Profile cover photo
Profile photo
Firma de Curatenie Bucuresti House'n'Office Solutions
6 followers
6 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Servicii de spalare si curatare mochete pentru imobile birouri, institutii publice, centre de congres, institutii de cultura etc., oferite de firma de curatenie House'n'Office Solutions.
Add a comment...

Post has attachment
Servicii curatenie oferite de House'n'Office firma de curatenie cu experienta in domeniul serviciilor de curatenie generala si curatenie intretinere birouri, spalare curatare mocheta birouri, curatatenie dupa constructor si servicii de menaj la domiciliu.
Add a comment...

Post has attachment
Firma de curatenie House'n'Office Bucuresti ofera servicii curatenie birouri, curatenie de intretinere si curatenie generala birouri, curatare - spalare mocheta, curatenie industriala si curatenie dupa constructor, servicii de curatenie civila, cat si servicii de mentenata a diferitelor instalatii oferite prin pachetul property management.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Firma curatenie birouri Bucuresti va pune la dispozitie servicii de curatenie profesionala folosind echipament profesional, personal calificat, pentru activitatile de curatenie imobile birouri curatenie de intretinere si curatenie generala, curatenie dupa constructor sau dupa renovare, indiferent de marimea suprafetelor si complexitatea acestora.
Add a comment...

Post has attachment
Fima curatenie birouri Bucuresti va pune la dispozitie servicii de curatenie profesionala folosind echipament profesional, personal calificat, pentru activitatile de curatenie imobile birouri curatenie de intretinere si curatenie generala, curatenie dupa constructor sau dupa renovare, indiferent de marimea suprafetelor si complexitatea acestora.

http://www.curatenie-birouri-bucuresti.ro/
PhotoPhotoPhoto
2015-03-08
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Fima servicii de curatenie birouri Bucuresti va pune la dispozitie servicii de curatenie profesionala folosind echipament profesional, personal calificat, detergenti si consumabile igienoco-sanitare pentru activitatile de curatenie imobile birouri curatenie de intretinere si curatenie generala, curatare dupa contructor sau dupa renovare birouri, curatenie industriala, indiferent de marimea suprafetelor si complexitatea acestora. http://www.curatenie-birouri-bucuresti.ro/
Add a comment...

Post has attachment
Firma de curatenie Bucuresti servicii curatenie birouri - curatenie de intretinere birouri si curatenie generala birouri, curatenie industriala si curatenie dupa contructor. House’n’Office Solutions, are ca obiect de activitate servicii de curatenie industriala - platforme industriale si hale industriale, servicii curatenie imobile birouri curatenie dupa constructor sau curatenie dupa renovare si servicii de menaj la domiciliu. House’n’Office Solutions desfasoara activitati de administrare imobile oferind clientilor solutii responsabile si personalizate.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded