Profile cover photo
Profile photo
Jurjen de Vries
914 followers -
Google Local Guide (Utrecht), Fandroid, Chromie, Internet, Blockchain, Open Source
Google Local Guide (Utrecht), Fandroid, Chromie, Internet, Blockchain, Open Source

914 followers
About
Posts

Post has attachment
Heb je al een tijdje het plan om een Raspberry Pi te ontdekken? Mischien al een in huis gehaald maar nog niet gelukt om ermee aan de slag te gaan? Met de Raspberry Pi Workshop door +Raoul Postel PostelOntwerpen leer je basis instellingen, op afstand bedienen, lampjes koppelen en laten knipperen. Dit allemaal op dinsdagavond 9 oktober bij Tech Tuesday, Seats2meet.com Utrecht CS. Meer ontdekken en RSVP via https://www.meetup.com/PermanentBeta/events/fsxvmpyxnbmb/

Ps. Elke 2de dinsdagavond v/d maand is er plek voor het geven van workshops en delen van je eigen project.
Photo
Photo
25/09/2018
2 Photos - View album

Iemand ervaring hoe je de (sub)organisatie structuur het meest praktisch kan indelen voor een school? In mijn geval voor een school http://www.happykids.school/ die nu basisschool is, maar binnen nu en een paar jaar waarschijnlijk ook voortgezet onderwijs.

Mijn eerste ingeving was een splitsing in leerlingen en medewerkers, en leerlingen opdelen in onder de 13 en boven de 13, dit ivm toegang tot sommige Google diensten. Maar mogelijk zijn er best practices?

Post has attachment
Binnenkort start ik samen met mensen die aan willen haken met het maken van miniatuur auto's gebaseerd op Raspberry Pi. Het zogenaamde Duckietown heeft dit al gedaan en hun kennis gedeeld http://duckietown.mit.edu. Dit zal op een paar fysieke locaties zoals Seats2meet.com Utrecht CS zijn, maar dit kunnen we deels natuurlijk ook online met elkaar doen via deze groep en de Hangouts. Ik ben benieuwd of jullie dit een leuk gezamenlijk idee vinden en benieuwd of je wilt aanhaken.
What is Duckietown?
What is Duckietown?
duckietown.mit.edu

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
Chromium OS op de Raspberry Pi http://www.chromiumosforsbc.org/
Raspberry Pi3 met Chrome OS op mijn 24 inch in Full HD. :D
#tw
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Even voorstellen. Ik ben vandaag nieuw in deze interessante community en liefhebber van nieuwe innovatieve technologie, bij voorkeur verbonden aan internet zodat je er ook samen met een community wat leuks uit kunt halen.

Naast de Rpi en Arduino heb ik ook wat andere nieuwe micro computers. De C.H.I.P. (9 dollar met wifi en bluetooth), RedBear Duo (controller met Wifi, Bluetooth en plug&play sensoren) en Arduino LoRa beta board. Vinden jullie het leuk daar online of in het echt samen mee te experimenteren?

Post has shared content
De ScIO beta is binnenkort in het Permanent Future Lab bij +Seats2meet.com Utrecht te ontdekken. Op dit moment op de post onderweg.
This #Scio could be the start of a #FOODREVOLUTION! We will test and share the results from our +Permanent Future Lab 
Wait while more posts are being loaded