Profile

Cover photo
36 followers|60,658 views
AboutPostsPhotosVideos
Story
Tagline
Kom trygt i hus
Introduction

HusCompagniet giver jer stor økonomisk tryghed, når I bygger nyt hus. Først når byggeriet er helt færdigt, og nøglen til hoveddøren er overdraget, skal I betale for jeres nye typehus. Ingen udbetaling og nul ratebetalinger - det synes vi er mest fair.

Men der er også mange andre fordele ved at bygge med HusCompagniet. Det er f.eks. kvalitetsbyggeri til tiden, til aftalt pris og med masser af muligheder for at få sat jeres eget individuelle præg på boligen.


Velkommen hjem.

Contact Information
Contact info
Phone
75 64 57 99
Email

Stream

HusCompagniet as

Shared publicly  - 
 
Så er vores Youtube konto opdateret med 4 nye boligvideoer fra Obstruptoften 18 og 20, samt Troldhøj Allé 6 og Uranusvænget 50. https://www.youtube.com/channel/UC45SgJw88jVllJdjSCXnflQ
 ·  Translate
1
1

HusCompagniet as has a new profile photo.

Shared publicly  - 
1

HusCompagniet as

Shared publicly  - 
 
Vores kunder er tilfredse, og vi har netop fået vores anmeldelse nummer 100 på Trustpilot. Det kan vi kun være stolte over.
 ·  Translate
1

HusCompagniet as

Shared publicly  - 
 
Bare fordi sommeren er væk og efteråret hænger tungt over Danmark, så er det ikke ensbetydende med at sommerhuset ikke skal i brug.
Lidt brænde i pejsen, lidt varmt at drikke og hygge i sofaen langt væk fra hverdagens travlhed. I HusCompagniet bygger vi også sommerhuse, og vi vil meget gerne inspirere dig til dit kommende sommerhus. Se mere her.
 ·  Translate
Velkommen til dit nye sommerhus! Få det sommerhus, du altid har drømt og få tid til alt det du holder af - tid til trivsel, tid til familien og tid til dig!
1

HusCompagniet as

Shared publicly  - 
 
Vi har travlt i HusCompagniet. Derfor slår vi ofte nye stillinger op på vores hjemmeside. Så følg med på http://www.huscompagniet.dk/om-os/huscompagniet-as/stillinger
 ·  Translate
1