Shared publicly  - 
 
Preluarea mandatului de către ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu.
Translate
12
4
tivadar eross's profile photoFejes Robert's profile photoCip Iancu's profile photoTorill Almerud's profile photo
13 comments
Translate
 
BUNA SEARA DOMNULE PRESEDINTE,VA FELICIT PENTRU POZITIA DUMNEAVOASTRA PE PLAN EUROPEAN,DAR CE FACEM CU TARA ASTA DOMNULE PRESEDINTE.USOR,USOR,IN FIECARE SEARA LA TV,APAR NOI PEROANE DIN VIATA POLITICA IMPLICATI IN SPAGI,FURTURI A MILIOANE SI SUTE DE MILIOANE DE EURO,PAI ACEST LUCRU ESTE FOARTE GRAV DOMNULE PRESEDINTE,AVAND IN VEDERE CEA CE S-A INTAMPLAT MAI IN TOATE GUVERNELE,ACESTE LUCRURI MA FAC SA CRED CA TOATE GUVERNELE AU FOST BANTUITE NUMAI DE HOTI, NU DE POLITICIENI CARE SA SE OCUPE DE TREBURILE TARII.
SE TOT DISCUTA DESPRE ACEL DOSAR MICROSOFT, DESPRE CINE A FURAT,CARE A FURAT,...PAI TOTI AU FURAT SI TOTI SAU ACOPERIT UNII PE ALTII,ACUM ESTE NORMAL CA ESTE TARE GREU SA RECUNOASCA,PAI AVERILE DE MILIOANE DE EURO DE UNDE LE AU DOMNULE PRESEDINTE, DACA EI SE PLANG CA AU SALARII DE MIZERIE DE 4000 LEI LUNAR,DE UNDE?,DE CE NU SUNT VERIFICATI PE AVERI SA VEDEM CUM LE JUSTIFICA?UNDE ESTI TU CEAUSESCULE,CA INTR-O ZI FACEAI ORDINE CU TOTI HOTII CARE AU PRADAT SI JEFUIT TARA SI UN COPIL ARE DOAR 42 LEI ALOCATIE LUNARA,RUSSIINEEEE! RUSINE TUTUROR POLITICIENILOR CARE NU SUNT CAPABILI SA FACA NIMIC IN TARA ASTA PENTRU COPII,PENTRU FAMILILE SARACE,NIMIC NU FAC,FAC DOAR PENTRU EI SI FAMILIILE LOR,DACA AS AVEA O PUTERE,IA-SI MITRALIA PE TOTI! VA ROG SA LUATI MASURI SI SA PLECE TOTI ACESTI CORUPTI LA NIVEL INALT PENTRU CA EU CRED CA SUNTEM UNICI IN LUME CU ATATEA PERSOANE CORUPTE DIN INALTA CLASA POLITICA SI GUVERN!
Translate
Gigyok
+
1
2
1
 
Votati indemnizatii pentru parlamentarii care stau si dorm? Cand veti vota indemnizatii pentru persoanele cu handicap ? Un copil cu handicap grav cu asistent pesonal beneficiaza de buget complementar de 106 lei si alocatie de 84 de lei pana la data de 01 iunie . Atat sunt banii pentru un minor cu handicap. Cei 724 lei reprerzinta salariul asistentului personal pentru care se munceste 24 de ore din 24 de ore. Va ganditi doar la beneficiile personale nu si la oamenii de rand! De cand se asteapta modificari la legea 448/2006 si nu imbunatatiti nimic.....RUSINE ! RUSINE ! RUSINE! ......RUSINE !
Translate
 
Cum este posibil sa numiti un ministru al justitiei fara studii juridice ? Ati afirmat ca tehnocratii sunt persoane specializate pe domeniul de activitate ; cum se sustine in realitate aceasta afirmatie ?  Stiti cumva ce se intampla in justitia romana ? Ati avut vreun proces in instantele din Romania ? In justitie este mare nevoie de schimbare profunda, de respectarea legilor pt toti, deopotriva, de disciplina, de hotarari corecte, drepte si legale , de activitate,  cu adevarat,in interesul cetatenilor . Ar fi bine ca macar ministrul justitiei sa se apropie de activitatea de care raspunde si sa cunoasca bine situatia din institutiile subordonate. Sunt multe de facut, numai sa se vrea !
Translate
 
Myfull GlobalJurdics Office onPrsdency ONU and Gneral Assmably ONU - suatnble stact actual Guvern romanien Ciolos and ful guilaty total any\ether lats Guvren CFSN- Victor Ponta is Ful unic Guvern umans and Onerous and NonInacoimapatnce and NonMal Prcatice This Majoritar Ministers On NewGuavrn RomanienCountry the law and fact:Dacian CiolosPMtota towday-morning9:00-13:43-22.11.2015LuciaNicoletaGlod(BadeaNandM)Global jurdicsOfice on GNeral Assmablay ONU and Presdenacy ONUintern empapys onextarn employ18.11.2015 and at the For vera Dtermenat Conatract Ofice Global Jurdics . 
Translate
 
Buna ziua am si eu 2 intrebari la care as dori ca cineva sa ma ajute pt ca in romania noastra totii dau doar din umeri

Translate
 
Ce se mai stie despre acele pachete de la uniunea europeana este 1 din cele 2 intrebari

Translate
 
Cealanta intrebare este legata cu copilul meu cu grad de handicap 1 grav cu autism sa dat cu asistenta sociala pt copil sa fie angajata sotia iar primaria spune ca nu sunt locurii si fondurii am facut acuma o a 4 a cerere cu nr de registru si astept iar rasp de la primarie daca se respinge iar pot sal dau in judecata pt abuz,de 3 ani tot incerc sa o angajez dar nu sunt fondurii si locurii

Translate
 
Buna ziu, voi fi scurt si concis cu o intrebare :
Cum este posibil ca statul roman asigura multinationalele straine cu fonduri dar noile firme infiintate care ar puta angaja muncitori si in zona rurala nu primesc nici macat imprumut bancar?
Sunteti un guvern pentru Romania sau doar niste mincinosi ?
Rog binevoi un raspuns coerent concis si punctual. Mentione, ca deja am facut o investitie de 2000€ ( pornind de la zreo pur ,,,,adica cu o luna precedent de infiintarea firmei eram un zilier !!!)
Translate
 
Intrebare simpla. De ce nu aparati poporul impotriva unor interese meschine(banci pe care le aparati contestand legi care apara romanul,numiti ministrii care sa dea nume de firme la un scandal artificial pe piata laptelui probabil pentru ca exporta, aparati marii retaileri sa isi desfaca marfa de calitatea a doua impiedicand legea cu 51 % produse romanesti astfel impiedicand mici producatori romani sa se extinda in defavoarea prietenilor europeni, Impiedicand transplanturi in romania pentru ca sa ajunga organe la prietenii europeni observand faptul ca corpul de control trimis la spitale constata ca nu se indeplinesc conditii de transplant si curios doar putem preleva desi rata transplanturilor cu success crescuse semnificativ) ? Multumesc anticipat pentru raspuns si justificare intemeiata si reala 
Translate
 
Hello. All i want to Say. Stop killing and abusing dogs in Romania. Stop this horrible killing low right no. We are many People around the world ho Lock now how they suffer in this country. And this horrible chelter and horrible dogchatcher ho Abuse and Treat them like shitt. Now Romania do something right now. Stop this low and stop all dogchatcher and they want anymore get 240 eur for each dog they kill. Dogs deserve the best life ever. We in Norway and many other coutrey cant belive what we se in Romania. Dogs in Romania need help now
Add a comment...