Profile cover photo
Profile photo
Fyns Kran Udstyr A/S
25 followers -
FKU A/S - løftegrej, stålwirer, taljer, kraner, løfteudstyr, vakuumløft m.m.
FKU A/S - løftegrej, stålwirer, taljer, kraner, løfteudstyr, vakuumløft m.m.

25 followers
About
Posts

Post has attachment
ER DU også klar til at spare tid med ERGOLASH surringer? ⏱️✅👍
Se hvor meget tid du kan spare i videoen herunder.
Se mere information om ERGOLASH produkterne her: https://fyns-kran.dk/ergolash/
Add a comment...

Post has attachment
1,5 Ton vs. 125 Ton
Vi leverer løftegrej i alle dimensioner – billedet er taget vores afdeling i Esbjerg i denne uge og illustrer på en god måde størrelsesforholdet mellem en Gunnebo ovalring med en kapacitet (WLL) på 1,5 Ton vs. 125 Ton.
Mangler du nyt løftegrej? Se mere om vores udvalg på over 10.000 varenumre fra Gunnebo og mange andre brands her: https://fyns-kran.dk/produkter/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
En flok af vores medarbejdere har været på besøg i Sverige hos vores premium brandpartner, Gunnebo.
Produktionen hos svenske Gunnebo Industries består primært af mange automatiserede processer kombineret med lidt godt gammeldags håndværk; det færdige produkt er 100% kvalitetsløftegrej.
Vi har samlet lidt video og billeder fra besøget herunder.

Mangler du nyt løftegrej? Se mere om vores udvalg på over 10.000 varenumre her: https://fyns-kran.dk/produkter/
Add a comment...

Post has attachment
Vi foretager alle typer prøvebelastninger med waterbags – f.eks. denne med en waterbag med en kapacitet på hele 100T 🏗️ ⛓️ 💦

Waterbags kan bruges til alle typer kraner og den unikke fordel i forhold til traditionelle vægtklodser er at de hverken vejer eller fylder meget uden vand i. De kan desuden bruges både på land og på søen. Prøvebelastning er en fast del af det lovpligtige eftersyn er kraner.

Uanset hvor stor kapacitet din kran har, så er vores serviceafdeling klar til opgaven – ring til os på 7015 2015 eller se mere, hvad vores serviceafdeling kan - lige her: https://fyns-kran.dk/test-service/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Skal du bruge løftegrej til din næste eller nuværende bæltekran, mobilkran, tårnkran eller lastbilkran?

Vi er klar til at levere en komplet pakke med det bedste løftegrej på markedet – eller lige det løftegrej du mangler, ring få et tilbud nu på 7015 2015.

Vi leverer løftegrejet til alle typer kraner. Se f.eks. hvorfor Maximus Kran- og Specialtransport valgte os som leverandør. Læs mere her:
https://fyns-kran.dk/fyns-kran-udstyr-leverer-loeftegrej-til-seneste-indkoeb-fra-maximus-kran-og-specialtransport/
Add a comment...

Post has attachment
Ny kran? Vi leverer hver uge nye kranløsninger i hele Danmark. Bl.a. har vi leveret denne traverkran med hævet travers til en kunde, at traversen er hævet betyder at den løftes op imellem de langsgående profiler så den kører i samme højde. Det sikrer en maksimal løftehøjde i arbejdsområdet. 👍 ⛓️

Type: ERIKKILA single girder raised
WLL: 1250 kg.
Længde: 13 meter.
Bredde: 4 meter.
Talje: 400 volt Verlinde VR12 med to hastigheder og 5 meters hejsehøjde.

Kunne du også tænke dig en traverskran som denne? Eller måske en helt anden? Så kan du se mere om vores brede sortiment af kraner samt få en pris - inden for 24 timer med vores Crane Budget Pricer (CBP) her: https://fyns-kran.dk/kraner-2/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Få certifikaterne på løftegrej, kraner m.m. på mobilen med EasyCert 🤳📲📜👍

I videoen kan du se, hvor let det er for chauffør Michael Cederfeldt Olsson hos Karl Thygesen & Søn Aps, når han skal fremvise certifikater på løftegrejet ombord på sin mobile tårnkran.

Kranen, som Michael Cederfeldt Olsson er chauffør på, er en Liebherr MK 88. Selvom kranen ser kompakt ud, kan den have hele 45 meter udlæg samt mulighed for en kroghøjde på helt op til 59 m. Desuden kan den være hejseklar på kun på 1/2 time, når den ankommer til opgaven.

Vil du også slippe for certifikater i papirform eller have et unikt overblik over dit udstyr med EasyCert? Når du vælger os, til at foretage dine lovpligtige eftersyn får du, ligesom Karl Thygesen & søn, også gratis adgang til vores unikke system EasyCert – hvor alt din dokumentation og alle dine certifikater er samlet ét sted, og hvor du altid har online adgang via vores app og easycert.dk.

Se mere om de fordele der følger med EasyCert her: https://fyns-kran.dk/easy-cert/

Add a comment...

Post has attachment
BRUG ÉN KRAN – TIL MANGE FORSKELLIGE OPGAVER 🔗🏗️👍

Davit kraner fra amerikanske Thern kan nemt flyttes fra base til base – du kan derfor have én kran til mange forskellige opgaver.

Derudover har kranerne innovative løsninger som bl.a. et ’Quick Disconnect Anchor’ (muliggør hurtig afmontering af wiren fra kranen) – dermed kan wireren blive siddende på f.eks. pumper og let kobles på kranen, når de skal vedligeholdes.
Thern Davit-kraner anvendes ikke kun hos spildevandssanlæg men er bl.a. også populære hos:
- Industri virksomheder.
- Byggepladser.
- Diverse køretøjer f.eks. ladbiler.

Se meget mere om de unikke kraner fra Thern her: https://fyns-kran.dk/davit-kraner/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Der bliver hver dag samlet mange kædesæt på vores værksteder i hele Danmark. 🔗🏗️👍️

Et Gunnebo® kædesæt i denne dimension, bliver dog ikke samlet hver dag.
• Type: 4-O-EKN-OG - klasse 10 – 22 mm
• Længde: 7,5 meter.
• WLL (kapacitet): 42.0T / 30.0T

Husk: Du kan finde dit næste kædesæt, uanset størrelse, lige her: https://fyns-kran.dk/kaedesaet-2/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vi har leveret i alt 6 stk. VETTER Meister M svingkraner med elektrisk krøj til Alfa Laval i Søborg.

Tim Honoré fra Alfa Laval udtaler: Mine oplevelser med Fyns Kran Udstyr er positive og baseret på flere projekter jeg har været involveret i hos Alfa Laval i perioden 2014 til i dag. Fyns Kran Udstyr fremstår for os, som en leverandør man først og fremmest kan stole på; og som på alle parametre lever op til hvad man kan forvente.

Punktlighed ift. aftalte terminer, Kvalitet af det udførte arbejde og ikke mindst levering af solide velfungerende kraner, hertil rådgivning, opmåling og løbende dialog i forløbet fra behov opstår til at leverance er færdig. Vi har også været tilfredse med både den efterfølgende løbende service og de udførte reparationer på vores kraner.

Kunne du også tænke dig en svingkran dem du ser på billedet? Eller måske en helt anden kranløsning? Så kan du se mere om vores brede sortiment af kraner samt få en pris - inden for 24 timer med vores Crane Budget Pricer (CBP) her: https://fyns-kran.dk/kraner-2/

Er du i tvivl om hvilken løsningen der vil være den bedste til jeres behov? Tag en uforpligtende snak med din lokale konsulent - du finder kontaktoplysningerne her: https://fyns-kran.dk/salg-eksternt/

Alfa Laval er en verdensledende producent af bl.a. pumper, ventiler, varmevekslere og separatorer.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded