Profile cover photo
Profile photo
Mieza S
About
Posts

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Kamikaseh Legacy Hood
Bangkit tedetedettum ada lama silent Take it tedududum ini kali bunyi siren Nega mari mari datang lu Bising tak berani kau lama atau baru Bawah bayu 2xBukan taraf mu 2x Below wind 2x Lain macam tu 2x Nega game 2x sini bersatu 2x tunjuk fang 2x this baw...
Lirik Lagu Kamikaseh Legacy Hood
Lirik Lagu Kamikaseh Legacy Hood
kanvasdakwat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Line Clear Crhymetyme (Salah Tempat Part 2 Diss)
tak clear ni punchline beratoq nak bagi line clear ramai muka ketat cuz my crew is gettin' tighter crhymetyme wwe? salah eja not my fault acrobatics atas bar let me give you a summersault gonna smack down masuk gelanggang we never back down gonna take down ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Sembilan Sabbala [Crhymetyme Diss]
senak pale bapak kau, ni aku datang sebab korang nak sangat empat penjenayah ditembak mati macam kat kuala langat punchline korang tak sampai diorang pergi merantau takde bola atas padang aku rembat kepala kau aku koyak, handle budak tak berotak nak rap lep...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Salah Tempat Part 2 Lawalah Familia (Tak Clear) [Crhymetyme Diss]
Danye im like biar je doh, diorang ni real kan tak kuasa nak mencuba, you gon kneel son kalau skills, aiight, tapi bodoh sekali korang tak nak simpan then lagu macam iklan takde plan nak respect pun, weird flex but ok mr. "i listen to the old days" kids be ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Education Fun Run 2019
minggu lepas, aku dengan beraninya telah menyertai education fun run di taman botani shah alam . kau gila? ni pertama kali aku masuk run tau. dan dan paling penting, aku cuma training sehari sahaja. itu pun tak sampai 5km.  aku barai masa hari kejadian. hah...
Education Fun Run 2019
Education Fun Run 2019
kanvasdakwat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Sambutan 'New Year' untuk Merai Longgokan Sampah
sumber: google pertama kali dalam sejarah hidup aku, sambut tahun baru di sekitar bandar kuala lumpur. kalau tidak, pada hari terakhir untuk pada setiap tahun tempat aku adalah diatas katil berbaring dengan telefon di tangan. aku orang paling aktif like sta...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Kelmarin Seventeen
Kemarin engkau Masih ada disini Bersamaku Menikmati rasa ini Berharap semua Takkan pernah berakhir Bersamamu Bersamamu Kemarin Dunia terlihat sangat indah Dan denganmu Merasakan ini semua Melewati hitam Putih hidup ini Bersamamu Bersamamu Kini Sendiri disin...
Lirik Lagu Kelmarin Seventeen
Lirik Lagu Kelmarin Seventeen
kanvasdakwat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Untuk Mencintaimu Seventeen
Apa yang harus aku lakukan Untuk membuat kau mencintaiku Segala upaya tlah kulakukan untukmu Apa yang harus aku temukan Untuk membuat kau menyayangiku Inilah aku yang memilih kau untukku Reff: Karna aku mencintaimu Dan hatiku hanya untukmu Tak akan menyerah...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Selalu Mengalah Seventeen
jelaskan padaku isi hatimu seberapa besar kau yakin padaku untuk tetap bisa bertahan denganku menjaga cinta ini pertengkaran yang terjadi seperti semua salahku mengapa selalu aku yang mengalah tak pernahkah kau berfikir sedikit tentang hatiku mengapa ku yan...
Lirik Lagu Selalu Mengalah Seventeen
Lirik Lagu Selalu Mengalah Seventeen
kanvasdakwat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Body Sparkling by Titi Kamal dan Pore Purifying Serum Cleanser Althea
tak henti - henti althea buat kejutan untuk #altheangle. baru - baru ni althea telah mengirimkan aku sebuah kotak dengan isi dalam yang sangat indah. iaitu sebotol body sparkling dan serum cleanser yang dibawa terbang jauh dari korea.  body sparkling mist a...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded