Profile cover photo
Profile photo
Jocuri pentru copii
6 followers -
Cele mai noi jocuri pentru copii
Cele mai noi jocuri pentru copii

6 followers
About
Jocuri pentru copii's posts

Post has attachment
Memorie cu locomotiva Thomas si prietenii sai. Incearca sa descoperi cartile cu personaje pentru a putea trece la un nivel superior in acest joc de carti cu memorie, alaturi de Thomas and Friends.
 http://www.gamesjocuri.ro/memorie-locomotiva-thomas.html #jocuri #gamesjocuri #jocuritrenuri  

Post has attachment
Construieste trenuri cu locomotivele Thomas si Duncan, celebrele personaje din Thomas si prietenii. Incearca sa construiesti o locomotiva rapida si fiabila pregatita pentru toate caile ferate din tinutul personajelor de poveste.
 http://www.gamesjocuri.ro/construieste-trenuri-cu-thomas.html #jocuri #gamesjocuri #jocurithomas #jocuritrenuri  

Post has attachment
Ghideaza trenurile express pe sinele caii ferate. Condu cu atentie locomotiva pentru ca vagoanele sale sunt incarcate cu marfa foarte casanta si nu trebuie sa se sparga.
 http://www.gamesjocuri.ro/ghideaza-trenurile-express.html #jocuri #gamesjocuri #jocuritrenuri  

Post has attachment
Locomotiva Thomas in Egypt este un joc din categoria de jocuri cu trenuri Thomas si prietenii sai. Plimba-te alaturi de celebra locomotiva prin tot Egiptul si treci peste toate obstacolele care iti ies in cale.
 http://www.gamesjocuri.ro/trenuletul-thomas-plimbare-prin-egypt.html  #jocuri #gamesjocuri #jocuritrenuri  

Post has attachment
Aici vei gasi cele mai noi jocuri in 2 2014 de pe site-ul GamesJocuri.ro. Rasfoieste fiecare pagina ajutandu-te de link-urile directe din partea de sus sau jos a paginii, iar daca nu gasesti suficiente jocuri in 2 in aceasta categorie, poti incerca o cautare noua.
Daca iti place jocul pe care il joci din sectiunea cu jocuri in 2, voteaza-l pentru a putea fi adaugat in sectiunea cu cele ma jucate jocuri in 2.
 http://www.gamesjocuri.ro/jocuri-in-2.htm #jocuri #gamesjocuri #jocuri_in_2_jucatori #jocuriindoijucatori #jocuriindoi #jocurimultyplayer #multiplayer  

Post has attachment
Trenuletele Tycoon merg pe sinele cailor ferate si transporta marfa cu vagoanele trase de locomotive. Incarca marfa si transport-o pe sinele incrucisate ale caii ferate.
 http://www.gamesjocuri.ro/trenuletele-tycoon.html #tycoon #jocuri #jocuritrenuri #gamesjocuri  

Post has attachment
Incearca sa mergi cu trenul pe sine alaturi de eroii preferati din animatia Thomas and Friends. Demonstreaza prietenilor ca locomotiva Thomas este una foarte puternica si poate invinge celelalte trenuri din gara.
 http://www.gamesjocuri.ro/thomas-pe-sine.html #jocuri #trenuri #jocuritrenuri #gamesjocuri  

Post has attachment
Inscrie-te in cel mai cunoscut campionat de lovituri libere 3D, lovituri care se executa cu cea mai mare finete. Suteaza la poarta aparata de catre portarul advers si marcheaza pentru a putea castiga competitia fotbalistica.
 http://www.gamesjocuri.ro/campionatul-lovituri-libere-3d.html #jocuri #gamesjocuri  

Post has attachment
Daca ai o sugestie pentru sectiunea cu jocuri fotbal ne poti trimite un email iar noi vom adauga jocul ales. Urmareste gamesjocuri.ro pe Google+ dar si cele mai noi postari pe Google+ http://www.gamesjocuri.ro/jocuri-fotbal.htm #fotbal #jocurifotbal #jocuri #gamesjocuri  

Post has attachment
Participa la un meci de fotbal simplu unu vs unu impreuna cu prietenul tau cel bun. Joaca fotbal pe gazonul cu iarba proaspata si inscrie cat mai multe goluri in acest joc de fotbal in 2 jucatori.
 http://www.gamesjocuri.ro/fotbal-1-vs-1.html #jocuri #gamesjocuri #jocurifotbal  
Wait while more posts are being loaded