Profile

Cover photo
Guvernul României
481 followers|72,932 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Preluarea mandatului de către ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu.
 ·  Translate
12
4
tivadar eross's profile photoFejes Robert's profile photoCip Iancu's profile photoTorill Almerud's profile photo
13 comments
 
Hello. All i want to Say. Stop killing and abusing dogs in Romania. Stop this horrible killing low right no. We are many People around the world ho Lock now how they suffer in this country. And this horrible chelter and horrible dogchatcher ho Abuse and Treat them like shitt. Now Romania do something right now. Stop this low and stop all dogchatcher and they want anymore get 240 eur for each dog they kill. Dogs deserve the best life ever. We in Norway and many other coutrey cant belive what we se in Romania. Dogs in Romania need help now
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a efectuat, în perioada 26 - 28 octombrie 2014, o vizită în Italia, la Torino și Florența. Programul vizitei a cuprins întâlniri cu reprezentanți ai autorităților locale, membri ai comunității românești din zonă, discuții cu mediul asociativ, precum și participarea la manifestări culturale dedicate românilor care trăiesc în Italia.
 ·  Translate
Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a efectuat, în perioada 26 -€28 octombrie 2014, o vizită în Italia, la Torino și Florența. Programul vizitei a cuprins întâlniri cu reprezentanți ai autorităților locale, membri ai comunității românești din zonă, ...
6
1
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Premierul Victor Ponta a avut ieri o întrevedere cu Dejan Židan, Viceprim-ministru, Ministrul Agriculturii, Silviculturii și Alimentației din Slovenia.
 ·  Translate
6
1
elvis plesescu's profile photo
 
Domnule Ponta,dupà o perioadà destul de lungà de meditatie,în privinta cererii pe care vam adresato,în care solicitatm un minim de ajutor-un vagon locativ,aceastà demisie din Guvernul României,cred cà se datoreazà si acestei ràceli fatà de situatia mea socialà.
 ·  Translate
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Profesorii vor primi în săptămânile următoare o sumă echivalentă cu 150 euro, în cadrul programului „Dezvoltarea carierei didactice”.
 ·  Translate
Profesorii vor primi în săptămânile următoare o sumă echivalentă cu aproximativ 150 euro, în cadrul programului "Dezvoltarea carierei didactice" finanţat din fonduri europene şi desfăşurat timp...
3
1
romeo feri's profile photo
 
Da saraci ce primesc care nare scoala
 ·  Translate
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Urmăriți declarații susținute de premierul Victor Ponta și primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la începutul ședinței de Guvern de ieri, 15 octombrie.

„Astăzi, împreună cu primarul general, vreau să fim de acord să alocăm din fonduri guvernamentale ca sprijin pentru a se plăti, mai departe, prin primărie, datoriile pe care ELCEN le are la furnizori de combustibili. De asemenea, având în vedere decizia de ieri a Consiliului General, vreau să accelerăm cu finalizarea fuziunii şi închidem în sfârşit problema istorică şi Bucureştiul să-şi poată începe investiţiile pentru un sistem de încălzire şi de apă caldă modern”, a declarat prim-ministrul.

Mai multe detalii: http://bit.ly/101kKfk
Declaraţii de presă susținute de ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, la finalul ședinței de guvern: http://bit.ly/1sWjarg
Actele normative incluse pe agenda şedinţei Guvernului României din 15 octombrie: http://bit.ly/1pfzqNL

#SedintaGuvern
 ·  Translate
3
1
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Premierul Victor Ponta a participat ieri la ceremonia de aniversare a 10 ani de operare aero-medicală a SMURD.
http://bit.ly/1rW5rgZ
 ·  Translate
1
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Urmăriți briefing-ul de presă susținut de ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, la finalul ședinței de Guvern de ieri, 11 noiembrie.

„A fost adoptată suplimentarea bugetului MAE cu 1,5 milioane de lei din Fondul de rezervă la dispoziţia primului ministru, care se adaugă la cei 4,27 milioane de lei care au fost deja alocaţi pentru organizarea tururilor I şi II ale alegerilor prezidenţiale. Această alocare de resurse suplimentare ne permite nouă să ne realizăm obiectivul pe care eu îl consider în acest moment prioritar, acela de a asigura în cele mai bune condiţii desfăşurarea celui de-al II-lea tur de scrutin în străinătate respectând întru totul prevederile legale”, a declarat ministrul.

Mai multe informații: http://bit.ly/1oJUyAP
Lista actelor normative aflate pe agenda ședinței de Guvern: http://bit.ly/1oJUJfk
Declarațiile premierului Victor Ponta de la debutul ședinței de Guvern: http://bit.ly/1oJUAJ5

#SedintaGuvern
 ·  Translate
7
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Urmăriți declarațiile premierului Victor Ponta de la debutul ședinței de Guvern din data de 29 octombrie.

„Astăzi Banca Mondială a publicat raportul Doing Business. România a urcat de pe locul 73 pe locul 48 în topul ţărilor, mult înaintea altor ţări europene, o creştere de 25 de locuri într-un singur an. Faţă de 2012 avem o povară fiscală mai redusă cu 1% din PIB. ”, a declarat premierul.

Mai multe informații: http://bit.ly/1tRPLyM

Briefing de presă al Ministrului delegat pentru IMM-uri, Florin-Nicolae Jianu: http://bit.ly/13imtOO

Lista actelor normative incluse pe agenda şedinţei Guvernului României din 29 octombrie 2014: http://bit.ly/1q25g0W

#SedintaGuvern
 ·  Translate
6
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Prim-ministrul Victor Ponta a participat ieri, la Palatul Victoria, la evenimentul de lansare a unor programe derulate prin fonduri europene. Alături de premier au mai participat Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Florin Jianu, respectiv ministrul Educaţiei Naţionale Remus Pricopie.

Prezentarea proiectelor este disponibilă la adresa: http://bit.ly/1otixo7
 ·  Translate
4
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Urmăriți declarațiile premierului Victor Ponta de la debutul ședinței de Guvern din data de 21 octombrie.

„Eu și o parte din miniștri am participat la conferința The Economist, în București, mă bucur că alţii au o părere mult mai bună despre România decât avem noi înşine, în sensul în care spun că suntem ţara cea mai stabilă, cu cea mai mare creştere şi potenţial economic şi vreau doar să vă rog, pe toţi miniştrii, să continuaţi discuţiile cu mediul de afaceri, cu reprezentanţii mediului asociativ, în aşa fel încât aceste măsuri de stabilitate economică şi socială să poată continua şi să ne folosim potenţialul. ”, a declarat premierul.

Mai multe informații: http://bit.ly/129lMXt

Lista actelor normative incluse pe agenda ședinței de guvern:http://bit.ly/1x7E04N

Briefing de presă al purtătorului de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă, la finalul ședinței de guvern: http://bit.ly/1yiZq0e
 ·  Translate
3
1
Ionel Dinu's profile photo
 
Va place in ce hal este tara?
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Ministrul delegat pentru Dialog Social, doamna Aurelia Cristea, ministrul Fondurilor Europene, domnul Eugen Teodorovici, secretarii de stat Ioana Cazacu și Radu Puchiu participă astăzi la deschiderea celei de-a XIV-a ediții a Forumului Național ONG.
 ·  Translate
4
Zaharia. Alexandru.32's profile photo
 
Bună Zioa. Va rog daca puteti ajuta intro problema am Lucrat la firmă de cablu catelu mia facut contractul de 3Luni program de 8ore perioada de proba. LUCRAM12ore mam învoit sa plec la banca sa fac cardul si a doua zi ma dat afară va rog ajutatima sa pot optine un loc de munca.
 ·  Translate
Add a comment...

Guvernul României

Shared publicly  - 
 
Românii care locuiesc în străinătate, cu permis de şedere şi de muncă, vor putea achiziţiona locuinţe prin programul Prima Casă, iar plafonul garanţiilor acordate exclusiv pentru aceştia va fi de 25 milioane lei, până la finele acestui an.
Prevederile sunt incluse într-un proiect de hotărâre de Guvern, elaborat de Ministerul Finanţelor.
 ·  Translate
Românii care locuiesc în străinătate, cu permis de şedere şi de muncă, vor putea achiziţiona locuinţe prin programul Prima Casă, iar plafonul garanţiilor acordate exclusiv pentru aceştia va fi de 25...
1
2
Add a comment...
Story
Tagline
Pagina oficială a Guvernului României
Introduction
Bine ați venit pe pagina oficială Google + a Guvernului României.
www.gov.ro
www.facebook.com/guv.ro
twitter.com/guv_ro
Contact Information
Contact info
Address
Piața Victoriei nr.1 București, România