Profile cover photo
Profile photo
ISM eCompany
79 followers -
Full service in e-commerce
Full service in e-commerce

79 followers
About
Posts

Post has attachment
Bekijk hier een impressie van de Webwinkel Vakdagen 2014
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-02-13
15 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Webwinkel vakdagen 2013 waren weer zeer geslaagd! Zowel de stand als de sessies werden drukbezocht. De presentaties zijn te vinden op: http://www.slideshare.net/ISMeCompany/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
9 Photos - View album
Add a comment...

Goed nieuws!!
AMSTERDAM - Minister Kamp (Economische Zaken) gaat de cookiewet aanpassen. Daardoor mogen cookies voor het bijhouden van statistieken zonder toestemming geplaatst worden.
Add a comment...

Post has attachment
Donderdag 18 oktober organiseerde ISM eCompany het kennisevent: Online Marketing voor webwinkels! We kijken terug op een zeer geslaagd event waar interessante informatie en tips werden gedeeld over de verschillende online marketing gebieden.

Het was een inspirerende dag vol informatie over de mogelijkheden van Online Marketing. De Online Marketing experts van ISM vertelde over de methoden en technieken die beschikbaar zijn om rendement te halen uit Online Marketing.
 
Zij gaven concrete tips en voorbeelden over conversie optimalisatie, Facebook strategie, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie en Google Analytics. Op het event waren uiteenlopende webwinkeliers vertegenwoordigd. Tot de aanwezigen behoorden onder andere: Aktiesport, OTTO, Supertrash, McGregor Fashion Group, Sport2000 en vele andere. Het inhoudelijk deel van het programma werd verzorgd door Jurjen Jongejan; Manager Online Marketing ISM, Frank Damshuiser; Online Marketing Consultant ISM, Walter van der Scheer; Commercieel Manager Copernica, Sander Lems; Online Marketing Consultant ISM en Gideon Schipaanboord; Strategy Director Guilty People.

Reacties bezoekers  
"Ik vond het een interessante, goed georganiseerde middag. Dank hiervoor, zeker de moeite waard!"
"Het was een erg interessante middag. Bedankt en waarschijnlijk tot ziens!"
"Het was een interessante middag. Hartelijk dank nog voor de goede organisatie" 
"Hoewel wij de verloting van het innovatieve gadget niet hebben afgewacht, wil ik je wel laten weten dat wij het Event als geslaagd beschouwen en terug kijken op een leerzame middag. Ik houd me dan ook aanbevolen voor evt. volgende sessies." 
 
Heeft u dit event gemist maar wel interesse om het Online Marketing Event bij te wonen? Meld u dan aan op de website voor het Online Marketing Event van 13 december. Kijk voor meer events op onze event pagina: ism.nl/events
Photo
Photo
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Added photos to Cross Channel Retail 3.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Donderdag 18 oktober organiseert ISM eCompany het ISM Event: Online Marketing voor webwinkels. Het event vindt plaats bij ISM eCompany, in de Van Nelle Ontwerpfabriek. Online Marketing professionals vertellen over hun ervaringen en geven praktische tips. Er worden verschillende sessies verzorgt over Online Marketing gerelateerde onderwerpen zoals: conversie-optimalisatie, social media, Google Analytics en SEO.
Add a comment...

Post has attachment
Ook tijdens deze derde editie van het Cross Channel Retail Event gaan we in op actuele vraagstukken en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en cross channel retail. 
 
De klant bepaalt tegenwoordig welk kanaal wordt ingezet voor welke behoefte. Deze laat zich in de winkel informeren, zoekt uitgebreid naar informatie op internet, zoekt bevestiging in het sociale netwerk en beslist daarna over de online aankoop. Al deze stappen beïnvloeden het klantgedrag. Dit creeert uitdagingen en de cross channel strategie zal hierop moeten aansluiten.
Add a comment...

Post has attachment
Na 3 geslaagde Exact meets Magento sessies is het donderdag 11 oktober tijd voor Exact meets Magento XL! Guido Janssen spreekt namens ISM eCompany over de ‘ins en outs’ en wat u van Magento kunt verwachten in de toekomst.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded