Profile cover photo
Profile photo
Кариери
172 followers -
Aктуални обяви за работа, новини, специализирани текстове за мениджмънт, кариерно развитие и управление на човешките ресурси
Aктуални обяви за работа, новини, специализирани текстове за мениджмънт, кариерно развитие и управление на човешките ресурси

172 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Мартин Димов е директор "Анализ на данни" в компанията за маркетингови проучвания GemSeek. Той притежава докторска степен по статистика и демография от Оксфордския университет. Има 18-годишен професионален опит в пазарните проучвания, извадковите изследвания, статистическия анализ, машинното обучение и управлението на проекти.
Мартин ще бъде и сред участниците на предстоящия кариерен форум за българи с образование и опит в чужбина "Кариера в България. Защо не?" който се организира за 11-та поредна година от сдружение "Тук-Там" и Back2BG и ще се проведе на 20 септември 2018 г. в Интер Експо Център в София >> https://www.karieri.bg/3312429
Add a comment...

Post has attachment
По случай 10-годишнината си ICF Bulgaria - българското поделение на Международната коучинг федерация, организира еднодневно обучение на темa "Коучинг умения за мениджъри" (Coaching Skills for Managers). To ще се проведе на 26-ти септември 2018 г. в София (ул. "Тинтява" 13Б) от 9:00 до 17:30. Основен фокус на обучението ще бъде развитието на коучинг уменията, необходими на един мениджър, за да бъде успешен в сферата си. Гост-лектор ще бъде д-р Дамян Голдварг - мастър коуч и президент на ICF Global в периода 2013-2014 г.
Вижте повече подробности и други кариерни инициативи през тази седмица >> https://www.karieri.bg/3312166
Add a comment...

Post has attachment
Хванал си Бил Гейтс златната рибка и тя му казала:
- Пусни ме и ще ти изпълня едно желание.
- Добре, искам да владея цялата тази територия – и й показал някаква карта.
- Аааа, така не може, дай нещо по-изпълнимо.
>> https://www.karieri.bg/3311102
Add a comment...

Post has attachment
Елица Костова е от онези хора, които не могат да стоят на едно място, или както тя се изразява: "Аз не съм човек и само работя." Израства в Куба, което може би я подтиква да завърши Софийския университет с испанска филология. По-късно се дипломира като магистър по управление на образованието към City University of London, а това лято завършва втора магистърска програма, този път по иновации в Innovation Starter и Висше училище по застраховане и финанси.
Елица Костова е сред финалистите на тазгодишното издание на "Капитал" и "Кариери" Next Generation >> https://www.capital.bg/3310621
Add a comment...

Post has attachment
PROmo: Под надслов "Вдъхнови бъдещето" "Джуниър Ачийвмънт България" отвори регистрацията за организации-домакини в 17-то издание на "Мениджър за един ден". В края на септември стартира регистрацията и за ученици и студенти. Инициативата ще се проведе на 30 октомври (вторник) в цялата страна.
https://bit.ly/2CSy3Hi
Add a comment...

Post has attachment
Kогато се стигне до търсене на нова работа, CV-то е от първостепенно значение. Направете го както трябва и няма защо да се съмнявате, че ще получите покана за интервю. Допуснете ли грешки обаче, подгответе се за поредица от затворени врати.
Add a comment...

Post has attachment
PROmo: Коучинг уменията са на първо място сред десетте най-необходими и важни качества, за да бъде един мениджър добър в работата си, показват проучванията в рамките на Oxygen Project на Google. Но как да ги развиете? Как да станете по-ефективни, продуктивни и ангажиращи? В тази задача ще ви помогне коуч експертът д-р Деймиън Голдварг, който идва в България по повод 10-тата годишнина на българското представителство на Международната коуч федерация - ICF Bulgaria. В рамките на посещението си той ще проведе специално еднодневно обучение на 26 септември на тема "Коучинг умения за мениджъри".
Add a comment...

Post has attachment
Българските програмисти демонстрират широк спектър от познания в различни програмни езици и технологии, като най-добре се представят по отношение на JavaScript и .NET технологиите. Това показват данните, събрани измежду 11 500 международни потребители на платформата Skillotron.
Add a comment...

Post has attachment
Дискусионни панели с опитни мениджъри, предприемачи и успешни професионалисти в най-различни сфери, срещи с над 100 работодатели и множество бизнес лидери ще са само част от програмата на 11-тото поредно издание на "Кариера в България. Защо не?". Тазгодишното събитие, което се организира от сдружение "Тук-Там" и Back2BG с медийната подкрепа на "Кариери", ще се проведе на 20 септември в Интер Експо Център в София.
Add a comment...

Post has attachment
Тази седмица на гости в рубриката е Краси Георгиев - ултрамаратонецът, който е участвал в маратони в Танзания, Камбоджа, Сахара и дори Долината на смъртта и в двете посоки. Той ще бъде и сред участниците на предстоящия кариерен форум за българи с образование и опит в чужбина "Кариера в България. Защо не?", на който се организира за 11-та поредна година от сдружение "Тук-там" и Back2BG.com и ще се проведе на 20 септември 2018 г. в Интер Експо Център в София >> https://www.karieri.bg/3309725
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded