Profile cover photo
Profile photo
Kabelsenmeer.nl Kabels en accessoires voor beeld, geluid en computer
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Computerkabels, Netwerkkabels, PC kabels, oftewel Cat 6 netwerkkabels, ook wel UTP kabels genoemd.... zijn kabels die voornamelijk voor internet gebruikt worden.

Binnen kantoor worden de Cat 6 kabels gebruikt om alle netwerk apparaten te verbinden op het netwerk. Er zijn verschillende type netwerk kabels, wij hebben gezien het geringe prijsverschil met Cat 6 UTP kabels voor gekozen om de Cat 5 netwerkkabels niet meer in vaste lengtes te voeren.

Cat 6 netwerk kabels zijn er in veel verschillende uitvoeringen, zo heb je Cat 6 en Cat 6a en dan nog de verschillende afschermingen die zorgen voor andere namen. UTP, FTP, S-FTP, SSTP etc. Wat deze termen inhouden en waar de verschillen in zitten kun je hieronder lezen, we beginnen vanaf de netwerkkabel die het minst is afgeschermd, naar de Cat 6 kabel die het meest is afgeschermd.

Meer lezen ?

https://www.kabelsenmeer.nl/kabel/cat-6
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
USB, VGA en HDMI wand aansluitingen afmonteren op de muur? En je apparaten netjes aansluiten. (ideaal voor openbare ruimtes, klaslokalen, huizen, horeca etc.)

Deze maand hebben wij gekozen voor aanbiedingen die gezamenlijk een totaaloplossing bieden.
Een wand-aansluitpaneel met de juiste bekabeling, allemaal in de aanbieding.
Een complete set incl. bekabeling.
USB, VGA en HDMI set met 10 meter bekabeling om aan de achterzijde van het paneel aan te kunnen sluiten en 2 meter bekabeling set om je apparatuur aan de voorzijde te kunnen aansluiten.  Natuurlijk wel van een kwaliteit die wij op zijn minst adviseren.

Concept Aanbieding - http://eepurl.com/bSzQq1
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Dataflex ViewLite computerhouder - Bureau 10. (voorheen Dataflex Katame Green - Klein)
CPU houder voor de kleine computers gemaakt van gerecycled ABS. Een echt groen product voor de duurzame ondernemer. Je kunt deze CPU houder zeer eenvoudig zowel horizontaal als verticaal bevestigen onder je bureau. Is je PC tussen de 96 - 147mm breed en tussen de 240 - 390mm hoog, of andersom. Dan is deze CPU houder zeer geschikt voor jouw PC. Buiten de millieuvriendelijkheid en de functionaliteit die deze computerbeugel heeft, is hij ook nog eens fraai van design.


https://www.beugelsenmeer.nl/dataflex-katame-green-cpu-houder-klein
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Fijne feestdagen voor iedereen en een kabelvrije werkplek in 2016
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded