Profile cover photo
Profile photo
IT-Kompetence A/S
17 followers -
Kurser for ledige og til erhvervslivet
Kurser for ledige og til erhvervslivet

17 followers
About
Posts

Post has attachment
Kom til Pecha Kucha foredrag! Vores dygtige og engagerede undervisere har en masse på hjertet og vil gerne dele ud af deres viden. Du kan se 3 hurtige oplæg – 
1. Drop papiret – udgiv digitale magasiner v/ Bo Sørensen 
2. Algoritmer – til hverdag og fest v/ Rasmus Rune 
3. Hvorfor skal du bruge WordPress? v/ Jes Conradsen     
Mød frem på Hejrevej 28, 4. kl. 11.30 i kantinen. Alle er velkomne! 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Interessen for 3D print er steget i nyere tid og med god grund. Her i København har den første 3D print butik åbnet dørene, hvor alle kan prøve kræfterne af med 3D print. Hvis du gerne vil lære mere om teknologien bag og forstå hvad 3D print kan bruges til, så kan du deltage på vores 1-dags kursus i 3D Print d. 3. december.
Hvis du vil lave flyers, brochurer og plakater men Word ikke lever op til dit behov, så kan du lære grafikernes fortrukne værktøj, InDesign. Vores næste kursus ”Layout i InDesign” er d. 4. december. 
Ring på 3814 0902 for at høre mere eller skriv til info@it-k.dk.  
Add a comment...

Post has attachment
Thingiverse har sammen med Nasa udloddet 3D-printere fra Makerbot til vinderne af deres konkurrence. Deltagerne skal 3D-printe byningsværker til Mars mission (Mars One). Blandt de 3D-printede modeller er der lavet bygninger med inspiration fra Pyramiden i Giza og bikubber.
Add a comment...

Post has attachment
Du kan lære at lave hjemmesider på vores 1-dags kursus i Adobe Muse, læs mere i vores nyhedsbrev. Næste kursus afholdes d. 4. december - ring på 3814 0902 for at høre mere. 
Unik website uden kodning
Unik website uden kodning
us2.campaign-archive2.com
Add a comment...

Post has attachment
Se hvordan 3D printere også kan anvendes.
World Animal Protection (WAP) i Holland har indledt et 3D print projekt som har til formål at gøre op med mishandlede elefanter i turist områder. 
Du kan se 3D printerne i live-action fra 3 forskellige kameravinkler, hvis du bare husker at klikke på LIVE FEED. 
www.engineering.com har skrevet en engelsk artikel om projektet, så slipper du for at læse det på hollansk. 
http://www.engineering.com/3DPrinting/3DPrintingArticles/ArticleID/8267/Worlds-First-3D-Printed-Petition-Aims-to-End-Elephant-Rides-with-a-Lifesized-3DP-Elephant.aspx
Stap van de olifant af
Stap van de olifant af
olifant.worldanimalprotection.nl
Add a comment...

Post has attachment
Vi synes dette er rigtig spændende - vores nye Executive Studiekreds, hvor vi klæder direktions- og bestyrelsesmedlemmer på til at kunne handle på digitale muligheder og trusler.
Add a comment...

Post has attachment
Nu kan man tage Googles eksamen i AdWords på vores kursus i Onlinemarketing. Næste kursusstart er lige om lidt d. 18/8-14, og der er ledige pladser.
Add a comment...

Invitation til tre faglige foredrag i stram, veloplagt pecha-kucha style. Tirsdag d. 5. august kl. 11.30 i kantinen, Hejrevej 28,4.
1. Trends i webdesign
2. Photoshop med levende billeder
3. Algoritmer der styrer vores liv
Mød op - alle er velkome!
Add a comment...

Tirsdag d. 15/7 kl. 11.30 er der pecha kucha i vores kantine. Tre af underviserne holder hver deres veloplagte foredrag. På programmet er:
(1) WordPress - så sexet!
(2) Lucas lækre løsning - "...så 3D-printer jeg da bare en selv"
(3) Social media tips & tricks - Twitter, Youtube, Facebook
Vel mødt - alle er velkommen!
Add a comment...

Post has attachment
Detailhandlen i Danmark vækster, men kun på Nettet. Den online detailhandel svarer nu til 2 mio. kvm. butiksareal! Så danskerne køber ind på Nettet i stor stil. Det skriver Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) i deres seneste nyhedsbrev. Der er med andre ord masser af muligheder for webshops - både for helt nye og for eksisterende offline butikker, der vælger at udvide med et online-ben. Vi tilbyder kurser i at lave webshops, der er enkle at bygge op og vedligeholde. Næste 3-ugers kursus begynder 28/7, og det næste 1-dags turbokursus er 17/9. Kontakt os for mere information på info@it-k.dk // 3814 0902 // www.it-k.dk
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded