Profile cover photo
Profile photo
Godsommer.dk
4 followers -
Sommerhusudlejning i Danmark. Lej privat eller via bureau.
Sommerhusudlejning i Danmark. Lej privat eller via bureau.

4 followers
About
Posts

Post has attachment

Det er blevet tydeligere at privat sommerhusudlejning ER billigt! Vi har tilføjet prisniveau i annonceoversigten, så det er lettere at finde sommerhuse der udlejes til gode priser.
https://www.godsommer.dk/privat-sommerhusudlejning-billigt.aspx

Post has attachment
Deltag i konkurrencen om et weekend ophold i et 24-personers luksus sommerhus.

Sommerhus ved Skødshoved strand på Mols udlejes til 4 personer. Kun 10 min. gåtur til børnevenlig badestrand. Kontakt annoncøren for yderligere information.

http://www.godsommer.dk/danmark/skodshoved-strand/sommerhus-4-personer-ostjylland-mols-bornevenlig-strand-1415.aspx

Post has attachment
Sommerhus ved Kongsmark Strand udlejes direkte af ejer. Nyrenoveret i 2008 og plads til 5 personer. Havudsigt og kun 20 meter til stranden. Kontakt annoncøren for yderligere information.

Post has attachment
Dejligt sommerhus til 6 personer udlejes i Kandestederne i Nordjylland. Sommerhuset ligger kun 1.000 meter fra Vesterhavet. Kontakt annoncøren for yderligere information.

Post has attachment
Stor feriebolig på 220m2 med plads til 14-20 personer udlejes privat i Skagen i Nordjylland kun 400 meter fra Kattegat. Kontakt annoncøren for yderligere information.

Post has attachment
Sommerhus i Skibby med udendørs spa. Sommerhuset kan rumme 6 personer og er på hele 109m2. Senest renoveret i 2005. Kontakt annoncøren for yderligere information.

Post has attachment
Lækkert sommerhus i Hou i Nordjylland udlejes direkte af ejeren. Sommerhuset er senest renoveret i 2009 og har plads til  6 personer fordelt i 3 soverum. Trådløst internet og aircondition. Kontakt annoncøren for yderligere information.

Post has attachment
Skønt sommerhus i Skagen til 6 personer udlejes privat. Kun 400 meter til Vesterhavet. Lukket have med syd-vestvendt terrasse. Kontakt annoncøren for yderligere information.
Wait while more posts are being loaded