Profile cover photo
Profile photo
СКЕЙТШОП ЕКСТРЕМ
13 followers
13 followers
About
СКЕЙТШОП ЕКСТРЕМ's posts

Post has attachment
Обучение на първи стъпки и правила при карането на ролери и ролкови кънки

Фристайл ( каране на конуси и правене на ,трикове‘)

Ърбън каране - умения за преодоляване на препятствия в градска среда

Агресив стил - преодоляване на препятствия в града и използването им за по-бърз начин на придвижване

Post has attachment
На 20 и 21 май 2017 г. Сдружение с нестопанска цел в обществена полза „Екстрем скейт“, заедно с екипа на Run and Roll България и подкрепата на Община Пловдив – Район Тракия организират за първи път в гр. Пловдив РОЛЕРФЕСТ ПЛОВДИВ 2017 за малки и големи. Събитието е под наслов "Да караме заедно ролери в Пловдив".

Ролерфестът ще се проведе в различни локации на града, подходящи за каране на ролери и ролкови кънки.

Целта на мероприятието е да се популяризира ролер спорта сред малки и големи, като начин за здравословно и приятно прекарване на свободното време, да се развиват социалните контакти между младите хора, да се мотивира тяхното желание за спорт и развитие на двигателната им култура, и не на последно място – да даде възможност на хората от град Пловдив и други градове на страната - София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Пазарджик и др., да правят заедно това, което обичат – да карат ролери.


Post has attachment
За петото издание на Изложение "Мисия здраве", организаторите от Български икономически форум поканиха и нас от Екстрем спорт, фейсбук групата "Да караме заедно ролери!" и Сдружение "Екстрем скейт" да се включим в богата спортна програма, съпътстваща събитието.

Ние сме Ви подготвили едно полезно и атрактивно преживяване на колелца с уроци за начинаещи от всички възрасти по ролери и ролкови кънки, демонстрации и трикове от най-добрите ролеристи на България под надслов "Скочи високо, спри ефектно", томбола с изключителни награди за всички участници в уъркшопа и градско каране "Нощна София на ролери".

Post has attachment
Подарете на детето си един по-различен и вълнуващ празник!
Елате да се забавляваме на 1 юни от 17 ч. в парк Заимов!
Очаква Ви голям концерт под надслов "Празник на детските усмивки" и РОЛЕРФЕСТ с много изненади и награди!

Радио FM+ и Столична община, Район "Оборище”, Екстрем спорт, roleri.net и Сдружение "Екстрем скейт" Ви канят на голямо лятно парти по случай 1 юни.

За пета поредна година празникът, посветен на Деня на детето – 1-ви Юни, ще бъде съпроводен с вече традиционния РОЛЕРФЕСТ за малки и големи в парка Заимов.

Post has attachment
Край на студените крака през зимата! Обувките Hunter heat разрешават това неудобство! Снабдени с батерии и нагреватели, монтирани в областта на пръстите и петите, те затоплят и поддържат постоянна температура в продължение на 6 часа. Така краката ви ще са на топло независимо от атмосферните условия.

Ловните обувки Hunter heat съдържат:
2 комплекта батерии с по 2 батерии в комплект
1 зарядно устройство с Y кабели за зареждане на двата комплекта батерии едновременно

Post has attachment
За четвърта поредна година, след първия старт през 2013 г., Русе ще стане домакин на поредния фестивал на ролерите. Ролерфестът се организира от Ролерклуб Русе и Спортно сдружение Ролерклуб България с подкрепата на Димибайк –Русе, а ние от ТЕМПИШ България, Екстрем спорт и Скейтшоп Екстрем с радост се присъединяваме към осигуряването на наградния фонд заедно с roleri.net.

Ролерфестът ще стартира на 27.05.16 г. с нощно градско каране от 23 ч, а официалното откриване ще бъде в 8.50 ч. на 28.05.2016 г. на площад Свобода пред операта и ще бъде отбелязано с шествие на ролери и велисопеди в град Русе.

Post has attachment
Купуването на палатка е като купуването на къща. Има различни видове, дизайни, размери и други характеристики, за които да помислите. Тук ще ви запознаем с основните видове палатки, което доста ще ви улесни при избора на Вашата палатка.

Post has attachment
За пета поредна година Русе ще е домакин на станалия вече традиционен фестивал на ролерите РОЛЕРФЕСТ РУСЕ 2017 за малки и големи.
Ролерфестът се организира от Ролерклуб Русе, Сдружение „Екстрем скейт“, заедно с фондация "Русе град на свободния дух" и община Русе, а ние от ТЕМПИШ България, Екстрем спорт и Скейтшоп Екстрем с радост се присъединяваме към осигуряването на наградния фонд заедно с roleri.net, магазин Vertigo Skates, спортен магазин Димибайк и други.


Post has attachment
Екстрем спорт участва като изложител в МЕЖДУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА ПРИРОДА, ЛОВ РИБОЛОВ в гр. Пловдив, Панаирно градче, палата № 3, щанд К3 от 25 до 29 март 2015 г. Изложбата събира фирми, институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата, ловния и риболовния туризъм. В момента се провежда 21-о издание в Международен панаир Пловдив под егидата на Министерството на земеделието и храните на Република България.
ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ е едно от най-динамично развиващите се изложения.


Post has attachment
Огромно разнообразие от кънки и ролери за мъже, жени и деца. 
Wait while more posts are being loaded