Profile cover photo
Profile photo
Finantare.ro
61 followers -
proiecte, finantare, fonduri, IMM, ONG, beneficiari, APL, program, investitii,
proiecte, finantare, fonduri, IMM, ONG, beneficiari, APL, program, investitii,

61 followers
About
Finantare.ro's posts

Post has attachment
#comisiaeuropeana #finantari #proiectemultinationale

Comisia Europeana a aprobat saptamana trecuta, joi, finantari de 2,7 miliarde euro pentru 152 de proiecte in domeniul transporturilor, considerate drept ”proiecte-cheie ce sprijina mobilitatea competitiva, curata si conectata in Europa”. 0,4% din acesti bani (10,6 milioane euro) vin si in Romania, pentru finantarea a 6 proiecte: 2 studii de fezabilitate si 4 proiecte multinationale, rod al unor politici strategice ale UE, nu al viziunii guvernelor de la Bucuresti.

Post has attachment
#fondurieuropene #ghidulsolicitantului #ministeruldezvoltariiregionale

In data de 20 iunie 2017, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul de modificare a Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1 ce contine conditii specifice pentru accesarea fondurilor in cadrul prioritatii de investitii 6.1.

Post has attachment
#fondurieuropene #lipova #mdrapfe #restaurareabisericii

Doamna viceprim-ministru Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene (MDRAPFE), a semnat un nou contract de finantare cu fonduri europene care are ca obiectiv conservarea, protejarea, promovarea si dezvoltarea patrimoniului natural si cultural.

Post has attachment
#agricultura #ajutordestat #apia #beneficiari #ministerulagriculturii #motorina

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza ca Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a platit, in perioada 16 – 20 iunie 2017, ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, aferent cantitatilor de motorina utilizate in perioada 1 ianuarie 2017 – 31 martie 2017 (trimestrul I 2017). Suma totala platita a fost de 91.026.815,00 lei, cu sursa de finantare de la bugetul national, pentru un numar de 13.587 beneficiari si o cantitate totala de motorina de 64.170.834,017 litri.

Post has attachment
#beneficiari #producatoriagricoli #programultomate #sprijin

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta ca in intervalul 19-21 iunie 2017 a mai primit 906 cereri pentru decontarea cheltuielilor aferente programului de tomate cultivate in spatii protejate, care vor fi procesate pentru a intra la plata in perioada imediat urmatoare. La aceasta data, suma aprobata de catre MADR cu aceasta destinatie este 39.985.832,40 lei, din care au fost platiti 27.003.244 lei unui numar de 2003 beneficiari ai programului de sustinere a tomatelor cultivate in spatii protejate.

Post has attachment
#dosare #ministerulmediului #program #rablaclasic #rablaplus

Un numar de 391 de dosare au fost acceptate, pâna in prezent, in cadrul programelor ‘Rabla’ si ‘Rabla Plus’, in timp ce in programul ‘Casa Verde’ au fost avizate 247 de dosare, arata datele Administratiei pentru Fondul de Mediu (AFM). Conform datelor citate, de la debutul editiei din acest an al celor doua programe ‘Rabla’, pentru varianta ‘Rabla Clasic’ au fost acceptate 353 de dosare pentru 1.177 autovehicule, in timp ce 54 de dosare au fost respinse.

Post has attachment
#masinielectrice #ministerulmediului #rablaclasic #rablaplus

Prima de 10.000 de euro promisa de Ministerul Mediului pentru achizitia unui automobil electric a determinat deja inregistrarea a peste 100 de comenzi pe piata locala, cele mai multe fiind inregistrate de Mercedes-Benz si BMW. Cererea cea mai mare pe piata este pentru modelele smart electric, pentru care ar fi inregistrate deja 70 de comenzi, in contextul in care prin Rabla Plus pretul unui smart fortwo pleaca de la aproape 13.000 de euro. Informatia nu a fost confirmata de reprezentantii Mercedes-Benz, care insa au subliniat ca exista cerere mare pentru acel model.

Post has attachment
#credite #finante #garantii #primacasa

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a aprobat alocarea rezervei nerepartizate de 500 milioane lei pentru acordarea de garantii in anul 2017, pentru asigurarea continuitatii Programului ‘Prima casa’ la solicitarea Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Post has attachment
#producatoriagricoli #programdesprijin #rosiiromanesti #tomate

Producatorii agricoli romani sustinuti prin programul de sprijin guvernamental sa cultive tomate in spatii protejate dau dovada de seriozitate si cumpatare in ceea ce priveste utilizarea optima si in conditii de siguranta a produselor de protectie a plantelor. Astfel, produsele de protectie a plantelor au fost aplicate in dozele recomandate de inspectorii fitosanitari ai Autoritatii Nationale Fitosanitare, respectandu-se timpul de pauza de la aplicare si pana la recoltare.

Post has attachment
#comisiadeautorizare #credite #finantarirambursabile #investitiipublice

In sedinta din luna iunie, Comisia de Autorizare a imprumuturilor Locale a avizat contractarea de finantari rambursabile de 176,6 milioane de lei, cu efectuarea tragerilor in 2018, pentru realizarea de investitii publice de interes local.
Wait while more posts are being loaded