Profile cover photo
Profile photo
Hässelby Blommor
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hässelby Blommor har ett exklusivt samarbetsavtal med det finska riskkapitalbackade företaget NaturVention Ab, som utvecklat den aktiva växtväggsmöbeln Naava®, och som uppmärksammats av bland andra Forbes Magazine. Att växter renar luften är ingen nyhet, men med hjälp av modern teknik inspirerad av NASA:s forskning har de finska utvecklarna lyckats med bedriften att öka växternas luftreningsförmåga hela 129 gånger. Det innebär att en liten växtväggsmöbel med 33 växter får samma luftrenande effekt som över 4 000 växter. Med andra ord är det nu möjligt att skapa ett inomhusklimat som vi normalt bara kan njuta av ute i den rena naturen. Det är en mindre revolution som bokstavligen suddar ut gränserna mellan högteknologi och natur.
Add a comment...

Post has attachment
Läs om senaste trenderna när vår växtinredningsdesigner Eva-Maria blir intervjuad i fastighetstidningen City Mark! Hässelby Blommor är experter på växtinredning och nr 1 när arkitekter och företag vill hyra växter och växtinredning.
Add a comment...

Post has attachment
Följ med på ett besök till en av våra växtinredningskunder - spelutvecklingsföretaget King, ett företag som gjort global succé med bland annat mobilspelet Candy Crush Saga. Tillsammans med design- och projektledningsbyrån Adolfsson & Partners har Hässelby Blommor skapat en helt unik arbetsplats med massor av gröna växter och specialinstallationer. Enjoy!
Add a comment...

Post has attachment
Efterfrågan på växtinredning i offentliga miljöer har vuxit starkt under senare år. Upptäck några av fördelarna med att hyra växter - den avtalsform som 9 av 10 företag väljer idag.

http://www.hasselbyblommor.se/vaxtinredning/hyra-vaxter---sa-fungerar-det
Add a comment...

Post has attachment
Svenska formgivaren Emma Olbers, finska inredningsstylisten Susanna Vento och inredningsstylisten Christine Rudolph från Danmark har bjudits in att gestalta var sin miljö i mässans Trendutställning 2016/17: uterummet, mötesrummet och rummet Teatime & Playtime. Hässelby Blommor, med chefsflorist Helén Magnusson, står för det kreativa konceptet i trendutställningens gemensamma del. Temat för utställningen är "Nature is back for good!" och uttrycker hur naturliga designmaterial och levande växter visar vägen inom inredning.
PhotoPhotoPhoto
2016-02-09
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nu råder full aktivitet hos oss med anledning av Nobelveckan, som vi haft äran att arbeta med sen 1970-talet. Med Nobelkonserten avklarad igår ligger nu allt fokus på Nobelprisutdelningen, som i år smyckas med ca 20 000 blommor donerade av staden San Remo i Italien. Här är en intervju med vår chefsflorist och delägare Helén. Vi ses!
Add a comment...

Post has attachment
Tävlingen "Sveriges snyggaste kontor" avgörs snart och klart står att hela tre (3!) av de nominerade bidragen har Hässelby Blommor som växtinredningsleverantör! Vi är så klart stolta som tuppar! Tack för förtroendet och lycka till önskar vi till Kungsleden, Den Norske Bank (DNB) samt Epicenter/AMF Fastigheter!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mossor och lavar är naturmaterial som fått allt större uppmärksamhet under senare tid; inom växtinredning har väggar och tavlor i dessa material blivit särskilt trendiga! Inte nog med att de är vackra - de är också skötselfri och riktigt bra på att absorbera ljud. Hässelby Blommor skräddarsydd gärna en lösning som passar ert företag. Kontakt oss gärna på 08-4455130 så kan vi berätta mer.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded