Profile cover photo
Profile photo
Kreston BulMar
20 followers
20 followers
About
Posts

Post has attachment
За да се промени съдържанието на трудов договор, в общия случай е нужно съгласието и на двете страни. Кодекса на труда обаче предвижда изключения, когато това е възможно. Кои са изключения може да научите в публикацията на Детелина Попова, директор интелектуална собственост в Kreston BulMar.

Post has attachment
Най-важното от новия Закон за счетоводството, в сила от 01.01.2016 г., обобщено от Методи Христов - директор знание в Kreston BulMar.

Post has attachment
Новостите в осигурителното законодателство за 2016-та, обобщени от ТРЗ експерта на Kreston BulMar Георги Димитров. 

Post has attachment
България и ЕС предоставят редица възможности за подпомагане на бизнеса. Обобщение на всички тях има в статията на Цветомир Аврамов, счетоводител в Kreston BulMar.

Post has attachment

Post has attachment
Ако решите, че искате едностранно да прекратите трудовия договор между Вас (в ролята си на работодател) и някой Ваш служител, най-добре спрете за миг и помислете. Според българското трудово законодателство работниците и служителите, в това им качество, са особено защитена част от обществото. Какво остава за случаите, когато един работник или служител се ползва с допълнителна закрила, попадайки в категорията „защитен служител”?

Post has attachment
Пламен the Whiskyman разкрива важната роля на бъчвите в производството на доброто шотландско питие

Post has attachment
На 3 юни 1798 в Самоков умира Отец Паисий Хилендарски, родом от Банско. Призивът му към българина да пази своя род и език не е загубил сила и значение и до днес.

Post has attachment
Несъбраните вземания от клиенти са най-честата причина за фалиране на бизнеси.
Когато вземанията от длъжниците ви не могат да се уредят по доброволен начин, все още разполагате със законови мерки, чрез които да получите своето. 

Post has attachment
Често пъти за родителите е по-добре майчинството да бъде прехвърлено на бащата, а работещият да е майката. Ето какви са условията и процедурата.
Wait while more posts are being loaded