Profile cover photo
Profile photo
ExactHost
4 followers
4 followers
About
Posts

Wij vinden het jammer om te horen dat alle klanten van op zoek moeten gaan naar een nieuwe Registrar. ExactHost biedt daarom zijn diensten aan om alle klanten van Webcreating op te vangen. Alle klanten mogen GRATIS hun domeinnamen naar ons verhuizen.
Add a comment...

Post has attachment
In verband met de kerstdagen en oud & nieuw is ons kantoor op donderdag 24 december 2015 tot 15:00 uur geopend. De helpdesk is na 15:00 uur telefonisch niet bereikbaar.

Uiteraard heeft de gewijzigde openstelling verder geen gevolgen voor de technische beschikbaarheid van onze diensten.
Bij verstoringen staan we ook tijdens de feestdagen en oud & nieuw stand-by om problemen zo snel mogelijk (binnen een kwartier) op te pakken en te verhelpen. Nieuwe bestellingen worden normaal verwerkt.

Hieronder een overzicht van de gewijzigde openingstijden:

24 december 2015: tot 15.00 uur geopend
25 december 2015, 1e Kerstdag: Gesloten
26 december 2015, 2e Kerstdag: Gesloten (zaterdag)
31 december 2015: Gesloten
1 januari 2016: Gesloten

Vanaf maandag 4 januari 2016 zijn wij weer op de gebruikelijke tijden voor u beschikbaar.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2016!

ExactHost Klantenteam
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vanaf heden zijn wij, als eerste hostingprovider in Nederland, ook bereikbaar via WhatsApp! Kijk voor meer informatie op https://www.exacthost.nl/ #hostingprovider #service  
Add a comment...

Post has attachment
Microsoft SQL Server 2014 Hosting, nu standaard beschikbaar op al onze Windows Hostingpakketten. Kijk snel op https://www.exacthost.nl/sql-server-2014-hosting/ voor een overzicht van nieuwe features!
Add a comment...

Post has attachment
Het twin datacenter infrastructuur van ExactHost is klaar voor ingebruikname

Wij hebben een High Availability cloud omgeving gebouwd die in twee aparte datacenters draait. Bij een eventuele storingen en uitval van hardware van het primaire cloudplatform, wordt uw Cloud Server/ website automatisch en zonder downtime doorgeschakeld naar een 1 op 1 kopie in het secundaire datacenter. De complete hosting-omgeving is nu 200% redundant uitgevoerd. Hiermee wordt downtime door wat voor reden dan ook nagenoeg uitgesloten. Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld kabelbreuken of stroomstoringen in de verbinding van het data center.

Migratie van hosting-omgeving

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe omgeving is een migratie van uw website/ cloud server noodzakelijk. U hoeft zelf niets te doen, wij zullen de komende weken in een aantal fases alle websites en cloud servers overzetten. Het overzetten van uw website/ cloud server gebeurt uiteraard zonder downtime.

Over de exacte migratiedatum wordt u, ruim van te voren, via de mail geïnformeerd. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.exacthost.nl/
Add a comment...

Post has attachment
Prijsverlaging Cloud Servers

Wij willen het voor zowel bestaande als nieuwe klanten makkelijker blijven maken om infrastructuur bij ons onder te brengen. Door Citrix XenServer virtualisatie software en bestaande oplossingen op een goede manier te combineren zijn wij in staat High Availability cloud services voor steeds aantrekkelijkere prijzen te leveren.

In januari hebben wij de harddisk van de standaard VPS-pakketten verdubbeld en de prijzen van extra harddiskruimte verlaagd. Dit keer zullen wij de RAM in onze paketten verdubbelen. De prijs van extra RAM, CPU cores alsmede die van backup-ruimte zal verlaagd worden. De prijs van losse harddiskruimte zal wederom significant worden verlaagd.

Met deze prijsverlagingen zijn onze virtuele servers voor de meeste klanten binnen enkele maanden ongeveer de helft voordeliger geworden. Kijk voor meer informatie op http://www.exacthost.nl/cloud-computing/windows-cloud-server-hosting/
Add a comment...

Post has attachment
Goed nieuws! Gratis extra ruimte!

Goed nieuws! Vanaf heden bieden onze Windows Hosting pakketten meer database en schijfruimte. Klanten die één of meerdere van deze producten afnemen krijgen tot maar liefst 100% meer databaseruimte en 50% meer schijfruimte per maand, voor hetzelfde geld, met dezelfde hoge kwaliteit en tegen dezelfde voorwaarden!

Voor een overzicht van alle wijzigingen t.o.v. de huidige situatie kunt u terecht op http://www.exacthost.nl/webhosting/asp-net-hosting/
Add a comment...

Post has attachment
Microsoft heeft een nieuwe update uitgebracht voor het ASP.NET 4.5 framework en deze update heet .NET Framework 4.5.1. Vanaf nu is deze update beschikbaar op al onze servers.
http://www.exacthost.nl/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded