Profile cover photo
Profile photo
INLEAN
3 followers -
Industrial engineering and IT solutions for manufacturing
Industrial engineering and IT solutions for manufacturing

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Joves enginyers i empreses es reuneixen al 25 Fòrum ETSEIB:

El Forum ETSEIB ofereix als estudiants i als titulats d’enginyeria una gran possibilitat: trobar la trajectòria laboral que desitgen. Donat que cada alumne té unes preferències concretes, cada any es conviden empreses de diversos sectors. Durant el Forum, els alumnes no només poden obtenir tota la informació necessària als estands de les empreses, sino que poden participar en totes les activitats que s’ofereixen: cafès col•loquis, workshops i conferències; tot això pensat per establir un contacte més directe amb el món laboral.

INLEAN presenta les seves propostes de col.laboració professional pels nous enginyers en l’àrea de Pimes del Fòrum www.forumetseib.upc.edu durant els dies 10 i 11 de Març.

INLEAN és una consultoria d’enginyeria industrial i tecnologies de la informació aplicadas a la fabricació en sectors biofarmacèutics i de procés. Especialitzats en la millora contínua de les operacions i processos de producció discreta i regulada a través de la implementació de metodologies de lean manufacturing com a eina estratègica per aconseguir l’excel•lència operacional i augmentar la competitivitat de les industries. Construïm relacions duradores amb els nostres clients i col•laboradors per avançar junts.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded