Profile cover photo
Profile photo
Finantare.ro
68 followers -
proiecte, finantare, fonduri, IMM, ONG, beneficiari, APL, program, investitii,
proiecte, finantare, fonduri, IMM, ONG, beneficiari, APL, program, investitii,

68 followers
About
Posts

Post has attachment
In data de 09.10.2018, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) a emis ordinul de modificare a „Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelului de proiecte cu numarul POR/2018/4/4.1/2/proiecte nefinalizate”.
Add a comment...

Post has attachment
Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene anunta lansarea in consultare publica a Ghidului Solicitantului Conditii Specifice „Integrarea si corelarea bazelor de date din domeniul asistentei sociale si crearea sistemului e-asistenta sociala”.
Add a comment...

Post has attachment
Fondurile de private equity au vandut in 2017 in Ro­mania companii pe care au incasat 133 de milioane de euro, cea mai mare suma din ultimii patru ani, dubla fata de 2014 si 2015.
Add a comment...

Post has attachment
In Programul Start-Up Nation 2018, prin care firmele noi ar urma sa primeasca ajutoare de la stat de maximum 200.000 de lei fiecare, in anumite conditii, grila de punctaj se va modifica fata de editia 2017 a aceluiasi program, conform unui proiect de ordonanta de urgenta scos luni in dezbatere, 30 de zile de, Ministerul pentru Mediul de Afaceri.
Add a comment...

Post has attachment
Marius Vornicu este absolvent FEAA 2018 si viitor antreprenor. Marius efectueaza un stagiu de practica antreprenoriala in Croatia prin programul Erasmus pentru Tineri Antreprenori unde invata cum poate fi gestionata o afacere dintr-o industrie specifica. Finantare.ro a realizat un scurt interviu cu scopul de a promova efortul Asociatiei Reginnova si a programului „Erasmus pentru Tineri Antreprenori” in Romania.
Add a comment...

Post has attachment
Patru dintre cele 20 de proiecte selectate sa ilustreze concluziile Raportului Interreg 2018 privind efectele cooperarii interregionale, publicat in luna august, sunt din Romania. Cele patru proiecte sunt Clusterix, DIFASS, EPTA si MORE4NRG si reprezinta dovada beneficiilor pe care astfel de proiecte le-au adus europenilor si mediului de afaceri, in perioada 2007-2014.
Add a comment...

Post has attachment
Ministerul Finantelor a anuntat, miercuri, cand vor putea firmele private care fac investitii in Romania sa depuna cererile pentru ajutoarele de stat in valoare totala de 614 milioane de lei (132 milioane euro) pe anul 2018, dar aprobarea finantarilor este conditionata de rectificarea bugetara.
Add a comment...

Post has attachment
Luni, de la ora 10.00, antreprenorii din Romania au inceput sa se inscrie online in programul Comert si Servicii 2018, prin care pot obtine de la stat ajutoare nerabursabile de pana la 250.000 de lei (aproape 54.000 de euro) fiecare, pentru investitii in mici afaceri, in anumite conditii.
Add a comment...

Post has attachment
Peste 6,4 milioane de lei vor fi investite în lucrari de eficienta energetica ale Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia. Ieri, 23.08.2018, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava si directorul general ADR Centru, Simion Cretu, au semnat contractul de finantare al proiectului de reabilitare termica si crestere a eficientei energetice a cladirii Liceului Sportiv. Proiectul cu titlul ”Cresterea eficientei energetice a cladirilor de învatamânt din municipiul Alba Iulia – Liceul cu Program Sportiv” va fi finantat din bugetul Regiunii Centru alocat prin Programul Operational Regional 2014-2020, prin Prioritatea de Investitii 3.1.B, ce vizeaza îmbunatatirea eficientei energetice în cladirile publice.
Add a comment...

Post has attachment
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficiala de internet, www.afir.info, la sectiunea Dezbatere Publica, Ghidul solicitantului in varianta consultativa pentru submasura 4.3 „Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice” – componenta infrastructura de irigatii, din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded