Profile cover photo
Profile photo
G4S Danmark
77 followers -
G4S Danmark
G4S Danmark

77 followers
About
Posts

Post has attachment
Når politiet finder værdifulde/letomsættelige tyvekoster, kan det være svært for dem at finde den oprindelige ejer. Det problem løser DNA-mærkning.

Du mærker dine ting med en gennemsigtig væske, der kun kan ses under ultraviolet lys, og registrerer det i en online database. Væsken er unik og indeholder kunstig DNA og mikrodots, så politiet altid kan finde frem til ejeren.
 
Mærkningen ødelægger ikke tingene, da den ikke kan ses med det blotte øje – og den kan ikke umiddelbart vaskes eller slides af. Derfor er det en ret effektiv måde til at sikre dine mest skattede ting på.
 
Kunstig DNA-væske bruges også af banker og butikker til at forhindre overfald og røveri. De har opsat en DNA-spray ved udgangen, der kan sprøjte DNA-væske på den flygtende røver. Det gør det let at forbinde ham eller hende med gerningsstedet senere. (Du kan læse mere om denne løsning her: http://www.g4s.dk/Erhverv/Produkter/DNA-spray.aspx)
 
Teknikken med DNA-mærkning og DNA-spray er forholdsvis ny i Danmark, men er meget udbredt i udlandet, hvor det har virket meget præventivt.
 
Du kan købe et kit til DNA-mærkning til privat brug her: http://www.g4s.dk/Webshop/Webshop-Privat/DNA.aspx

og til erhverv her: http://www.g4s.dk/Erhverv/Produkter/DNA-kit_shop.aspx
Photo
Add a comment...

Post has attachment
I dag lancerer vi G4S Everhome. Det er et prisbilligt alternativ til vores normale tyverialarm til private. Du får en enkel løsning med video, du let selv kan installere. Derefter kan du følge med på din smartphone, hvis alarmen går.

Alarmen er ikke forbundet til vores kontrolcentral, det betyder, at der ikke kommer nogen vagt ud, hvis alarmen går. Dvs. at med G4S Everhome skal du altså selv "rykke ud" ved alarm og selv sørge for afdækning efter eventuelle indbrud.

På videoen kan du se, hvordan G4S Everhome fungerer -- og hvor nemt det er at installere en G4S Everhome-alarm derhjemme på under en time.

Se også mere på www.g4severhome.dk
Add a comment...

Post has attachment
Vi bliver ofte spurgt, hvor hurtigt vi rykker ud, når der er indbrud. Det kan vi ikke svare på, fordi det afhænger af, hvor nærmeste vagt befinder sig ift. hvor alarmen er gået. Vi har ingen central, hvorfra alle biler kører ud - det ville gøre det alt for let for tyvene at udregne en udrykningstid. I stedet er vores biler udstyret med GPS, så vi kan hele tiden kan se, hvor de er henne.

Til gengæld ved vi, at det har en præventiv effekt at have en tyverialarm fra G4S. Tyvene kender os, og de ved at der er en vagt på vej fra det øjeblik de bryder ind.

Derfor er indbrud på steder, der har alarm også korte -  tyvene er ude igen indenfor få minutter, fordi de ved, at de kun har kort tid at operere i. De er mao. opdaget det øjeblik alarmen går, og sirenen begynder at larme.

Når vores vagt kommer til stedet, sørger han i øvrigt for, at der bliver dækket af, hvor tyvene er kommet ind, så regn og sne ikke ødelægger inventar, mens du er væk.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kan man have tyverialarm, når man har kæledyr, der går rundt hjemme i stuen, mens alarmen er sat til? Ja, det kan man faktisk godt. Der findes en særlig slags rumføler, der gør det muligt for 1stk. kæledyr (fx en hund eller en kat) på op til 37 kg kan gå rundt i huset uden at sætte alarmen i gang.

Hvis man har mere end 1 husdyr eller en større hund, så kan man stadig godt få alarm, det bliver bare med en anden løsning end rumfølere i de rum, hvor dyrene færdes. Man kan altid ringe til os og få konsulenthjælp gratis - vi finder en løsning.

Foto credit: https://www.flickr.com/photos/nickellis74/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Denne video viser et eksempel på videoovervågning med den standardpakke, vi tilbyder mindre virksomheder.

Der er fire HD kameraer i pakken samt selvfølgelig skærm, harddisk og software til at vise optagelserne og kigge i historiken. Kameraerne kan også optage natbilleder.

Læs mere her: http://www.g4s.dk/Erhverv/Produkter/Videoovervaagning_shop.aspx
Add a comment...

Post has attachment
Når man bestiller en tyverialarm hos G4S, så er det altid os, der sætter den op. Det er fordi en del af aftalen er, at vi garanterer, at alarmen virker. Det kan vi kun, hvis vi også har sat den op. Vores montører er i øvrigt alle uddannede elektrikere.
Add a comment...

Post has attachment
Her kan man se, hvordan vores privatalarm fungerer i hverdagen, og hvor let det er, at slå den til og fra. Men man behøver faktisk ikke stå henne ved alarmens betjeningspanel for at  slå den til go fra: man kan tilvælge en lille fjernbetjening, og derudover findes der også en gratis app til iPhone og Android.


Du kan læse mere om vores tyverialarm til private hjem her: http://www.g4s.dk/Webshop/Webshop-Privat/SmartAlarm_P5.aspx
Add a comment...

Post has attachment
At have tyverialarm fra G4S fungerer præventivt. Det gør det, fordi tyvene ved, at det øjeblik de bryder ind, så ER de opdaget, og en vagt er på vej. Det stresser og sikrer i de fleste tilfælde, at tyvene slet ikke går i gang. Her fortæller ejeren af en dyreklinik om, hvordan gentagende indbrud ophørte, efter de fik installeret G4S alarm.
Add a comment...

Post has attachment
En tågekanon er et virkelig effektivt redskab til at stoppe tyve, der allerede er brudt ind. Vi ved, at tyve der er bryder ind, hvor der er alarm kun bliver på stedet meget få minutter. Hvis de ikke kan se noget i den tid, vanskeliggøres deres projekt væsenligt.

Denne video viser hvor hurtigt et lokale bliver fyldt med tåge, når tågekanonen går i gang. Det gør den, når alarmen går i gang.

Du kan bestille en tågekanon som tillæg til vores tyverialarm til erhverv:
http://www.g4s.dk/Erhverv/Produkter/Tyverialarm_shop.aspx
Add a comment...

Post has attachment
En overfaldsalarm er en lille alarm, som man bærer rundt på sig. Et klik på en knap starter kontakten med vores alarmcentral. Alarmen har GPS, så man let kan se, hvor en person befinder sig.

Vi starter altid med at lytte for at evaluere situationen. Hvis der er et overfald eller en trussel i gang, så vil vi selvfølgelig ikke risikere at afsløre, at alarmen er blevet udløst. Hvis vi kan høre, at der er problemer, så ringer vi straks 112. Alternativt vil vores næste step være at tale med personen, der har udløst alarmen for at høre, hvad der er galt.

Vi har lavet en lille video, hvor man kan høre mere om overfaldsalarmen. Du kan se pris og abonnement her:
http://www.g4s.dk/Erhverv/Produkter/Personsikring_shop.aspx
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded