Profile cover photo
Profile photo
Finantare.ro
68 followers -
proiecte, finantare, fonduri, IMM, ONG, beneficiari, APL, program, investitii,
proiecte, finantare, fonduri, IMM, ONG, beneficiari, APL, program, investitii,

68 followers
About
Posts

Post has attachment
Marius Vornicu este absolvent FEAA 2018 si viitor antreprenor. Marius efectueaza un stagiu de practica antreprenoriala in Croatia prin programul Erasmus pentru Tineri Antreprenori unde invata cum poate fi gestionata o afacere dintr-o industrie specifica. Finantare.ro a realizat un scurt interviu cu scopul de a promova efortul Asociatiei Reginnova si a programului „Erasmus pentru Tineri Antreprenori” in Romania.
Add a comment...

Post has attachment
Patru dintre cele 20 de proiecte selectate sa ilustreze concluziile Raportului Interreg 2018 privind efectele cooperarii interregionale, publicat in luna august, sunt din Romania. Cele patru proiecte sunt Clusterix, DIFASS, EPTA si MORE4NRG si reprezinta dovada beneficiilor pe care astfel de proiecte le-au adus europenilor si mediului de afaceri, in perioada 2007-2014.
Add a comment...

Post has attachment
Ministerul Finantelor a anuntat, miercuri, cand vor putea firmele private care fac investitii in Romania sa depuna cererile pentru ajutoarele de stat in valoare totala de 614 milioane de lei (132 milioane euro) pe anul 2018, dar aprobarea finantarilor este conditionata de rectificarea bugetara.
Add a comment...

Post has attachment
Luni, de la ora 10.00, antreprenorii din Romania au inceput sa se inscrie online in programul Comert si Servicii 2018, prin care pot obtine de la stat ajutoare nerabursabile de pana la 250.000 de lei (aproape 54.000 de euro) fiecare, pentru investitii in mici afaceri, in anumite conditii.
Add a comment...

Post has attachment
Peste 6,4 milioane de lei vor fi investite în lucrari de eficienta energetica ale Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia. Ieri, 23.08.2018, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava si directorul general ADR Centru, Simion Cretu, au semnat contractul de finantare al proiectului de reabilitare termica si crestere a eficientei energetice a cladirii Liceului Sportiv. Proiectul cu titlul ”Cresterea eficientei energetice a cladirilor de învatamânt din municipiul Alba Iulia – Liceul cu Program Sportiv” va fi finantat din bugetul Regiunii Centru alocat prin Programul Operational Regional 2014-2020, prin Prioritatea de Investitii 3.1.B, ce vizeaza îmbunatatirea eficientei energetice în cladirile publice.
Add a comment...

Post has attachment
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficiala de internet, www.afir.info, la sectiunea Dezbatere Publica, Ghidul solicitantului in varianta consultativa pentru submasura 4.3 „Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice” – componenta infrastructura de irigatii, din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).
Add a comment...

Post has attachment
#programcomert #2018 #guvern #mediuldeafaceri

Lansarea programului Comert si Servicii 2018, prin care firmele mici si mijlocii private vor putea obtine ajutoare nerambursabile de la stat de maximum 250.000 de lei (aproape 54.000 Euro) fiecare, se amana cateva zile, a anuntat, luni seara, Directia de Antreprenoriat a Ministerului pentru Mediul de Afaceri.
Add a comment...

Post has attachment
Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene lanseaza apelul non-competitiv „Programul national de sprijin pentru diminuarea parasirii timpurii a scolii” AP 6/ PI 10.i/ OS 6.3, cu depunere in MySMIS incepand cu data de 14 august 2018, ora 16.00.
Add a comment...

Post has attachment
Fermierii care detin platforme individuale pentru depozitarea gunoiului de grajd in exploatatiile agricole, amenajate dupa modele tehnice agreate, nu au obligatia de a incheia un contract cu o platforma comunala pentru gestionarea acestuia, sustine directorul general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), Adrian Chesnoiu.
Add a comment...

Post has attachment
Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene lanseaza apelul non-competitiv „Educatie de calitate in crese la nivel national” AP 6/ PI 10.i/ OS 6.2&6.64”, cu depunere in MySMIS incepând cu data de 20 august 2018, ora 16.00.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded