Profile cover photo
Profile photo
Julia Tarmidi
160 followers -
Traveling + Hiking + Photography
Traveling + Hiking + Photography

160 followers
About
Julia Tarmidi's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Satay Hut, Tanjung Karang
Assalam, Huiii, lama betul tak jengah blog. Dari bulan puasa sampai lepas raya ni, tak sempat nak update. Harini baru sempat jengah. #Berabuk! ...... Last weekend aku ade job dekat Sekinchan. Kalau dah sampai area sana, restoran paling best yang aku suka si...

Post has attachment

Post has attachment
House Of Cat, Shah Alam
House Of Cat Pernah dengar nama cafe ni? Cafe yang menempatkan lebih dari 50 ekor kucing (pelbagai baka dari dalam & luar negara). Dibuka untuk kita release tension, dengan bermain dengan kucing-kucing yang ada dekat dalam kedai. Comel-comel & manja... Fees...

Post has attachment
Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan
Assalam semua.. Lama menyepi blog aku ni. So petang ni aku rajinkan sikit jari ni, nak tulis. Boring pun yer.. Dah nak masuk penghujung May 2017. Cepat betul masa berlalu kan? Next week dah nak masuk bulan Ramadhan lagi :) Semoga diberi kesempatan untuk kit...

Post has attachment
Santai Sini Char Kuey Tiaw Ketam, Pantai Klebang Melaka
Assalam, Hi! Salam May 2017. Cepat masa berlalu kan...Tak lama lagi berpuasa kiter.. Last week, aku lepak Melaka. Sebab taknak mereput kat umah. Cuti ada 3 hari sebab Isnin cuti untuk hari Pertabalan Agong kiter.. Daulat Tuanku! So aku plan dengan BFF aku l...

Post has attachment

Post has attachment
Pulau Kapas, Terengganu Malaysia
Assalam, Hui... Lama betul tak jengah blog. Tak sempat. Kalau jalan-jalan cari makan selalunya yang update, FB dengan Instagram je. Nak tulis blog, fuh.! Kena amik masa sikit. Baru-baru ni, aku pegi redah Pulau Kapas. Travel bajet je, kitorang 3pax dengan k...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded