Shared publicly  - 
 
Készülnek mobilalkalmazásaink! Melyiket várjátok jobban: iPhone vagy Android?
Translate
33
4
Adrián Pilván's profile photoTamás Nagy's profile photoVarga Barna's profile photoAttila Vincze's profile photo
50 comments
Translate
Translate
Translate
 
(BTW, ha szavazást akartok a G+-on, akkor az a legegyszerűbb, ha hozzászólásban megírjátok a két lehetőséget, letiltjátok a hozzászólásokat, és arra kéritek az embereket, hogy +1-gyel jelezzék a választásukat.)
Translate
Translate
 
Csak egy megjegyzés. Fontos szempont tud lenni, hogy egy-egy átlagos szinkron/frissítés ne zabálj a mobilnet forgalmat túlságosan, mert hamar le tudják húzni majd a play-en a szoftvert. A köpönyeg szoftverét például pont emiatt uninstalláltam. Óránkénti frissítés mellett napi 1,5-2 megát megevett, pedig nem volt ott se térkép, se semmi grafikon, így picit sokkaltam a havi 30-40 mega weather-t.
Translate
 
frissítés csak wifin opció nagy dobás lenne :)
Translate
Translate
 
A bejegyzés Facebook-os párját elnézve inkább szavazásos akart lenni, de az tény, hogy már az eddigi hozzászólások közt is van hasznos tipp :)
Translate
 
GPS támogatás, valamint az ICS debütál majd egy olyan lehetőség, hogy a légnyomást is képes érzékelni a telefon (persze szenzor kell hozzá), abban is van potenciál
Translate
 
+Gabor Hauberger de gondolom csak azért, mert Facebookon a vita mellett párhuzamosan is lehet szavazást csinálni - ha itt zárolt kommenteket használtak volna, akkor az ugyebár értelemszerűen teljesen kilövi a társalgás lehetőségét, és ha választani kell, a kommentek fontosabbak mint simán csak a szavazás.
Translate
 
Én symbianra várom, várnám... :-) De tényleg. Azon legalább mindent be lehet állítani... Sajnos gyakorlatilag mindenki le...ja, hogy nagyon sok embernek az van (symbian), és nem is akar más operációs rendszerű telefont... Szeretnék én is sok-sok jó alkalmazást a telefonomra...
Translate
Translate
 
A symbiannak vége amióta a NOKIA magáévá tette. Ezután már nem fejlesztenek rá. Esetleg még phone7 -re (windows mobile) tudnám elképzelni.
Translate
 
+Andrea Bán-Hetey és +Krisztián Poncski: Symbiannal az a baj, hogy amellett, hogy csak a harmadik legnépszerűbb mobilplatform, mivel nem igazán kiforrott az alkalmazások disztribúciója, annak a kevés felhasználónak is sokkal kisebb részéhez jutna el egy alkalmazás, viszonyítva a másik két fő OS-hez.

És arról még nem is beszéltem hogy mennyivel macerásabb Symbianra fejleszteni, mint mondjuk Androidra :D
Translate
 
:-(((
Nem lehetne az összes OS előnyös tulajdonságait egy újabban ötvözni? :-D
Translate
 
+Andrea Bán-Hetey szerintem az android már nevezhető egy összes OS előnyös tulajdonságait ötvöző OS-nek :D

De amúgy nem is igazán értettem, hogy a Symbiannál mit értesz az alatt, hogy "Azon legalább mindent be lehet állítani..."; nem tudom elképzelni hogy ez jobban meglenne Symbian alatt, mint az Androidnál, ami gyakorlatilag ez alapján az irányelv alapján épült, hogy minél nyltabb rendszer legyen, minél több mindent lehessen vele csinálni.
Translate
 
Bence Nagy, nekem nem szabható testre annyira, mint a symbian. Lehet, sőt biztos, hogy meg tudnák úgy csinálni, hogy az legyen, mégsem teszik.
Pl. tetszőleges, új üzemmódok milliónyi beállítási lehetőséggel, hívócsoportok; az utóbbi beágyazása az előbbibe...
Vannak ilyenek androidon vagy az iphone-on? Én nem találtam... :-( Javíts ki, ha tévedek, én örülnék neki a legjobban...
Translate
Translate
 
Nem rossz :-) Sőt!!! Nagyon tetszik :-)
De nem ilyenre gondoltam. hanem, pl. kitalálok egy üzemmódot, legyen pl. éjszakai, s azon belül mindent be tudok állítani (hangerő, csengetés, üzenetjelző hang, billentyűhang, rezgés ki/be, érintőképernyő hang, stb. hang, figyelmeztetés (minden hívás, vagy az általam beállított hívócsoportokból melyek...) Ez az utóbbi a legfontosabb számomra.
Hívócsoportoknál, hogy kik legyenek benne, milyen legyen a csengőhang, ha hívnak, mi legyen a csoport neve...

Na, jól elkanyarodtunk a főtémától :-)
Translate
 
+Andrea Bán-Hetey a Tasker programot is erre szántam ajánlani, hisz az gyakorlatilag ezeket mind tudja állítani, bár mondjuk lehet hogy kicsit nehézkes maga a "profilok" közti váltás, ha így akarja valaki használni.

Most nincs kéznél mobil amin ezt meg tudnám konkrétan nézni, de (mivel ugyebár az Android elég nyílt ahhoz hogy ilyeneket lehessen rá írni) teljesen biztos hogy van ezekre alkalmazás a Play Store-ban - keress csak rá hogy "profiles" meg "contact groups", el nem bírom képzelni hogy ezt ne lehetne megoldani Androidon.
Translate
Translate
 
Naná hogy android. Nekem még fent van a régi is ;) le sem merem szedni mert már marketben nincs benne (igaz, market sincs már,
csak play :D )
Translate
 
iPhone és Droid egyaránt, hogy mindenkinek legyen a családban. :)
Translate
 
Milyen lesz az új app? Az átlag usernek, vagy a meteogeek-nek szól majd?
Translate
 
Android
Holo irányelveket használjátok plíz... :)
Translate
 
Én symbianra várom, de lehet arra kicsit sokat kell. :(
Translate
Translate
 
Köszönjük a rengeteg választ! Meglepő, mennyire más eredmények születnek más-más közösségi oldalakon. A G+-os végeredmény: Android 72%, Symbian: 17% iPhone: 11%
Translate
 
A wifi-only frissítés lehetősége hasznos ötlet, köszönjük!
Translate
 
Természetesen nem csak meteogeekekre, hanem mindenkire igyekszünk fejleszteni.
Translate
Translate
Translate
 
+Bence Nagy, köszönöm, megnézem!
Translate
 
+Időkép Nem nagy meglepetés, hogy a G+-on android fölény van. ;)

+1 az Androidnak.
Translate
 
Androidra. Csak jo legyen vegre, mert sok app van, de egyik rosszabb mint a masik.
Translate
 
A többi sem lenne rossz ha az időkép adatait mutatná ;) De azoknak vagy kicsi az észlelés adatbázisa (vidéken), vagy csak nagyobb városok adatai vannak meg nekik (külföldi appok). Az időképnek a saját észlelésadataival csak jó lehet az appja, főleg ha a dizájnt, a funkcióbőséget és beállíthatóságot nem rontják el.
De widget mindenképpen legyen !!!!!!!!!!
Akkor ütni fog minden más weather appot. Hazai viszonylatban mindenképpen ;)
Translate
 
Androidra várom nagyon! :) És igen, egy jó widget nagyot dobna rajta, ahogy Farkas Csaba is írja! :)
Translate
 
+1 iOS :) De mint írtam, Facebookon is, ha van fejlesztői kapacitás, akkor érdemes lenne fejleszteni WP, Symbian, esetleg RIM QNX-re is.
Translate
Add a comment...