Profile cover photo
Profile photo
Guvernul României
556 followers -
Pagina oficială a Guvernului României
Pagina oficială a Guvernului României

556 followers
About
Posts

Post has attachment
Preluarea mandatului de către ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Urmăriți briefing-ul de presă susținut de ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, la finalul ședinței de Guvern de ieri, 11 noiembrie.

„A fost adoptată suplimentarea bugetului MAE cu 1,5 milioane de lei din Fondul de rezervă la dispoziţia primului ministru, care se adaugă la cei 4,27 milioane de lei care au fost deja alocaţi pentru organizarea tururilor I şi II ale alegerilor prezidenţiale. Această alocare de resurse suplimentare ne permite nouă să ne realizăm obiectivul pe care eu îl consider în acest moment prioritar, acela de a asigura în cele mai bune condiţii desfăşurarea celui de-al II-lea tur de scrutin în străinătate respectând întru totul prevederile legale”, a declarat ministrul.

Mai multe informații: http://bit.ly/1oJUyAP
Lista actelor normative aflate pe agenda ședinței de Guvern: http://bit.ly/1oJUJfk
Declarațiile premierului Victor Ponta de la debutul ședinței de Guvern: http://bit.ly/1oJUAJ5

#SedintaGuvern
Add a comment...

Post has attachment
Urmăriți declarațiile premierului Victor Ponta de la debutul ședinței de Guvern din data de 29 octombrie.

„Astăzi Banca Mondială a publicat raportul Doing Business. România a urcat de pe locul 73 pe locul 48 în topul ţărilor, mult înaintea altor ţări europene, o creştere de 25 de locuri într-un singur an. Faţă de 2012 avem o povară fiscală mai redusă cu 1% din PIB. ”, a declarat premierul.

Mai multe informații: http://bit.ly/1tRPLyM

Briefing de presă al Ministrului delegat pentru IMM-uri, Florin-Nicolae Jianu: http://bit.ly/13imtOO

Lista actelor normative incluse pe agenda şedinţei Guvernului României din 29 octombrie 2014: http://bit.ly/1q25g0W

#SedintaGuvern
Add a comment...

Post has attachment
Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a efectuat, în perioada 26 - 28 octombrie 2014, o vizită în Italia, la Torino și Florența. Programul vizitei a cuprins întâlniri cu reprezentanți ai autorităților locale, membri ai comunității românești din zonă, discuții cu mediul asociativ, precum și participarea la manifestări culturale dedicate românilor care trăiesc în Italia.
Add a comment...

Post has attachment
Premierul Victor Ponta a avut ieri o întrevedere cu Dejan Židan, Viceprim-ministru, Ministrul Agriculturii, Silviculturii și Alimentației din Slovenia.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Prim-ministrul Victor Ponta a participat ieri, la Palatul Victoria, la evenimentul de lansare a unor programe derulate prin fonduri europene. Alături de premier au mai participat Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Florin Jianu, respectiv ministrul Educaţiei Naţionale Remus Pricopie.

Prezentarea proiectelor este disponibilă la adresa: http://bit.ly/1otixo7
Add a comment...

Post has attachment
Urmăriți declarațiile premierului Victor Ponta de la debutul ședinței de Guvern din data de 21 octombrie.

„Eu și o parte din miniștri am participat la conferința The Economist, în București, mă bucur că alţii au o părere mult mai bună despre România decât avem noi înşine, în sensul în care spun că suntem ţara cea mai stabilă, cu cea mai mare creştere şi potenţial economic şi vreau doar să vă rog, pe toţi miniştrii, să continuaţi discuţiile cu mediul de afaceri, cu reprezentanţii mediului asociativ, în aşa fel încât aceste măsuri de stabilitate economică şi socială să poată continua şi să ne folosim potenţialul. ”, a declarat premierul.

Mai multe informații: http://bit.ly/129lMXt

Lista actelor normative incluse pe agenda ședinței de guvern:http://bit.ly/1x7E04N

Briefing de presă al purtătorului de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă, la finalul ședinței de guvern: http://bit.ly/1yiZq0e
Add a comment...

Post has attachment
Profesorii vor primi în săptămânile următoare o sumă echivalentă cu 150 euro, în cadrul programului „Dezvoltarea carierei didactice”.
Add a comment...

Post has attachment
Urmăriți declarații susținute de premierul Victor Ponta și primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la începutul ședinței de Guvern de ieri, 15 octombrie.

„Astăzi, împreună cu primarul general, vreau să fim de acord să alocăm din fonduri guvernamentale ca sprijin pentru a se plăti, mai departe, prin primărie, datoriile pe care ELCEN le are la furnizori de combustibili. De asemenea, având în vedere decizia de ieri a Consiliului General, vreau să accelerăm cu finalizarea fuziunii şi închidem în sfârşit problema istorică şi Bucureştiul să-şi poată începe investiţiile pentru un sistem de încălzire şi de apă caldă modern”, a declarat prim-ministrul.

Mai multe detalii: http://bit.ly/101kKfk
Declaraţii de presă susținute de ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, la finalul ședinței de guvern: http://bit.ly/1sWjarg
Actele normative incluse pe agenda şedinţei Guvernului României din 15 octombrie: http://bit.ly/1pfzqNL

#SedintaGuvern
Add a comment...

Post has attachment
Ministrul delegat pentru Dialog Social, doamna Aurelia Cristea, ministrul Fondurilor Europene, domnul Eugen Teodorovici, secretarii de stat Ioana Cazacu și Radu Puchiu participă astăzi la deschiderea celei de-a XIV-a ediții a Forumului Național ONG.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded