Profile cover photo
Profile photo
Google Suomi
16,295 followers -
Uutisia ja ajankohtaista tietoa Google Suomesta
Uutisia ja ajankohtaista tietoa Google Suomesta

16,295 followers
About
Google Suomi's posts

Post has attachment
Olemme lanseeranneet uuden neuroverkkoihin ja koneoppimiseen perustuvan käännösalgoritmin Google Kääntäjään. Tästä lähtien käännökset tulevat olemaan paljon tarkempia ja paranevat jokaisen käyttäjien tekemän käännöksen myötä. Siltä varalta, että sattuisit kaipaamaan käännöskukkasia, alla viimeinen kömmähdyksemme.

Tässä käännös vanhalla ja uudella algoritmilla:
Photo

Post has attachment
#GoogleDuo - videopuhelut yhden painalluksen päässä. Android ja iOS. Koputustoiminto näyttää soittajan kuvan - et enää koskaan missaa tärkeää hetkeä. Lue lisää Googlen virallisesta blogista: https://googleblog.blogspot.fi/2016/08/meet-google-duo-simple-1-to-1-video.html
Animated Photo

Post has attachment
Sukella taiteen, historian ja maailman ihmeisiin Google Arts & Culture -verkkosivun ja sovelluksen kanssa.

Post has attachment
“How Google Fights Piracy” -raporttia on päivitetty. Raportissa kerrotaan mm. että käynnistämisestään asti YouTuben Content ID:n kautta on maksettu yli 2 miljardia dollaria tekijänoikeudet omistaville tahoille

Raportti kertoo yhtiön käynnistämistä ohjelmista-, säännöistä ja käytännöistä-, sekä teknologioista joilla se taistelee piratismia vastaan.

Post has attachment
Tänään vietetään kansainvälistä pakolaispäivää. Jokainen meistä voi auttaa: http://googlefipress.blogspot.fi/2016/06/osoita-tukesi-kansainvalisena.html

Post has attachment
Google avaa Digital News Iniative Innovation Fundin toisen hakukierroksen. Ensimmäisellä kierroksella 128 hanketta sai rahoitusta. Hakuaika on 11.7. saakka.

Post has attachment
Juhlimme MyAccount-palvelun ensimmäistä vuotta uusilla ominaisuuksilla. Palvelua käyttää jo miljardi ihmistä. Uusissa ominaisuuksissa on mukana myös "löydä puhelimesi" toiminto.

Post has attachment
Google julkaisi tänään vuotuisessa kehittäjätapahtumassaan mielenkiintoisia uusia palveluita. Mukana oli mm. uusi Google Assistant. Lue lisää blogista.

Post has attachment
Meillä on ilo esitellä, itsestään ajava pyörä! #selfdrivingbike

Katso video täältä - https://goo.gl/hZo4I0

Google Play Music on avannut uuden Concierge-palvelun Suomessa. Uusi ominaisuus ehdottaa käyttäjälle ammattilaistiimin kokoamia ja keräämiä soittolistoja, jotka sopivat mielentilaan, tiettyyn aikaan päivästä tai johonkin aktiviteettiin, jota on juuri tekemässä.

Soittolista-toiminto tarjoaa huippukokoelmia, kuten Soittakaa Paranoid! tai Tangon charmi. Etsit sitten vanhoja suosikkeja tai haluat löytää uutta musiikkia, löydät jatkossa täydellisen soittolistan touhujesi taustalle Play Musicista.

Google Play Musicia voi testata 60 päivän ajan ilmaisella testijaksolla. Palvelu löytyy Google Playsta.

Soittakaa Paranoid!:
https://play.google.com/music/listen?u=3&pli=1#/wst/sm/Txwqs2kroerawikecpo23cnodle
Tangon charmi:
https://play.google.com/music/listen?u=1&pli=1#/wst/situations/Lm6rx2fse4lbjx5xtp3uodp7qyq
Wait while more posts are being loaded