerget var bare smuk og en rigtig fin oplevelse - også var vi tæt på at lande på egen mark - herligt."
- Henrik H

"Helt fantastisk oplevelse. Vejret. Forberedelsen og ballonskipperens gode humør. Skipper var en perfekt guide. God til at forklare og få folk til at sammarbejde. Styrede ballonen til UG. Alt i alt en oplevelse langt ud over det forventede."
- Ruben F

"En helt igennem unik oplevelse. Bedre ballonskipper (Henrik) tror jeg ikke findes; yderst behagelig, hyggelig og meget kompetent, og forstod at gøre det på en måde, så alle blev inddraget. Vejret var i total top og det sluttede med champagne og ost på en hyggelig græsmark - det skal opleves !!"
Henrik O

Du kan godt forstå hvor meget motivation den slags feedback skaber, ikk?

Oplevelsen kan du finde her:
https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/ballonflyvning/

/ Lasse
 ·  Translate
Om vores Ballonflyvning Ballonflyvning er en fuldstændig unik og fantastisk oplevelse. Det kan være svært at forklare følelsen af den ro og nærhed med naturen, som opstår ved en tur i en luftballon - det skal opleves. Videoen herover er fra en af vores ballonflyvninger over Silkeborg/Ry området. Videoen er optaget en smuk efterårsdag, den 2. oktober 2014. Vi giver dig her muligheden for en populær ballonflyvning fra Sjælland eller Jylland med Bal...
13
René Bygballe's profile photoFrederik Trovatten's profile photo
2 comments
 
Nice!
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Cut the crap og hold dig sund for dem du holder af
Vi synes selvfølgelig det er for fedt at vores redaktør på Fitness-blog.dk endelig bliver anset af medierne, for den ekspert han er!
Endnu vigtigere, er dog hvor godt Kristian håndterer debatten. Bemærk hele præmissen for debatten og hvordan han til sidst skærer igennem - ind til det som betyder noget. Fuck idealer og trends. Overvægt er overvægt og det reducerer din levetid. Hvis du vil være en god forældre og en god bedsteforældre, så er det dét du fokuserer på: at holde dig sund for dem du holder af. 
Stærkt gået +Kristian Bradsted
 ·  Translate
I går aftes var jeg i Aftenshowet på DR1 for at diskutere de nye begreber “mor- og far-kroppen”, også kendt som mom bod og dad bod. Du kan se indslaget med debatten i programmet herunder.   Far-kroppen Begrebet dad bod (far-krop) blev først kendt da en amerikansk studerende skrev et …
15
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
 
Who's going to make our day? Vi leder efter verdens bedste praktikant til mademyday - er det, en du kender? 
Opslag her: https://mademyday.dk/praktikant/

Del eller tag meget gerne - tak :) 
 ·  Translate
3 comments on original post
1
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Nogle oplevelser SKAL vises med video. Vores "Pilot for en dag" er et godt eksempel. Hvad synes du om resultatet?
https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/pilot-for-en-dag-ultimativ/
 ·  Translate
6
René Frederiksen's profile photoLasse Kjær's profile photo
2 comments
 
Fedt +René Frederiksen! Ser ud til at have været en fed oplevelse.
 ·  Translate
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
På et eller andet tidspunkt bliver jeg måske voksen nok til at købe hus. Hvis det sker, skal der budgetteres - både økomonisk og indretningsmæssigt - med et homegym. Min ven +Kristian Bradsted er der allerede og det er så super fedt, at han dokumenterer hans rejse mod et super lækkert homegym! Læs med.
 ·  Translate
 
3. afsnit af Projekt Homegym på Fitness-Blog.dk er nu oppe.

Mit træningsrum i mit eget hus er virkelig ved at tage form.

Se det 3. video-afsnit her: http://fitness-blog.dk/projekt-homegym3/
 ·  Translate
Skal du ud og finde noget godt, men også billigt gulv til dit træningsrum, så er du sat på en svær opgave. Jeg har løbet panden mod muren mange gange i forsøget på at finde noget brugbart gulv til mit træningsrum. Dårlige eller meget dyre løsninger vil du kunne finde …
View original post
3
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
God gennemgang af Google Tag Manager
For et par år siden (tror jeg) testede jeg Google Tag Manager - dengang var det vist stadig i en form for beta. Jeg var ikke tilfreds og droppede det igen. Siden er jeg ikke kommet tilbage til det. Det har jeg dog besluttet mig for, at jeg/vi skal nu, efter at have læst +René Bygballe s gennemgang af GTW, på Novicell-bloggen. Dejlig pædagogisk gennemgang, for alle os som ikke har fulgt med i udviklingen af Tag Manager.
 ·  Translate
Den komplette guide til Google Tag Manager. Lær basisopsætning af Tag Manager og avancerede scripts. Kom godt i gang med Google Tag Manager i dag
6
1
Troels Kjems's profile photoLennart Øster's profile photo
 
Implementering af Google Tag Manager (eller et andet Tag Manager værktøj) er i mine øjne et must for alle hjemmesider, bortset fra de allermindste, hvor det lille ekstra lag af kompleksitet ikke kan tjene sig selv hjem igen.

Novicells gennemgang er rigtig fin.

Tillad mig at supplere med et link til et par handy User-Defined Variables (kender ikke den danske betegnelse, da jeg foretrækker det engelsksprogede interface), som de fleste GTM brugere med fordel kan oprette/benytte.

http://www.dashboardjunkie.com/gtm/variables 
 ·  Translate
Add a comment...
In his circles
584 people
Have him in circles
948 people
Michael Bang's profile photo
Lars Nielsen's profile photo
Victor Christiansenn (IT Sec Expert)'s profile photo
Thomas Jakobsen's profile photo
Another Agency's profile photo
Sabro Pizza's profile photo
Kristian Deiborg's profile photo
Planday's profile photo
Anders Östlund's profile photo

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Søndag klokken 13.00. Vi er færdige. Eller vi har i hvert fald et produkt klar, som er klar til omverdenenes feedback. V…
4
1
Mette Skole Mikkelsen's profile photo
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
 
Lad os bare sige, at +Lasse Kjær og jeg er pænt imponerede over, hvordan det går for +Kristian Bradsted arbejde med at blive en kendt for sin ekspertise indenfor sundhed og træning!
#godtgået  !
http://fitness-blog.dk/aftenshowet-far-krop/
 ·  Translate
View original post
3
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Statistisk analyse-geni søges
Vi skal i gang med en stor spørgeskema-undersøgelse og har ikke selv kompetencerne til at udarbejde det optimale skema + sikre at de efterfølgende konklusioner drages på baggrund af et repræsentativt udsnit af den danske befolkning. Kender du en jeg skal hyre, på freelance basis? 
 ·  Translate
2
Tim Liljendahl's profile photoJannick Andersen's profile photoLasse Kjær's profile photo
10 comments
 
+Jannick Andersen Fedt! Kommer nok lige ned og forstyrrer i næste uge så :)
 ·  Translate
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Hey Alor.dk, I kan i det mindste lige sende en flaske vin eller noget lækkert via mademyday, som tak for inspiration ;)
 ·  Translate
27
Christian Harboe's profile photoMartin Schøber's profile photoSasa Kovacevic's profile photoPatrick Sørensen's profile photo
19 comments
 
Hej med jer 
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Fagforeningen KRIFA er gået all-in på at skabe god arbejdslyst. I den forbindelse fik de en rigtig god idé til at implementere mademyday som en central, men meget overraskende, del af den store kampagne. Mere kan jeg simpelthen ikke fortælle, men hvis du sender god arbejdslyst til en kollega, så lover jeg en lækker overraskelse efterfølgende! :)
http://sendgodarbejdslyst.dk/

Og så lige en stor virtuel high-five til +Ida Christine Andersen og resten af mademyday-holdet for at få projektet fra idé til realisering. 
 ·  Translate
Ønsk din kollega god arbejdslyst - send et gratis postkort.
15
1
Lennart Øster's profile photoKristian Konradsen's profile photoIda Christine Andersen's profile photo
5 comments
 
Lyder godt Kristian! :) Ja, det glæder vi os til :)
 ·  Translate
Add a comment...

Lasse Kjær

Shared publicly  - 
 
Læn dig tilbage, slå hverdagsfilteret fra og drøm dig væk.
Jeg er stor fan af websitet http://maptia.com. Forestil dig http://medium.com og kvaliteten bag de bedste posts derinde. Forestil dig så at kvaliteten lige blev skruet i vejret, at fokus var på fantastiske oplevelser som suppleres med de mest inspirerende billeder overhovedet. Dét er Maptia. 

I indlægget her, har vi samlet vores syv favoritter. Pas på - har du en svag side for oplevelser, kan du hurtigt komme til at bruge rigtig lang tid derinde.

https://duglemmerdetaldrig.dk/magasin/7-billeder-du-har-lyst-til-at-springe-ind-i/
 ·  Translate
Vi har samlet vores 7 favoritter når det kommer til oplevelsesbilleder fra Maptia. Læn dig tilbage, slå hverdagsfilteret fra og drøm dig væk.
3
Add a comment...
People
In his circles
584 people
Have him in circles
948 people
Michael Bang's profile photo
Lars Nielsen's profile photo
Victor Christiansenn (IT Sec Expert)'s profile photo
Thomas Jakobsen's profile photo
Another Agency's profile photo
Sabro Pizza's profile photo
Kristian Deiborg's profile photo
Planday's profile photo
Anders Östlund's profile photo
Work
Occupation
Pedel og Direktør hos DuGlemmerDetAldrig.dk
Employment
 • DuGlemmerDetAldrig.dk
  Pedel og Direktør, 2012 - present
 • LK Online ApS
  Owner, 2007 - 2012
 • Novicell
  Online Marketing Konsulent, 2011 - 2012
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Aarhus, Denmark
Previously
Broager, Denmark - Sydney, Australia
Story
Tagline
Jeg brænder for Online Forretning og de mennesker, som lever med at jeg brænder for førstnævnte...
Introduction
Jeg brænder for at sætte ting i gang og få ting til at ske - For tiden hedder hjertebarnet DuGlemmerDetAldrig.dk. Udover at skubbe ting i gang, så elsker jeg at skaber god trafik til gode websites og tjene penge på det. Jeg er så heldig at jeg har fået lov til at arbejde ud fra Novicell, hvor jeg tidligre var ansat som Online Marketing Konsulent. I min fritid er jeg med til at drive sider som Blacksnow.dkA-Forsikring og Fitness Blog

Har du spørgsmål eller lyst til at snakke om online forretning, så råb højt!
Education
 • University of Trying
  present
 • Business College Syd
  2006 - 2009
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Networking
At skrive til en dansk virksomheds kundeservice og efterspørge direkte produktvejledning og inputs, er ofte lig' med ønsketænkning i dagens Danmark. Jeg tog dog chancen med Jydsk Emblem Fabrik. Fire timer senere, fik jeg et opkald sprængfyldt med kompetent vejledning og fleksibilitet i forhold til produkt og leveringstid. Stærkt!
Public - a year ago
reviewed a year ago
2 reviews
Map
Map
Map