Profile

Cover photo
Eunike Kartini
12,397 followers|4,036,759 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
 
Dalam edisi jalan-jalan ke Art:1 Museum. Foto-fotonya bisa lihat di Instagram gw instagram.com/euniceapril untuk edisi Black & White. Yang berwarna nanti diupload di sini:)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
 
Halo teman-teman yang ada di DENPASAR dan sekitarnya, yuk ikuti GAPURA, sebuah acara yang diadakan oleh Google Indonesia untuk mendukung para pebisnis online kecil dan menengah. Acara ini GRATIS dan kamu bisa langsung daftar di bit.ly/GapuraDps sebelum 7 Mei 2015.

Jangan lupa reshare ke teman-teman yang punya bisnis online di Denpasar yaa:)
 ·  Translate
7
1
Tantri Mindrawan's profile photo
 
pingin pulang ke bali jadinya hehehehe
 ·  Translate
Add a comment...

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
 
this is just a damn butter, but the ad will blow your mind!
the visual is super awesome
6
Add a comment...

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
 
never thought that people will come up with such an idea. bringing your gopro to work could be fun:)
2
Add a comment...

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
 
Lagi yaa....coba pilih yang mana?

#indonesianfood #indonesia #bali #surabaya
 ·  Translate
19 votes  -  votes visible to Public
26%
74%
Babi Guling Chandra, Denpasar
26%
Nasi Bebek Goreng My Kopi-O
74%
15
bung eric (ghost)'s profile photoDen Syam's profile photoRendra Saputra (Maem_Api)'s profile photoVerlyn Rennijio's profile photo
6 comments
 
nasi bebek goreng
 ·  Translate
Add a comment...

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
15
Ilham di (ilham di)'s profile photoAvianto Fransiskus Xaverius's profile photoWilik's profile photo
3 comments
Wilik
 
Kuta !
Add a comment...

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
 
Yuhuuuuu!!!!

Sekarang ini small medium business online atau bikin bisnis online lagi marak banget nggak sih? Pastinya lah ya soalnya bikinnya mudah dan nggak perlu modal yang besar banget. Nah, ngomong-ngomong soal topik ini, aku lagi nyari nih rekomendasi pemilik bisnis online atau pemilik bisnis yang rame di online untuk Makassar, kalau kalian ada rekomendasi, boleh loh posting di comment ya:)
 ·  Translate
7
Warhan Faizullah's profile photo
 
Saya asalnya Makassar mbak,tapi skrg sedang kuliah di Bandung. Dan mengenai hal tsb belum sy terlalu tau. Tapi sy bsa bantu untuk tanya2 ke tmn2 saya :)
 ·  Translate
Add a comment...
Have her in circles
12,397 people
awiet prawita's profile photo
Nurul Kayrouf's profile photo
Gustiawan Adri's profile photo
Anwar Mubarok's profile photo
mata camey's profile photo
Fika Pasla's profile photo
Dini Reyhani's profile photo
Suci Park's profile photo
Noor Eva's profile photo

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
 
ngepost ini dengan semangat
 ·  Translate
13
Agung Andika's profile photo
 
Wew, fvck government. LOL
Add a comment...

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
 
Yuk, yang ganteng, yang cantik, yang keren, yang kece, yang ngaku orang Indonesia jangan lupa untuk dukung +Julianita Limbajaya untuk memenangkan GDG I/O 2015 t-shirt design contest! Vote sekarang juga di bit.ly/voteio15jakarta. INGET! JANGAN +1 di postingan gw ya!!
 ·  Translate
 
Hello from Archer Android

Google Developer Group is a platform for developers from all over the world to create innovative and collaborative things that advanced the tech community and ecosystem.

The logo represents Forward, a mission this Archer Android wants to achieve. Forward means that GDG as a community always seek to advance, progress, and move forward.

Design by: +Julianita Limbajaya 

#gdg   #shirt   #io15  

Vote for us by +1 this post and let's work together to achieve the mission!
66 comments on original post
7
Hanif Ibadurrahman's profile photoagus man's profile photo
2 comments
 
hahahah
Add a comment...

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
 
Seperti tahun2 sebelumnya, yuk bantu designer Indonesia untuk memenangkan kontes design logo Google Developers Group untuk Google I/O 2015.

Caranya:
1. Klik bit.ly/voteio15jakarta lalu +1 pada postingan tersebut. Inget ya jangan +1 di postingan ini!!!!
2. Reshare postingan tersebut dan ajak teman-teman untuk ikutan vote

#indonesia #gdgjakarta #io2015 #design #android
 ·  Translate
 
Hello from Archer Android

Google Developer Group is a platform for developers from all over the world to create innovative and collaborative things that advanced the tech community and ecosystem.

The logo represents Forward, a mission this Archer Android wants to achieve. Forward means that GDG as a community always seek to advance, progress, and move forward.

Design by: +Julianita Limbajaya 

#gdg   #shirt   #io15  

Vote for us by +1 this post and let's work together to achieve the mission!
66 comments on original post
2

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
21 votes  -  votes visible to Public
52%
48%
Nasi Cumi Jalan Waspada Surabaya
52%
Nasi Lemak Ayam Panggang Bangi Kopitiam
48%
10
Radhea Permata Dewi's profile photoAlderina Gracia's profile photoListiya Manggiasih's profile photo
3 comments
 
Nasi cumi dooong hehe
Add a comment...

Eunike Kartini

Shared publicly  - 
 
Indonesia is a very social country in digital. And if you don't take part in it and be a big player in social, you're so gonna left behind. If you're only here for just selling ads without paying attention to how social is Indonesian people, once again, it's a big lost
There are more Tweets sent from Jakarta every day than from any other city on the planet. This speaks volumes about the quiet revolution driving economic resurgence in Indonesia, says Parminder Singh.
6
1
Listiya Manggiasih's profile photo
 
Setuju banget, kalau cuma jualan ads, pemain lokal sudah banyak malah hehe
 ·  Translate
Add a comment...
Story
Tagline
"Curiosity is in my DNA and my type-A personality drives me to be addicted to information" Tim Bajarin - TIME
Introduction
a lil bit geeky about most things tech
all posts are represent my thoughts alone. 
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Networking
Apps with Google+ Sign-in